2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Yarın tekrar kan verecekmisin canım? Ben yarın vereceğim inşallah hayırlı güzel haberlerle
Yok canim doktorum artik gerek yok dedi cuma kese icin gidicez
Kizlar benim ayaklarim hic isinmiyor ozellikle sag taraf sizde varmi boyle bi durum bide tekrar sorucam ama folik alicam ne kullaniyorsunuz
Vebim transferin 5.gununden beri oyle kizlar buz gibi resmen evde corap patik panduf falan giyip birde sarıyorum ama isinmiyor benim ellerimde ayni. Ben su beyaz kutuda adini bilmiyorum da folio galiba ondan kullaniyorum
Can'larım değerim yüksekmiş 314dü 604 olmuş Hemde 48 saat bile olmamıştı kan vereli çok şükür ikiye katladı bu sefer değerim
Canim hadi gozunaydin cok xok sevndim bak ne guzel oldu

Kizlar bugun okuldayim malum biraz ayakta kaliyorum ayaklarimda dondu titriyorum resmen.cok ta yoruldum birsey olmaz demi.cok kalkmiyorum aslinda ama yinede yoruluyor insan. Birde okulda normal lavabo kullanmak zorunda kaldim ya bunun da kötü etkisi olur mu kizlar ya? Hep klozet kullaniyordum ben evde.

Canim hic oyle seyler dusunme bak rahatlayın diye soyluyorum Ben bir onceki transferimde, transferimin 8. Gununde ev tasidim tekbasima kendim topladim aglaya aglaya hemde ustune 12 saatilik eşyalarımın olduğu minik kamyonetle yolculuk yaptim dusunun zorunda kalınca mecbur yaptım hep ağladım bebişlerim düştü kesin diye ama şimdi 2,5 yaşında kuzumTabii benimki çok uç bir örnek eşimin işi dolayısıyla bir anda olan bir şey planda yoktu ama oldu ve bebişim sapasağlam geldi çok şükür. Rabbime emanetler önce sonra bize. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz..

Kızlar Keseyi görmüş bulunmaktayım çok şükür. haftaya kalp atışı için randevu aldım. Şuan 1 kese görünüyor ama doktorum haftaya kesin belli olur ikiz olup olmadığı dedi :) Darısı isteyenlerin başına

kuzucum içimi ferah tut Rabbim yardımcın olsun. Bende geçen sefer aynı süreçte işe başladım ve bir sıkıntı yaşamadım. Çok ayakta kalmamaya çalış. Eve gidince de yat dinlen eşin yapsın herşeyi

Canim bisey olacagindan degil ama psikolojin acisindan keske rapor alsaydin cok gericek seni sen dualarini eksik etme bebislerinden :) hassas bi surec bende ayakta hapsirdim diye uzuldum cok

ç

umuttttt Can'larım hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür yavrum benimle yarın oğluma gidiyorum kardeşin olacak müjdesini vermeye

Ayy maşallahhh kızlar , ne güzel Rabbim kalp atışlarını da duyduğunuz günleri de görmeyi nasip etsin inşallah bnm de yarın 2 . Testimi yaptırcam , inşallah gerektiği gibi yükselmiştir.... Bu hafta da rapor aldım , dinlenme Modundan çıkamıyorum

umuttttt Can'larım hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Çok şükür yavrum benimle yarın oğluma gidiyorum kardeşin olacak müjdesini vermeye
Ayyy ne guzel yaaaa cok duygulandım

20 şubatta da kalp atışı ve kese için randevumu almış bulunmaktayım. :)))))))
Benimde bu cuma kese icin var canim heralde bende 20 si gibi cagrilirim kalp atisi icin.inaallah hersey yolundadir yaaa
Darısı isteyen tüm kader arkadaşlarıma.... Ayyyy heyecandan mutluluktan yerimde duramıyorum şuan hepinize sarılıp ağlayasım var Can'lar
Benim 3 gundur surekli aglayasim var bu ne ya duyguaala bagladik walla
Bende hep rabbime emanet dedim canim ya yinede dikkat ettim cok.ama.anlattiklarin biraz rahatlattı canim ya daha iyiyim simdi birde sunu dusunudum ilk transferimde herseye dikkat ettim olmadi simdi daha normalim bebislerim benimle sukur.cok merak ediyorum onlari kalp pitpitlarini....
Canimmm kacinci gunde gordun. Ne zaman yapmistin testi.ay gozunaydin ya cok sevndimmmm.bende cuma gidicem insallah gorunurler yaaa
Cok ayakta kalmadim canim ya genelde çocuklara soru sordum hep onlar getirip gosterdi. Sagolsun herseyi o yapiyor ya suyumu bile veriyor surekli. O olmasa napardim bilmiyorum ogrendigimden beri en mutlu oldugum sey onu baba yapacak olmak...sen simdi baslamadin mi canim hala? Bu arada bana bugun herkes senin neyin var dedi ya?yuzumden belli mi oluyordur nedir anlamadim... Bu arada benim cok atesim cikiyo ya yuzum yaniyor ellerim ayaklarim buz kalibi gibi

Canim bisey olacagindan degil ama psikolojin acisindan keske rapor alsaydin cok gericek seni sen dualarini eksik etme bebislerinden :) hassas bi surec bende ayakta hapsirdim diye uzuldum cok
Canim alacaktim ama ya kanama falan olursa haftaya falan dedim.simdi iyi hissederken kendimi gideyim dedim. Ama tedirgin de oldum ya. Artik bu hafta gideyim de eger gerekirse haftaya alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…