Merhaba arkadaslar oncelikle herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah allah
Bebegini kaybedenlere de nasipte yokmus diyelim ben de eylul annesi olucam allah nasip ederse, cunku cevremde o kadar sorunlu ve dusukle sonuclanan gebelikler var ki, insanin son ana kadar heveslenesi bile gelmiyo...
Ben de adetim 10 gun gectikten sonra doktora gittim kese gorunmedi ve ayni gun zaten kanamam baslamisti, doktor rahim temiz zaten adet de olmussun dedi.baya adet oldum 3 gun...aradan bi hafta gecti kasiklarimda cok feci bir agri basladi ve kramplar giriyodu yuruyemiyodum.ayni doktora tekrar gittim,bu kez kese gorundu ve tahlil yapti 5 haftalik gebeymisim.kramplardan dolayi o aksam progestAna basladim.sonraki gun cumartesiydi ve yine adet olmusum gibi kananam oldu acile gittim.kese etrafinda kanama baslamis bu gece bebek dusebilir korkma hazirlikli ol dediler.o gece bisey olmadi .pazartesi gunu tekrar doktora gittim.hemen bu igneyi bulup yaptiracaksin kalkmadan yatacaksin dedi doktor, igneyi yaptirdim ama cok fazla yattigim soylenemez.kanamam 1 igneyle durdu cok sukur,ama koyu kahve lekeler devam ediyor.10 gun sonra gittim kese etrafinda hala kanama var ama dusuk tehdidin yok dedi.fazla ayakta kalma yeter dedi ve her tahlilim normal cikti...
Cok uzun anlattim kusura bakmayin ama olanlar boyle, yani allah ne yazmis bilmiyoruz... suan 7 haftalik oldu canlandi ama hala bel bacak ve kasik agrilarim devam ediyo.napimki bilemiyorum...