2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Lierac Phytolastil gel çatlak önleyici krem önerdi arkadaşım ama hangisi iyidir ben de merak ediyorum canım.
Canim banada sebamed mustela alpin pregmama onerdiler lierac yapis yapismis bi arkadasim soyledi kullanamamis cok rahatsiz ediyormus karnim cok hizli buyuyor hemen baslamak istiyorum yoksa catir patir gidecek gobus.

Canim banada sebamed mustela alpin pregmama onerdiler lierac yapis yapismis bi arkadasim soyledi kullanamamis cok rahatsiz ediyormus karnim cok hizli buyuyor hemen baslamak istiyorum yoksa catir patir gidecek gobus.
Ben bu arada solante pregna diye bir güneş kremi aldım hamileler için tavsiye ediliyomuş

ben zeytinyağı sürüyorum arada da bebe yağı şimdilik bi sorun yok ama vazelin önerdiler en iyi o önlüyormuş

Bu arada ben de saf zeytin yağı az kaynaktiktan sona Soğutup sürdüm bir arkadaşım hamileliğin de yapmıştı göbeğine hicbirsey olmamisti

Merhabalar hayırlı cumalar kızlar. Kontrolden geldim bebegimin gelişimi güzel Maşşallah ve kızımız olacak canlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin☺
P
Merhabalar hayırlı cumalar kızlar. Kontrolden geldim bebegimin gelişimi güzel Maşşallah ve kızımız olacak canlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin☺
Gozunuz aydin canim allah nazardan sakinsin bizde cok kiz istedik rabbim biliyor ama erkek olucak gibi tabiki hic onemli saglikli dogsun yeterki :) rabbim saglikla jkucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar ben bugün kontrole gittim, 2 li test için, neyse doktor cinsiyete bu kezde kız dedi :) ama 2 hafta sonra kesin derim dedi. Rabbim sağlıklı versin kucagimiza ya. Bide ben sabah gitmeden çikolata yedim :) nasıl hareketlendi, gözlerime inanamadımmm

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin☺

herkese merhaba;

Ben önemli bişey sormak istiyorum... Aranızda HARMONY test yaptıran varmı? anne kanından bebeğe araştırma yaptırılan testten?
Benim Dr da tavsiye ederim yaptırmanızı dedi canım ikili vs uğraşmadan anne kanından bebeğin kromozomlarını sayıyorlarmis down sendromunun kesin sonucu için ama ben ne yalan soyleyim gereksiz buldum pahalı ustelik öncelikle ikili testle yüzde kaç down sendromu olabilir öğrenip olasılık yüksekse bu testin yapılmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum

Kizlar nasil gidiyor ben bugun carsi gezeyim dedim abartmisim oluyorum yorgunluktan donerken bayilacaktim 2-3 saat gezdik ama ben bittim karnim cok agridi hala kafam kalkmiyor

Bugün bende sabahtan çok ayakta kaldım okulda bel ağrısından duramadım izin alıp eve geldim. Öyle çok uyumuşum ki şimdi uyuyamıyorum

Kizlar nasil gidiyor ben bugun carsi gezeyim dedim abartmisim oluyorum yorgunluktan donerken bayilacaktim 2-3 saat gezdik ama ben bittim karnim cok agridi hala kafam kalkmiyor
Ya evet normal rutin hayatin dışına çıktığım an bende harap oluyorum. Misafirlikten geldik şimdi, ölüyorum valla yorgunluktan, hemen uyuyup dinlenicem. İyi geceler cümletennn

Bugün bende sabahtan çok ayakta kaldım okulda bel ağrısından duramadım izin alıp eve geldim. Öyle çok uyumuşum ki şimdi uyuyamıyorum
Canim bende dun gece bir uyumusumki iki kez gozum kapali lavaboya kalktim ve saat 10 a kadar uyumusum nerdeyse 11 saat ama nasil iyi geldi anlatamam tabi cok acikmisim ama napayim o yorgunluk baska turlu cikmazdi

İş güç herşey çok yoğun. Okuyup kapatıyorum sayfayı. Yazacak halim olmuyor çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…