2016 eylül anneleri

konuyu açtıktan sonra bakmaya hiç vaktim olmadı ben 7+4 üm ve kalp atışını duyduk bebişimin çok şükür sat 1 aralık

merhaba kızlar benim de sat 11 aralık cuma günü kalp atışlarını duycaz inş allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Nasıl heyecan var mi sizde.Ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum acaba bu korku sadece bende mi var doğru düzgün kimseye soyleyemedim bile kalp atışlarını bir duyayim diye düşündüm.herşey geliyor insanın aklina sizde durumlar nasil

ben de de durumlar aynı dr. yoktu asistanı baktı kese bozulmuş dedi. sonra başka uzman dr. gittim sağlıklı kese dedi. cuma randevu verdi kesin sonuç o zmn belli olacak. stresle bekliyorum. hayalim kese görününce söylemekti.

Heyecandan çok korku var acaba duyabilcekmiyiz bi sorun varmidir diye.bende sayili kişiye söyledim net olmadan duyulmasin nazar olmasın diye..hayirlisiyla cuma günü 14:45 i bekliyorum inşallah hepimiz hayirli sonuçları yazariz buraya

inş güzel haberler duyarız kızlar.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın yaklaşık 3 senedir bekliyoruz bu anı rabbim büyüktür çok dua ettik buralara kadar gelmek bile mucize bizim için

kızlaaaar merhabaaaa minik kelebeğimin az önce kalp atışını duydum annesine ses verdi kuzucum benimmmm 1cm olmuş minnakım çok acaip bi his çok duygulandım ağladım bebeğimin minik kalp atışını duyunca Allahım herkese nasip etsin inşallah

Bizde dün keseyi görmeye gittik doktor karindan göremedi dunyam yikildi o an sonra başka doktora gittik o alttan bakinca gördü kesemizi. Haftaya bi daha cagirdi bebegi görmeye. Heyecan degilde korku var içimde bişey olacak diye. Üç tane kimyasal gebeligim olunca korkuyorum. Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin inşallah

Merhaba Eylül anneleri :)
Ben de Eylül de anne olacağım inşallah
en son 25.01.16 da yani 3 gün önce 2362 çıktı B-HCG. Biraz kanamam olunca test tekrarladık.
Ve bugün keseyi görmeye gideceğiz.
Heyecandan ölüyorum.Kalbim ağzımdan çıkacak gibi. Bir taraftan da herşey iyi mi diye merak ediyorum

Bende pekçok tüp bebek denemesinin galiba 6.sonunda hamile kaldım. Korkudan kendimi alıştırmıyordum. Bugün doktorum ultrasonda bakıp galiba bu sefer oldu bu iş gibi bir cümle etti. Ben de genelde okuduğum bu siteye üye olmaya karar verdim. Hepimize kolay gelsin

Ben aranizdan ayriliyorum kizlar. Malesef bos gebelikmis.Sali gunu alacaklar. Bebege ait dokular olusamamis. Hayirlisi olsun demekten baska bir care yok. Hepinize saglikli gebelikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…