2016 eylül anneleri

Merhaba arkadaşlar.
Eylül ayında doktor bebeğin kalp atışını duyamadığı için almıştı. Allah tekrar hamile kalmayı nasip etti. Geçen hafta doktora gittim bu hafta yine çağırdı. Progestan ve coraspirin verdi. Cesaret edip randevu alabilirsem kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim.

2-3 gündür midem çok bulanıyor. Sabah istifra ettim. Yiyebildiğim tek şey çubuk kraker ve ayva.
Ayvayı özellikle tavsiye ederim. midemi çok rahatlattı ve lifli bir besin kaynağı.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Mide bulantısı için beni acayip rahatlatan bir şey var. Paylaşayım belki iyi gelir sana da.
Kök zencefil alıp kabuğunu soyuyoruz.Kaynar su da 10 dak bekletip içine limon sıkıp içiyoruz.
Bence denemeli herkes.

Merhaba eylül anneleri benim 3.gebeliğim Allah izin verirse bu yolu beraber gideceğiz.2 haftadir gebeliğim sağlıklı mı değilmi tedirginliğini yaşadım önce kese var ama kesenin içinde bişey gorunmedi çok endişelendim Dr iki hafta sonra tekrar bakalım dedi yine görülmedi başka Dr gittim ve kalp atislarini duyduk ve sevindim..ben 3.düşünmüyordum bile ama nasip de varmış herseye rağmen Rabbim veriyorsa...

nigzess ben çok keskin naneli bir sakız atıyorum ağzıma hemen bulantı başlayınca, hemen geçiyor, ağzımın tadı değişiyor. Tavsiye ederim.

Sonunda ben bebişimin kalp atışını duydum bugün. Geçen hafta başka bir ilde gittiğim doktor kese boş demişti, Allahtan kendi doktorumu aramışım ve 1 hafta bekleyelim demiş. Yine kürtaj olacağımı düşünerek çok kötü bir hafta geçirdim. Bugünse sevinçten ağlayarak baktım 12mm'lik mucizeme.

Kizlar bobregimin oralarda axayp bir agri oluyor kramp tarznda 2 gundur basladi bu aranizda yasayan varmi ilk gebeligimde o bolgenin bir alakasi varmi ki bu agri neyden olabilir ki

Kizlar bobregimin oralarda axayp bir agri oluyor kramp tarznda 2 gundur basladi bu aranizda yasayan varmi ilk gebeligimde o bolgenin bir alakasi varmi ki bu agri neyden olabilir ki

Gaza bağlı olabilir, benim de ilk zamanlarda gaz sorunum oluyordu, özellikle sabahları böbreklerime vuruyordu ağrısı ama yine de doktora gitseniz, en azından arayıp sorsanız çok iyi olur.

benim gibi daha 1 aylık hamişler haydi sohbete. kan değerleriniz kaç benim 52.3. keseyi görmek için sabırsızlanıyorum inş normal bir gebeliktir.
Merhabalar

İki gün önce kan testi yaptırdım, değeriM 15000 çıktı ,5 _6 haftalik dediler.henüz kadın doğuma gitmedim.kese görünümü için ne zaman gitmem gerekiyor acaba?

Bende yarin gitcem kalp atisi dinlemeye cok heycanliyim ama korkuyorum da . İnşallah bende duyarim mucizemin atışını Rabbim korusun bebislerimizi

Baslamak ne kelime öldum 2 haftadir hc birsey yiyemiyorm hizla kilo veriyorum resmen hayattan soguttu beni
Yemek yemege bayilan ben artık bisey yiyemiyorum eşim bile şaşırıyor bu senmisin diye herşeyi yiyemedim için vicdan yapıyorum yumurta süt tiskindim Rabbim yardimcimiz olsun canim

Merhaba kızlar, çok uzun zamandır siteyi ve sizleri takip ediyorum. Ben 8 haftalık hamileyim, düşük tehlikem vardı, hala az da olsa devam ediyor, progestan hap ve iğne kullanıyorum, ilk hamileliğimi hiç böyle hayal etmemiştim, Allah daha büyük dert vermesin tabi, Benim de bulantım (istifra derecesinde değil çok şükür ama her şeyden tiksinmiş gibiyim.) ve halsizliğim var, doktorum dün 5 tane serum verdi (açıkçası bana çok geldi.), serumların içine bulantı ve vitamin karıştırılıyor, bir gün kullandım ve bıraktım, koluma takılan kelebek 2. serumda aşırı yanma yaptı, bir yandan da progestan iğne ve hap kullanıyorum, bu kadar ilaç bebeğime zarar verecek diye de korkuyorum, durumu benim gibi olan var mı? Açıkçası biraz da dertleşmek için yazıyorum.

Canim allah yardimcin olsun. Ilk bebegimin kalbi furdugu icin eylul ayinda aldirmak zorunda kalmistim. Allah tekrar bu duyguyu yasamayi nasip etti.
Doktorlar bebege zarar berecek.ilaclari vermezler zaten. Onlara guvenmekten baska caremiz yok. Progestan bende kullaniyorum. Onun zaten zarari yok. Antibiyotik ve agri kesici icerken dikkat etmek lazim.
Ben bir kac defa istifra ettim. Dogru duzgun birsey yiyemiyorum ama butun bunlarin cok guzel bir sebebi oldugunu dusunup kendimi rahatlatiyorum.
Once bizim psikolojik olarak rahat olmamiz gerekir ki bebeklerimiz fe saglikli olsun. Bizim yasadigimiz stresi simdiden hissediyorlar. Bu yuzden hep guzel seyler dusunmeye calisiyorum, onu kucagima aldigimi, oynadigimi, emzirdigimi vb.

Allah hepimizun yardimcisi olsun

Çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, haklısın canım ilk zamanlar çok daha kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim,en azından duruma alıştım, Allah daha büyük dert vermesin inşallah, annelik öyle bir duyguymuş ki onun orada olduğunu görünce adeta yeni bir hayat başlıyor, Allah dediğin gibi herkesin yardımcısı olsun, bu ilk üç ayımız da çabucak geçsin inşallah 

Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesi olacağım..Bu ilk bebeğim olacak çok heycanlıyım..sessiz sakince 11+1'e geldik...

Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş..

Merhaba ben de eylül annesi olucam allah'ın izniyle 7+4 günlüğüz bugün çok şükür.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba eylül anneleri, bizde 6 +4 olduk.progestan kullanıyoruz. Düşük tehlikem var benim .yatıp uyuyoruz. İçinizi ferah tutun Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…