- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi gamzelim41
-
Uzulmemeye çalış canim boşver hiç birşey bebeginden kıymetli degil. 780 den görülmez zaten canim 1500 den sonra alttan bakılınca görülüyor.kızlar keseyi kac degerde gordunuz bnm 780 olmus keseyi göremedk. bide ben bugun cok uzuldum bebege etkisi olurmu yaa
Ben 7. Haftada ilk vajinal muayene de duydum.Kalp atisini kacinci haftada duyariz net olarak aranizda duyan varmi arkadaslar ?
Takvimini yeriiiimKizlar bebisimi gördüm bugün çok şükür inşallah haftaya kalp atisini duymaya gitcez. Rabbim bebislerimizi korusun inşallah :)
Canimm benim Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah dualarim hep senle inanki yatarken kalkarken :) inşallah sende ekim annesi olursun :))Takvimini yeriiiim
İnsallah canim benimm canimsin cok sagollCanimm benim Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah dualarim hep senle inanki yatarken kalkarken :) inşallah sende ekim annesi olursun :))
8.haftamdayim 2gün oldu geçti normalmi bilmyorm.sen kaç haftaliksinKizlar bulantilariniz başladı mi benim bir haftadır var bulantim
Altinci haftam canim geçen hafta başladı benim bulantim. Senin ne güzel olmamis inş da böyle devam eder cnm8.haftamdayim 2gün oldu geçti normalmi bilmyorm.sen kaç haftaliksin
İnşallah..Rabbim hepimize hayirlisiyla sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bu sureci imsallahAltinci haftam canim geçen hafta başladı benim bulantim. Senin ne güzel olmamis inş da böyle devam eder cnm
Amin inşallah canim hersey bebis için Rabbim korusun onlariİnşallah..Rabbim hepimize hayirlisiyla sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bu sureci imsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?