- 7 Eylül 2015
- 281
- 316
- 23
- Konu Sahibi gamzelim41
-
Merhaba arkadaşlar.
Eylül ayında doktor bebeğin kalp atışını duyamadığı için almıştı. Allah tekrar hamile kalmayı nasip etti. Geçen hafta doktora gittim bu hafta yine çağırdı. Progestan ve coraspirin verdi. Cesaret edip randevu alabilirsem kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim.
2-3 gündür midem çok bulanıyor. Sabah istifra ettim. Yiyebildiğim tek şey çubuk kraker ve ayva.
Ayvayı özellikle tavsiye ederim. midemi çok rahatlattı ve lifli bir besin kaynağı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Mide bulantısı için beni acayip rahatlatan bir şey var. Paylaşayım belki iyi gelir sana da.
Kök zencefil alıp kabuğunu soyuyoruz.Kaynar su da 10 dak bekletip içine limon sıkıp içiyoruz.
Bence denemeli herkes.
Baslamak ne kelime öldum 2 haftadir hc birsey yiyemiyorm hizla kilo veriyorum resmen hayattan soguttu beniKizlar bulantilariniz başladı mi benim bir haftadır var bulantim
Kizlar bobregimin oralarda axayp bir agri oluyor kramp tarznda 2 gundur basladi bu aranizda yasayan varmi ilk gebeligimde o bolgenin bir alakasi varmi ki bu agri neyden olabilir ki
Merhabalarbenim gibi daha 1 aylık hamişler haydi sohbete. kan değerleriniz kaç benim 52.3. keseyi görmek için sabırsızlanıyorum inş normal bir gebeliktir.
Bende yarin gitcem kalp atisi dinlemeye cok heycanliyim ama korkuyorum da . İnşallah bende duyarim mucizemin atışını Rabbim korusun bebislerimiziSonunda ben bebişimin kalp atışını duydum bugün. Geçen hafta başka bir ilde gittiğim doktor kese boş demişti, Allahtan kendi doktorumu aramışım ve 1 hafta bekleyelim demiş. Yine kürtaj olacağımı düşünerek çok kötü bir hafta geçirdim. Bugünse sevinçten ağlayarak baktım 12mm'lik mucizeme.
Yemek yemege bayilan ben artık bisey yiyemiyorum eşim bile şaşırıyor bu senmisin diye herşeyi yiyemedim için vicdan yapıyorum yumurta süt tiskindim Rabbim yardimcimiz olsun canimBaslamak ne kelime öldum 2 haftadir hc birsey yiyemiyorm hizla kilo veriyorum resmen hayattan soguttu beni
Merhaba kızlar, çok uzun zamandır siteyi ve sizleri takip ediyorum. Ben 8 haftalık hamileyim, düşük tehlikem vardı, hala az da olsa devam ediyor, progestan hap ve iğne kullanıyorum, ilk hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim, Allah daha büyük dert vermesin tabi, Benim de bulantım (istifra derecesinde değil çok şükür ama her şeyden tiksinmiş gibiyim.) ve halsizliğim var, doktorum dün 5 tane serum verdi (açıkçası bana çok geldi.), serumların içine bulantı ve vitamin karıştırılıyor, bir gün kullandım ve bıraktım, koluma takılan kelebek 2. serumda aşırı yanma yaptı, bir yandan da progestan iğne ve hap kullanıyorum, bu kadar ilaç bebeğime zarar verecek diye de korkuyorum, durumu benim gibi olan var mı? Açıkçası biraz da dertleşmek için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?