2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar 368 cikti. İlk
Degerim 231 cikmisti neler oluyo ya
canım rahat ol bence ya herşey yolunda gidecek rahat ollll
Hadi gozunaydin canim icin rahat olSun hersey cok guzel olacak ben niyeyse cok inancliyim
İnşallah canım geçen sefer de her şey yolundaydı kalp atışına sıra gelince duyulmadı. İcim icimi yiyor gene duyulmazsa aynı şeyleri yasarsam diye. Rabbim kimseye yasatmasin çok zor günlerdi.[/QUOTE]
canım kötü olursa zaten üülecek çok vakit olacak iyi düşün tadını çıkar bugünlerin. pıt pıtları duyacaksın ağlayacaksın daha ne endişeler yaşatacak bu sıpalar sana...
Canim heyecandan tabi yaa birde Rabbim oyle guzel alistiriyorki anneyi hele son gunler cok uykusuz geciyor ve bebek dogdugunda Zaten uykusuzluga alismis oluyorsun insAllah Rabbim o gunleride yasatsin butun isteyenlere
ayne öyle canım ya hiç of demiyorum inan. o kadar bekledm o kadar istedim ki bugünleri görmeyi şimdi kötü hiçbirşeyi aklıma bile getirmiyorum opu gününden beri tek bildiğim ve inandığım herşey çok güzel olacak...ilk tedavmde hep kötüsünü düşündüm hep korktum sonuçta kmtü oldu. o yüzden şimdi tüm olumsuzluklara kapalıyım

Hayirli olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Az kaldı keseyi gormene o zaman
canım inşallah ya 6000 8000 civarı görünüyormuş tahmnm perşembe falan görülür ama ben cumartesi gidicem inşallah görürüm onları yaaaaa
Ayyy canim masallah saniyorum ikizler geliyoorr
ayyyyy canım inşallahhh ya inşallah sağlıkla sıhhatle olsun da o kadar bekledik ki gelsin melekler artık :)

canım şimdi kese karından kaç iken görünür? kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? ay hala inanamıyorum bunları konuştuğumuza
Ben geçen sefer 7. Haftamda gittim hem kese hem kalp atışı duyduk. Ama kucuğumun gelişimi ilerdeydi 1 hafta. Şimdi ne der bilmiyorum değerlerim aklımı karıştırıyor.

canım şimdi kese karından kaç iken görünür? kalp atışı kaçıncı haftada duyulur? ay hala inanamıyorum bunları konuştuğumuza
Canim inan Her sey yolunda gidecek Naz_musti sende lutfen icini ferah tut ben bir öncekinde bhcg 5000 ni geçtikten sonra kese ve içindeki minik noktayı görmüştük kalp içinde kese göründükten 1 hafta sonra gitmiştim sanıyorum

Ben geçen sefer 7. Haftamda gittim hem kese hem kalp atışı duyduk. Ama kucuğumun gelişimi ilerdeydi 1 hafta. Şimdi ne der bilmiyorum değerlerim aklımı karıştırıyor.
en başta rahat ol canm bence herşeyden önemlisi bu. stres tam organları oluşurken kötü etkiler. bir tane program indirdim telefona herşeyi hafta hafta yazıyor çok güzel...şimdi herşeyi olşuyor o yüzden stresle etkileme bebişi. benm doktorum bu hafta geln dedi. bu hafta gidicez sanırım kese için. ayyyy ya çok heyecanlı

canım bende şöyle hesaplıyorum bugün 1116 salı 2400 perşembe 5000 e yakın olucak cumartesi 10000 i bulur bizde zaten cumartesi gidebilirz sadece görünürler belki kuzucuklarım

İnşallah Can'ım inşallah. Rabbüm büyük. Dua edelim birbirimize...

1500 ken gorunuyor diye biliyorum ben de.
Can'ım belki kese görünür daha önce ama içindeki minik susam tanesi kadar bebişi görmek en önemlisi. Ben bir önceki gebeliğimde kanama geçirmiştim bhcg değerim 5000 olana kadar hastanede bekletildim çünkü kanamanın düşükmü yoksa başka bir sebeptenmi olduğunu anlamak için kese içindeki noktayı yani bebişi görmek istediler. 5000 i geçince görmüştük.

Ben de geçen sefer 7. Haftada gitmistim kalp atışı ve bebeği gormek için.bebek korunmuştu 6+4 iken kalp atışı net değildi bir haftagün sonra tekrar gel denilmisti

Yaa çok teşekkür ederim sağolasın canım Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…