2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bugün içşn doktorum 2. Testi istemişti , elhamdulillah istenilen artış olmuş gibi görünüyor , öğleden sonra arayacaklar bakalım ne diyecekler :
9.gün : 177
11.gün: 388
Hayırlı olsun canım sonuçların çok güzel görünüyor

Kızlar hamilelik takvimini yaparken son adet tarihinden mi hesapladınız muhtemel doğum tarihini , yoksa transferden 15 gün öncesini son adet başlangıcı olarak alarak mı hesaplattınız ?...
Adetin basladigi tarih canim oyle yaziyordu

Adetin basladigi tarih canim oyle yaziyordu
Sanki bi yerde okumuştum tüp bebek de doktorlar muhtemel doğum ü hesaplarken transferden 15 öncesini adet başlangıcı olarak alıyorlarmış , onun için sormuştum da Amaaaannn 1 hafta önce 1 hafta sonra ne farkeder ki , bunları konuşuyor olmak bile çok farklı ve Güzelken

Bugün içşn doktorum 2. Testi istemişti , elhamdulillah istenilen artış olmuş gibi görünüyor , öğleden sonra arayacaklar bakalım ne diyecekler :
Değerlerin çok güzel Maşallah.
inşAllah Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip eder

Hayırlı olsun canım sonuçların çok güzel görünüyor
Can'ım çok şükür , inşallah hep Böyle gider mmevsimm sağol arkadaşım inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz hayırlısıyla ... Kızlar beni şimdi merkezden aradılar artış gayet iyi tekrarlamaya gerek yok dediler , kese ve kalp atışı için 28-29 şubat ta kontrole gelebilirsiniz dediler , siz keseyi görmek içşn ayrıca gidecekmişsiniz ?.. Ben kese için de ayrı geleyim mi dedim , yok çok erken oluyo 28-29 gibi gelirseniz hem kese hem kalp atışı görünür dediler merkezden , ne yapsak ki ?...

Cnm banada normalde önümüzdeki cuma çağırmışlardı merkeze ama ben izmirde olmadığım için özel bir muayenede dün vajinal ultrason ile keseyi gördüm. Transferden sonra 3.haftanda kese görünüyor. sonraki haftada kalp atışı ve bebek sayısı teyiti yapılıyor

Bugün ben yaptırcam ama akşam geç saatte... İnş güzel sonuçlar getiririm. bhcg gerektiği gibi yükselmiştir..
İnşallah Can'ım benim güzel haberlerini bekliyorum.

Maşallah Can'ım benim çok güzel değerlerin. Allah tamamına erdirsin.
Kızlar hamilelik takvimini yaparken son adet tarihinden mi hesapladınız muhtemel doğum tarihini , yoksa transferden 15 gün öncesini son adet başlangıcı olarak alarak mı hesaplattınız ?...
Son adetin ilk gününü soruyorlar Can'ım doktor muayenesinde.

Benim ikiside ayni cikiyor canim ama heralde doktora gidince hesaplar tekrar tarihi.

26 sına randevumu aldım ,hem kalp hem kese İÇİN ... çok var ama bu sefer stress yapmadan beklemeye çalışacağım , yiyeceği içeceği varsa bir şekilde o güne erişiriz inşallahh ....

Bana da arkadaşım söyledi Can'ım bakayım dedim. Onun doğru çıkmış. Şimdi tekrar hamile erkekmiş bu sefer. 3 haftaya belli olacak cinsiyeti
Bizim ikizse ne olur ki erkek gösteriyor ama anlamadim ben 26 mi alcam yasimi 27 mi

Yatiyorum kislar. Devam etmiyor gibi. İnşallah etmez. Protestan ampul kullanmam söylendi . dua edin bana bir şey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…