2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bende senin gibiyim canım yarın testimi yaptıracağım inşallah yükselmiştir güzel haberleri veririz.. Kese, kalp atışı sorunsuz olur inşş..

inş. olumlu sonuçlar alırsın canım çok heycanlı ve stresli bir dönemdeyiz allahtan hayırlısı

Aaaa senle aynı gündeyiz biz demek, ama yarın senin kaçıncı günün olacak arkadaşım ?.. Merkezden merkeze tahlil günü de değişiyor da, bzm merkez ilk testi dondurulmuşlarda 9. Gün yaptırdı , bnm yrn 11. Günüm olacak ..

umuttttt canım sevinmelisin çünki hiç iyi bir şey değil. Sabah akşam mahvoluyordum. Tavuktan Etten yumurtadan tiksindim durum vahimdi yani

Arkadaşım %60 artış olmuş zaten niye keyfini kaçırıyırsun yawwww yolunda gitmeyen bir durum yok ki üzme kendini

Benim dondurulmuş canım benim yarın 14. Günüm test günüm.. Akşam veririm mutemelen.. Diğerlerini öyle yaptırmıştım.. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sağlıkla kucağımızı bebişlerimizle doldursun.. Haber et canım sonucunu..

Can'ım aynı saatte yaptır muhakkak

umuttttt canım sevinmelisin çünki hiç iyi bir şey değil. Sabah akşam mahvoluyordum. Tavuktan Etten yumurtadan tiksindim durum vahimdi yani
Simdi o kadar siddetli degildir ama demi?bir anda mi basliyor oyle. Bugun adet agrilarim hafifledi biraz su gibi akinti devam ediyor surekli camasir degistiriyorum. Bacak agrisi oluyor arada. Birde bugun cok yorgunluk basladi bende

Kizlar doktorum bana gerek yok dedi tekrar kan vermeye...size niye surekli verdiriyorlar bende versem mi ki yaaa yarin tekrar. Ama strese giriyorsunuz bosuna bence degerleriniz cok guzel ilerliyor..

Kizlar doktorum bana gerek yok dedi tekrar kan vermeye...size niye surekli verdiriyorlar bende versem mi ki yaaa yarin tekrar. Ama strese giriyorsunuz bosuna bence degerleriniz cok guzel ilerliyor..
Ya sorma Canim bende 1 kere Kan verdim doktor Tamam baska gerek yok dedi nasil merak icindeyim artış varmı yokmu belli değil kese görünene kadar emin olanıysam galiba oda haftaya gidicem benimde agrilarimda hafifleme oldu midge bulantisi cok fena 3 ay kendimi yatakodasina hapsetmiştim mutfaga buzdolabina yaklasamiyordum bile disariya ciktigimda bile elimde posetle geziyordum Her an bir seyden tiksinebiliyorsun benim 6-7. Haftalarda birden başlamıştı şuan bir şey yok inşAllah bu sefer olmaz bulantı

İnşAllah güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz

Can'ım bende de Ağrı'lar devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi bacak Ağrı'm da var. Mide bulantım sabahları oluyor ama çıkartmıyorum şimdilik çok şükür. Bu tamamen bünyeyle yapıyla alakalı

Can'ım bizim tekrar kan vermemizin sebebi %100 artışın sağlanamamış olması. Buğün artış gerçekleştiği için bende artık kan vermeyeceğim. Senin artışın iyi o sebeple sıkıntı etme inşallah. Artık 20 şubatı bekliyorum hayırlısıyla

Hadi ya o kadar siddetliydi yani...bakalim biim olacak mi 1 2 hafta icinde baslar olacaksa.ama hic bulanti yasamayanlarda olabiliyormus sanirim. Bende suan hic yok bakalim bekliyorum
Anladim canim ya hayirlisi olur insallah bebsler icin.
Anladim canim ya bende cumayi bekliyorum sabirsizlikla.1 mi gorecez kese 2 mi.ben birde cok kan vermek iyi degil diyorlar onda vermek istemiyorum benim doktorum 2.yide oylesine istedi kese icin zaman verebilmek icin.

Cnm bizim seninle aynı gün sanırım muhtemel doğum tarihi 6 ekim benim senin?

Aaaa gecmesin herkes koca gobuslerini doya doya yasasin her anini :)

Can'ım aynı saatte yaptır muhakkak

Kızlar hamilelik takvimini yaparken son adet tarihinden mi hesapladınız muhtemel doğum tarihini , yoksa transferden 15 gün öncesini son adet başlangıcı olarak alarak mı hesaplattınız ?...

Kızlar hamilelik takvimini yaparken son adet tarihinden mi hesapladınız muhtemel doğum tarihini , yoksa transferden 15 gün öncesini son adet başlangıcı olarak alarak mı hesaplattınız ?...
Son adet tarihinden diye biliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…