2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bende senin gibiyim canım yarın testimi yaptıracağım inşallah yükselmiştir güzel haberleri veririz.. Kese, kalp atışı sorunsuz olur inşş..

inş. olumlu sonuçlar alırsın canım çok heycanlı ve stresli bir dönemdeyiz allahtan hayırlısı

Buğün süper bir günnnnn... Çok şükür bir çoğumuz güzel haberler aldık :)

Ayyyy saatler günler aylar geçsinnnnnnn ekim gelsinnnnnn :)
Bir anda zaman atlasak ta geliverse bebisler dimi yaaa...canimmm ben geldigimden beri uyuyorum normalde hic olmazdi boyle seyler sanirim hamislik vurmaya basladi beni. Cok yorgun hissediyorum her yanim agriyor sanki.Ama bulantim yok hala var mi bulantisi baslayan...erken dimi daha?

Çok sukur okul bitti, nobetciydim bir de Yoruldum biraz. 1000 tane öğrenci var okulda. Biri çarpacak diye ödüm koptu

Çok sukur okul bitti, nobetciydim bir de Yoruldum biraz. 1000 tane öğrenci var okulda. Biri çarpacak diye ödüm koptu
Ay sorma canim ya ben tutmadim valla bende nobetciydim oturdum sinifta. Ama bizim sansimiz cocuklarimi cok uslu. Elimde su sisesi onde tutarak yurudum ona carpsinlar diye. Ama cok yoruldum canim ya geldim eve 2 saat uyudum hic te gunduz uyumam yani

B
Ay sorma canim ya ben tutmadim valla bende nobetciydim oturdum sinifta. Ama bizim sansimiz cocuklarimi cok uslu. Elimde su sisesi onde tutarak yurudum ona carpsinlar diye. Ama cok yoruldum canim ya geldim eve 2 saat uyudum hic te gunduz uyumam yani
Bizimkiler canavar gibiler. Koşup duruyorlar koridorda. Bugün ders de anlatmadim ama gene de Yoruldum.

Bende var mide bulantısı oğlumda da çok olmuştu. Bunda erken başladı ama bakalım inşallah kısa sürer. Çok zor bişey ya
Aman Can'ım dikkat et. Zor kavuştuk minnaklarımıza. Bu nöbet işinden sıyrılma şansınız yokmu

Cnm bizim seninle aynı gün sanırım muhtemel doğum tarihi 6 ekim benim senin?

Allah nasip ederse 15 ekim ama tüp bebişlerimizi 38. Haftada alıyorlar Can'ım. Bende beklemeyi düşünmüyorum açıkcası 40 haftanın dolmasını. Sezeryanla tertemiz doğur gitsin. Normal doğum çok zor 7 saat sancı çektim ben
Aaaa gecmesin herkes koca gobuslerini doya doya yasasin her anini :)
Valla Can'ım geçsin ve kuzum kucağımda olsun istiyorum rabbimin izniyle. Sıkıntılı geçiyor biraz benim hamileliğim.

Naz_musti . Benim bulanmiyor ya uzulsem mi bilemedimama eltim 6.hafta baslar dedi bizim daha 5 olacak carsamba gunu.
B

Bizimkiler canavar gibiler. Koşup duruyorlar koridorda. Bugün ders de anlatmadim ama gene de Yoruldum.
Bende hep oturdugum yerde soru cozdurdum canim ya ama yinede konusmak bile yordu beni. Gelince 2 3 saat uyudum kendime gelemedim birde surekli acim ya yok boyle birsey yemek yiyorum 1 saat gecmeden acikiyorum

Selam kizlar benim oranlarim ayni sekildenartiyo bugun degerim 482 omustu dun de 368 di. Dr aradim kan vermeye devam et dedi bisey demedi. Delik desik oldum kan vermekten artik yarin degil carsamba kan vericem. 8. Gun yuksek baslayip niye boyle %60 la yukseliyo anlamadim gitti. Hic keyfim yok anlayacaginiz bakalim insallah bundan sonra moral bulacagim gelismeler olur. Ben biraz kilo verdim istahim kapali ama hamile oldugumu ogrendigimden beri ruyamda yemek yemedigim gun olmadi sanirim benim istahim ruyamda aciliyo

Can'ım hiç stres sıkıntı yapma. Bende kafayı yiyecektim doktorum bu sabah için tekrar test vermemi istedi değerim 38 saat olmasına rağmen 2 katı olmuştu. Dua et bol bol artabiliyor her an hiç belli olmuyor. Beslenmene dikkat et özellikle süt iç iki gündür muz yiyorum bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…