Bende senin gibiyim canım yarın testimi yaptıracağım inşallah yükselmiştir güzel haberleri veririz.. Kese, kalp atışı sorunsuz olur inşş..
inş. olumlu sonuçlar alırsın canım çok heycanlı ve stresli bir dönemdeyiz allahtan hayırlısı
Arkadaşım %60 artış olmuş zaten niye keyfini kaçırıyırsun yawwwwSelam kizlar benim oranlarim ayni sekildenartiyo bugun degerim 482 omustu dun de 368 di. Dr aradim kan vermeye devam et dedi bisey demedi. Delik desik oldum kan vermekten artik yarin degil carsamba kan vericem. 8. Gun yuksek baslayip niye boyle %60 la yukseliyo anlamadim gitti. Hic keyfim yok anlayacaginiz bakalim insallah bundan sonra moral bulacagim gelismeler olur. Ben biraz kilo verdim istahim kapali ama hamile oldugumu ogrendigimden beri ruyamda yemek yemedigim gun olmadi sanirim benim istahim ruyamda aciliyo
Benim dondurulmuş canım benim yarın 14. Günüm test günüm.. Akşam veririm mutemelen.. Diğerlerini öyle yaptırmıştım.. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sağlıkla kucağımızı bebişlerimizle doldursun.. Haber et canım sonucunu..Aaaa senle aynı gündeyiz biz demek, ama yarın senin kaçıncı günün olacak arkadaşım ?.. Merkezden merkeze tahlil günü de değişiyor da, bzm merkez ilk testi dondurulmuşlarda 9. Gün yaptırdı , bnm yrn 11. Günüm olacak ..
Can'ım aynı saatte yaptır muhakkakBenim dondurulmuş canım benim yarın 14. Günüm test günüm.. Akşam veririm mutemelen.. Diğerlerini öyle yaptırmıştım.. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sağlıkla kucağımızı bebişlerimizle doldursun.. Haber et canım sonucunu..
Tamam canım inşallah bende gerektiği kadar yükselmiş diye mesaj yazarım, inşallah kese kalp atışıCan'ım aynı saatte yaptır muhakkak
Simdi o kadar siddetli degildir ama demi?bir anda mi basliyor oyle. Bugun adet agrilarim hafifledi biraz su gibi akinti devam ediyor surekli camasir degistiriyorum. Bacak agrisi oluyor arada. Birde bugun cok yorgunluk basladi bendeumuttttt canım sevinmelisin çünki hiç iyi bir şey değil. Sabah akşam mahvoluyordum. Tavuktan Etten yumurtadan tiksindim durum vahimdi yani
Ya sorma Canim bende 1 kere Kan verdim doktor Tamam baska gerek yok dedi nasil merak icindeyim artış varmı yokmu belli değil kese görünene kadar emin olanıysam galiba oda haftaya gidicem benimde agrilarimda hafifleme oldu midge bulantisi cok fena 3 ay kendimi yatakodasina hapsetmiştim mutfaga buzdolabina yaklasamiyordum bile disariya ciktigimda bile elimde posetle geziyordum Her an bir seyden tiksinebiliyorsunKizlar doktorum bana gerek yok dedi tekrar kan vermeye...size niye surekli verdiriyorlar bende versem mi ki yaaa yarin tekrar. Ama strese giriyorsunuz bosuna bence degerleriniz cok guzel ilerliyor..
İnşAllah güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruzBenim dondurulmuş canım benim yarın 14. Günüm test günüm.. Akşam veririm mutemelen.. Diğerlerini öyle yaptırmıştım.. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sağlıkla kucağımızı bebişlerimizle doldursun.. Haber et canım sonucunu..
Can'ım bizim tekrar kan vermemizin sebebi %100 artışın sağlanamamış olması. Buğün artış gerçekleştiği için bende artık kan vermeyeceğim. Senin artışın iyi o sebeple sıkıntı etme inşallah. Artık 20 şubatı bekliyorum hayırlısıylaKizlar doktorum bana gerek yok dedi tekrar kan vermeye...size niye surekli verdiriyorlar bende versem mi ki yaaa yarin tekrar. Ama strese giriyorsunuz bosuna bence degerleriniz cok guzel ilerliyor..
Hadi ya o kadar siddetliydi yani...bakalim biim olacak mi 1 2 hafta icinde baslar olacaksa.ama hic bulanti yasamayanlarda olabiliyormus sanirim. Bende suan hic yok bakalim bekliyorumYa sorma Canim bende 1 kere Kan verdim doktor Tamam baska gerek yok dedi nasil merak icindeyim artış varmı yokmu belli değil kese görünene kadar emin olanıysam galiba oda haftaya gidicem benimde agrilarimda hafifleme oldu midge bulantisi cok fena 3 ay kendimi yatakodasina hapsetmiştim mutfaga buzdolabina yaklasamiyordum bile disariya ciktigimda bile elimde posetle geziyordum Her an bir seyden tiksinebiliyorsunbenim 6-7. Haftalarda birden başlamıştı şuan bir şey yok inşAllah bu sefer olmaz bulantı
Anladim canim ya hayirlisi olur insallah bebsler icin.Can'ım bende de Ağrı'lar devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi bacak Ağrı'm da var. Mide bulantım sabahları oluyor ama çıkartmıyorum şimdilik çok şükür. Bu tamamen bünyeyle yapıyla alakalı
Anladim canim ya bende cumayi bekliyorum sabirsizlikla.1 mi gorecez kese 2 mi.ben birde cok kan vermek iyi degil diyorlar onda vermek istemiyorum benim doktorum 2.yide oylesine istedi kese icin zaman verebilmek icin.Can'ım bizim tekrar kan vermemizin sebebi %100 artışın sağlanamamış olması. Buğün artış gerçekleştiği için bende artık kan vermeyeceğim. Senin artışın iyi o sebeple sıkıntı etme inşallah. Artık 20 şubatı bekliyorum hayırlısıyla
Insallah canim yA cuma gelmiyor bir turluumuttttt değerlerin çok güzel maşallah. Göreceksin kuzucuklarımızı cumartesi günü Allah'ın izniyle
Bugün ben yaptırcam ama akşam geç saatte... İnş güzel sonuçlar getiririm. bhcg gerektiği gibi yükselmiştir..Buğün kimlerden güzel haberler bekliyoruZ???
Buğün kimlerden güzel haberler bekliyoruZ???
Bir anda zaman atlasak ta geliverse bebisler dimi yaaa...canimmm ben geldigimden beri uyuyorum normalde hic olmazdi boyle seyler sanirim hamislik vurmaya basladi beni. Cok yorgun hissediyorum her yanim agriyor sanki.Ama bulantim yok hala var mi bulantisi baslayan...erken dimi daha?
Cnm bizim seninle aynı gün sanırım muhtemel doğum tarihi 6 ekim benim senin?
Aaaa gecmesin herkes koca gobuslerini doya doya yasasin her anini :)
Benim dondurulmuş canım benim yarın 14. Günüm test günüm.. Akşam veririm mutemelen.. Diğerlerini öyle yaptırmıştım.. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.. Sağlıkla kucağımızı bebişlerimizle doldursun.. Haber et canım sonucunu..
Can'ım aynı saatte yaptır muhakkak
Son adet tarihinden diye biliyorum cnmKızlar hamilelik takvimini yaparken son adet tarihinden mi hesapladınız muhtemel doğum tarihini , yoksa transferden 15 gün öncesini son adet başlangıcı olarak alarak mı hesaplattınız ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?