- 20 Mart 2015
- 103
- 29
- 48
- 32
- Konu Sahibi gamzelim41
-
6dan sonra vaginal usgde 7den sonra karından görülmesi gerekiyor bazen geç döllenmeye bağlı 1er hafta sonrası olabiliyor yani vaginal 7 karından 8Kalp atisini kacinci haftada duyariz net olarak aranizda duyan varmi arkadaslar ?
İnşallah bizede duymak nasip olur cnm Rabbim herkesin bebislerini korusunkonuyu açtıktan sonra bakmaya hiç vaktim olmadı ben 7+4 üm ve kalp atışını duyduk bebişimin çok şükür sat 1 aralık
Amin inşallah bizde cuma günü duycaz insallah☺merhaba kızlar benim de sat 11 aralık cuma günü kalp atışlarını duycaz inş allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben de de durumlar aynı dr. yoktu asistanı baktı kese bozulmuş dedi. sonra başka uzman dr. gittim sağlıklı kese dedi. cuma randevu verdi kesin sonuç o zmn belli olacak. stresle bekliyorum. hayalim kese görününce söylemekti.Nasıl heyecan var mi sizde.Ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba bu korku sadece bende mi var doğru düzgün kimseye soyleyemedim bile kalp atışlarını bir duyayim diye düşündüm.herşey geliyor insanın aklina sizde durumlar nasil
Heyecandan çok korku var acaba duyabilcekmiyiz bi sorun varmidir diye.bende sayili kişiye söyledim net olmadan duyulmasin nazar olmasın diye..hayirlisiyla cuma günü 14:45 i bekliyorum inşallah hepimiz hayirli sonuçları yazariz burayaNasıl heyecan var mi sizde.Ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba bu korku sadece bende mi var doğru düzgün kimseye soyleyemedim bile kalp atışlarını bir duyayim diye düşündüm.herşey geliyor insanın aklina sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?