2016 eylül anneleri

kızlar keseyi kac degerde gordunuz bnm 780 olmus keseyi göremedk. bide ben bugun cok uzuldum bebege etkisi olurmu yaa

Herkese merhaba. Bu başlığı yeni keşfettim, "2016 Ocak'ta hamile olduğunu öğrenenler"de yazıyordum şimdiye kadar :)

2 aylık hamileyim ben de, keseyi de gördük, kalp atışlarını da duyduk. Allah nasip ederse Eylül'de anne oluyorum! Aranızda İzmir'de yaşayan varsa bilmek isterim, çünkü yakında İzmir'e taşınıyorum ve orada kimseyi tanımıyorum...

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum buarada son adet başlangıç tarihim 25 Aralık

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum ama bi türlü yazamamıştım. bende 8 hafta 5 günlük hamileyim inş eylül annesi olucam :)

Merhaba arkadaslar oncelikle herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah allah
Bebegini kaybedenlere de nasipte yokmus diyelim ben de eylul annesi olucam allah nasip ederse, cunku cevremde o kadar sorunlu ve dusukle sonuclanan gebelikler var ki, insanin son ana kadar heveslenesi bile gelmiyo...
Ben de adetim 10 gun gectikten sonra doktora gittim kese gorunmedi ve ayni gun zaten kanamam baslamisti, doktor rahim temiz zaten adet de olmussun dedi.baya adet oldum 3 gun...aradan bi hafta gecti kasiklarimda cok feci bir agri basladi ve kramplar giriyodu yuruyemiyodum.ayni doktora tekrar gittim,bu kez kese gorundu ve tahlil yapti 5 haftalik gebeymisim.kramplardan dolayi o aksam progestAna basladim.sonraki gun cumartesiydi ve yine adet olmusum gibi kananam oldu acile gittim.kese etrafinda kanama baslamis bu gece bebek dusebilir korkma hazirlikli ol dediler.o gece bisey olmadi .pazartesi gunu tekrar doktora gittim.hemen bu igneyi bulup yaptiracaksin kalkmadan yatacaksin dedi doktor, igneyi yaptirdim ama cok fazla yattigim soylenemez.kanamam 1 igneyle durdu cok sukur,ama koyu kahve lekeler devam ediyor.10 gun sonra gittim kese etrafinda hala kanama var ama dusuk tehdidin yok dedi.fazla ayakta kalma yeter dedi ve her tahlilim normal cikti...
Cok uzun anlattim kusura bakmayin ama olanlar boyle, yani allah ne yazmis bilmiyoruz... suan 7 haftalik oldu canlandi ama hala bel bacak ve kasik agrilarim devam ediyo.napimki bilemiyorum...

Merhaba arkadaşlar, kısmetse ben de eylül annesi olacağım, hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) benim biraz istemsiz bir gebelik olduğu için ilk ayım zor geçti ama yavaş yavaş alışıyorum. Bugün 2. muayeneme gideceğim, umarım her şey sorunsuzdur. Merakla cinsiyeti bekliyoruz artık. Benim de bulantım oldu başlarda ama şimdi daha çok halsizlik var, çabuk yoruluyorum, mutfağa bile giremiyorum kokulardan dolayı ve maalesef sağlıklı beslenemiyorum, çok sevdiğim kırmızı et ve balığı yiyemiyorum, su içsem midem bulanıyor hemen. Bebeğimi sağlıklı besleyemediğim için üzülüyorum. Beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Ben de doğru dürüst hiç bir şey yemiyorum ama doktorum bu dönem için normal kendini zorlama dedi.Şu an zaten bizim kaynaklarımızı Bebek kullanıyor. Yemek için ileri dönemler daha önemliymiş.

Merhaba kızlar bizde 7. Haftaya girdik sayılır Allaha Şükür bulantim yok rahatım belim agriyo sadece olsun bunda şükür ama bu takvimi nasıl yapıyorsunuz bir anlatir mısınız ben yapamadim

Merhaba arkadaşlar,
7.haftamdayım. Mide bulantısından duramıyorum.Doktorum 'imuneks emetium' verdi .Üstünde ilaç değildir,takviye edici gıdadır diyor.Zencefilli birşey. Ama insan kullanmak istemiyor. Ne yapacağım bilemedim.
2 haftada 2,5 kilo vermişim.Şaka gibi.Tabi yiyemediğimden feci halsizlik de var.
Bebek senden alacağını alır diyorlar ama vicdan azabı duyuyorum ne süt ne yoğurt hiçbirşey yiyemiyorum.
Bir an önce geçer inşallah bu durum
En son gittiğimiz de kalp atışını çoook derinden duyduk
Haftaya gümbür gümbür duyabilirmişiz
Ama sizlere sormak istediğim birşey var. Bebeğe dair hiçbirşey hissetmiyorum.Yani tabiki karnımda bir his beklemiyorum şu an ama ne bileyim. Mesela göğüs hassasiyeti falan yok. Kardeşim ve ben emmemişiz, şimdi bende de süt olmaz mı telaşı sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…