- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Ben Varım maalesef 10.haftada yoğun kanama geçirdim sonrasında lekeler hiç kesilmedi nerdeyseKızlar kahverengi leke gören var mı
Evet canim geçen hafta 4 gün boyunca koyu kahve lekelenmem oldu. Doktorum normal dedi bir hafta cleaxan kan sulandırıcı igneyi kesti. Kırmızıya dönüşmedigi sürece korkma. Pembeleşince doktora başvur mutlakaKızlar kahverengi leke gören var mı
Kesildimi canım senin lekeler?Extra bi ilac kullandinmi? Neden olabilir diye bişey dedimi drun? Ayy ben çok takıyom bu lekeleri kafaya. ..Evet canim geçen hafta 4 gün boyunca koyu kahve lekelenmem oldu. Doktorum normal dedi bir hafta cleaxan kan sulandırıcı igneyi kesti. Kırmızıya dönüşmedigi sürece korkma. Pembeleşince doktora başvur mutlaka
Canım çok geçmiş olsun plasenta asagdaysa belinin altına küçük bir yastık koy ayaklarını kaldır bu şekilde uzanirsan geriye giderBugün lekeyi görünce zaten hemen gittim plasenta asagida dedi progestan hap verdi hâlâ var kahverengi çok korkuyorum Rabbim korusun hepsini
Yok canım ekstra ilaç vermedi. 2 kere ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu. Doktor olabilir normal dedi. Şimdi kesildi leke. Telaş etme dikkat et kendine uzat ayaklarını dinlen.Kesildimi canım senin lekeler?Extra bi ilac kullandinmi? Neden olabilir diye bişey dedimi drun? Ayy ben çok takıyom bu lekeleri kafaya. ..
Sağol canm inşallah bidaha olmaz tedirgin oluyo insan zaten sürekli uzanıyorum wc ye ve yemeğe kalkıyorum bi tek ç. Tesi kontrolüm var bakalım saatleri sayıyorum resmen ..Yok canım ekstra ilaç vermedi. 2 kere ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu. Doktor olabilir normal dedi. Şimdi kesildi leke. Telaş etme dikkat et kendine uzat ayaklarını dinlen.
Canim sen sordunmu doktoruna lekelenme olabilir ben bildigin kirmizi kanama gecirdim bunlar normal bel zaten artik hep agricak cok germe kendiniYa kızlar leke sonrası bel ağrısı oldu mu sizde
İçini ferah tut bol bol dua et bebeğinle konuş. Onu çok sevdiğini ve istediğini hissetsinSağol canm inşallah bidaha olmaz tedirgin oluyo insan zaten sürekli uzanıyorum wc ye ve yemeğe kalkıyorum bi tek ç. Tesi kontrolüm var bakalım saatleri sayıyorum resmen ..
Canım bende çok oldu bel ağrısı. Ama benim iki tane fitigim da var onunda etkisi olabilirYa kızlar leke sonrası bel ağrısı oldu mu sizde
Acık sıvı şeyler tüketsene canım, yaw bende evdeyken hep kabizdim. İşe başlayınca geçti, çünkü nerdeyse 45 dakika yürümeye başladım. Bence sende yürü, faydasını göreceksinCKizlar gunaydin gaz ve kabizlikla savasim hic bitmicek heralde gece rahmime yaptigi basinc yuzulmeden cok fena kasilmalar yasadim bebgimi cok net hissettim ama kafama takmiyorum kayisiya dayandim ilacimda var gecicek insallah bu saatten sonra oldugu yerden asagi falan inmez heraldevdiye dusunuyorum bugun yine gezmek var hamurisi yemekten midem cikti biraz dikkat etmem lazim galiba cocugum hamur gobekli olucak
Cok iciyorum portakal yiyorum ama kayisiyi yine sabah yemeye basladim ustune 3 bardak su ise yaradi bugun rahatimAcık sıvı şeyler tüketsene canım, yaw bende evdeyken hep kabizdim. İşe başlayınca geçti, çünkü nerdeyse 45 dakika yürümeye başladım. Bence sende yürü, faydasını göreceksin
Gunaydin kizlar
Bebisim soz dinlicek galiba fun gece yatarken minnak bu gece cok uyandirmada yarin cok isimiz var dedim sadece 2 kez uyandik akilli bebisim uzmedi masallah
Kizlar bu arada catlak kremini naaptiniz ben basliyorum cok kasiniyofum arastirdim sebamed icin oldukca iyi diyorlar siz ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?