- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Bende senin gibiyim canım yarın testimi yaptıracağım inşallah yükselmiştir güzel haberleri veririz.. Kese, kalp atışı sorunsuz olur inşş..ç
Ayy maşallahhh kızlar , ne güzelRabbim kalp atışlarını da duyduğunuz günleri de görmeyi nasip etsin inşallah bnm de yarın 2 . Testimi yaptırcam , inşallah gerektiği gibi yükselmiştir.... Bu hafta da rapor aldım , dinlenme Modundan çıkamıyorum
inş. olumlu sonuçlar alırsın canım çok heycanlı ve stresli bir dönemdeyiz allahtan hayırlısıç
Ayy maşallahhh kızlar , ne güzelRabbim kalp atışlarını da duyduğunuz günleri de görmeyi nasip etsin inşallah bnm de yarın 2 . Testimi yaptırcam , inşallah gerektiği gibi yükselmiştir.... Bu hafta da rapor aldım , dinlenme Modundan çıkamıyorum
Ayyy ne guzel yaaaa cok duygulandım
Benimde bu cuma kese icin var canim heralde bende 20 si gibi cagrilirim kalp atisi icin.inaallah hersey yolundadir yaaa
Benim 3 gundur surekli aglayasim var bu ne ya duyguaala bagladik walla
Bende hep rabbime emanet dedim canim ya yinede dikkat ettim cok.ama.anlattiklarin biraz rahatlattı canim ya daha iyiyim simdi birde sunu dusunudum ilk transferimde herseye dikkat ettim olmadi simdi daha normalim bebislerim benimle sukur.cok merak ediyorum onlari kalp pitpitlarini....
Canimmm kacinci gunde gordun. Ne zaman yapmistin testi.ay gozunaydin ya cok sevndimmmm.bende cuma gidicem insallah gorunurler yaaa
Cok ayakta kalmadim canim ya genelde çocuklara soru sordum hep onlar getirip gosterdi. Sagolsun herseyi o yapiyor ya suyumu bile veriyor surekli. O olmasa napardim bilmiyorum ogrendigimden beri en mutlu oldugum sey onu baba yapacak olmak...sen simdi baslamadin mi canim hala? Bu arada bana bugun herkes senin neyin var dedi ya?yuzumden belli mi oluyordur nedir anlamadim... Bu arada benim cok atesim cikiyo ya yuzum yaniyor ellerim ayaklarim buz kalibi gibi
Cnm transferden sonra 23.günde keseyi gördüm. Diğer arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum.
Canim alacaktim ama ya kanama falan olursa haftaya falan dedim.simdi iyi hissederken kendimi gideyim dedim. Ama tedirgin de oldum ya. Artik bu hafta gideyim de eger gerekirse haftaya alayim.
Yarında devamı gelsin inşallahhBuğün süper bir günnnnn... Çok şükür bir çoğumuz güzel haberler aldık :)
Amin Can'ım inşallahYarında devamı gelsin inşallahh
Amin canımmAmin Can'ım inşallah
Buğün süper bir günnnnn... Çok şükür bir çoğumuz güzel haberler aldık :)
Bir anda zaman atlasak ta geliverse bebisler dimi yaaa...canimmm ben geldigimden beri uyuyorum normalde hic olmazdi boyle seyler sanirim hamislik vurmaya basladi beni. Cok yorgun hissediyorum her yanim agriyor sanki.Ama bulantim yok hala var mi bulantisi baslayan...erken dimi daha?Ayyyy saatler günler aylar geçsinnnnnnn ekim gelsinnnnnn :)
Cnm bizim seninle aynı gün sanırım muhtemel doğum tarihi 6 ekim benim senin?Ayyyy saatler günler aylar geçsinnnnnnn ekim gelsinnnnnn :)
Ay sorma canim ya ben tutmadim valla bende nobetciydim oturdum sinifta. Ama bizim sansimiz cocuklarimi cok uslu. Elimde su sisesi onde tutarak yurudum ona carpsinlar diye. Ama cok yoruldum canim ya geldim eve 2 saat uyudum hic te gunduz uyumam yaniÇok sukur okul bitti, nobetciydim bir de Yoruldum biraz. 1000 tane öğrenci var okulda. Biri çarpacak diye ödüm koptu
Bizimkiler canavar gibiler. Koşup duruyorlar koridorda. Bugün ders de anlatmadim ama gene de Yoruldum.Ay sorma canim ya ben tutmadim valla bende nobetciydim oturdum sinifta. Ama bizim sansimiz cocuklarimi cok uslu. Elimde su sisesi onde tutarak yurudum ona carpsinlar diye. Ama cok yoruldum canim ya geldim eve 2 saat uyudum hic te gunduz uyumam yani
Aaaa gecmesin herkes koca gobuslerini doya doya yasasin her anini :)Ayyyy saatler günler aylar geçsinnnnnnn ekim gelsinnnnnn :)
Bir anda zaman atlasak ta geliverse bebisler dimi yaaa...canimmm ben geldigimden beri uyuyorum normalde hic olmazdi boyle seyler sanirim hamislik vurmaya basladi beni. Cok yorgun hissediyorum her yanim agriyor sanki.Ama bulantim yok hala var mi bulantisi baslayan...erken dimi daha?
Aman Can'ım dikkat et. Zor kavuştuk minnaklarımıza. Bu nöbet işinden sıyrılma şansınız yokmuÇok sukur okul bitti, nobetciydim bir de Yoruldum biraz. 1000 tane öğrenci var okulda. Biri çarpacak diye ödüm koptu
Cnm bizim seninle aynı gün sanırım muhtemel doğum tarihi 6 ekim benim senin?
Valla Can'ım geçsin ve kuzum kucağımda olsun istiyorum rabbimin izniyle. Sıkıntılı geçiyor biraz benim hamileliğim.Aaaa gecmesin herkes koca gobuslerini doya doya yasasin her anini :)
Bende hep oturdugum yerde soru cozdurdum canim ya ama yinede konusmak bile yordu beni. Gelince 2 3 saat uyudum kendime gelemedim birde surekli acim ya yok boyle birsey yemek yiyorum 1 saat gecmeden acikiyorumB
Bizimkiler canavar gibiler. Koşup duruyorlar koridorda. Bugün ders de anlatmadim ama gene de Yoruldum.
Can'ım hiç stres sıkıntı yapma. Bende kafayı yiyecektim doktorum bu sabah için tekrar test vermemi istedi değerim 38 saat olmasına rağmen 2 katı olmuştu. Dua et bol bol artabiliyor her an hiç belli olmuyor. Beslenmene dikkat et özellikle süt iç iki gündür muz yiyorum bide.Selam kizlar benim oranlarim ayni sekildenartiyo bugun degerim 482 omustu dun de 368 di. Dr aradim kan vermeye devam et dedi bisey demedi. Delik desik oldum kan vermekten artik yarin degil carsamba kan vericem. 8. Gun yuksek baslayip niye boyle %60 la yukseliyo anlamadim gitti. Hic keyfim yok anlayacaginiz bakalim insallah bundan sonra moral bulacagim gelismeler olur. Ben biraz kilo verdim istahim kapali ama hamile oldugumu ogrendigimden beri ruyamda yemek yemedigim gun olmadi sanirim benim istahim ruyamda aciliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?