2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ben 12+3 ken gittim 4 d taramasina ozaman dedi 2 erkek diye eminmisiniz dedim cunku biri popo yukari biri asa duriyo ya o da zaten daha cok ultrasona bakiyo bu işi iyi biliyormuş cok eminim falan dedi bakalim hayirlisi biz tup bebek mikroenjeksion olduk bi kiz bi erkek bekliyorum ama 2 oglanda farketmez hayırlısı olsun 2 hafta sonra gene gidecem .

Kızlar kahverengi leke gören var mı
Evet canim geçen hafta 4 gün boyunca koyu kahve lekelenmem oldu. Doktorum normal dedi bir hafta cleaxan kan sulandırıcı igneyi kesti. Kırmızıya dönüşmedigi sürece korkma. Pembeleşince doktora başvur mutlaka

Evet canim geçen hafta 4 gün boyunca koyu kahve lekelenmem oldu. Doktorum normal dedi bir hafta cleaxan kan sulandırıcı igneyi kesti. Kırmızıya dönüşmedigi sürece korkma. Pembeleşince doktora başvur mutlaka
Kesildimi canım senin lekeler?Extra bi ilac kullandinmi? Neden olabilir diye bişey dedimi drun? Ayy ben çok takıyom bu lekeleri kafaya. ..

Bugün lekeyi görünce zaten hemen gittim plasenta asagida dedi progestan hap verdi hâlâ var kahverengi çok korkuyorum Rabbim korusun hepsini

CKizlar gunaydin gaz ve kabizlikla savasim hic bitmicek heralde gece rahmime yaptigi basinc yuzulmeden cok fena kasilmalar yasadim bebgimi cok net hissettim ama kafama takmiyorum kayisiya dayandim ilacimda var gecicek insallah bu saatten sonra oldugu yerden asagi falan inmez heraldevdiye dusunuyorum bugun yine gezmek var hamurisi yemekten midem cikti biraz dikkat etmem lazim galiba cocugum hamur gobekli olucak

Kesildimi canım senin lekeler?Extra bi ilac kullandinmi? Neden olabilir diye bişey dedimi drun? Ayy ben çok takıyom bu lekeleri kafaya. ..
Yok canım ekstra ilaç vermedi. 2 kere ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu. Doktor olabilir normal dedi. Şimdi kesildi leke. Telaş etme dikkat et kendine uzat ayaklarını dinlen.

Yok canım ekstra ilaç vermedi. 2 kere ultrasona girdim. Bir sıkıntı yoktu. Doktor olabilir normal dedi. Şimdi kesildi leke. Telaş etme dikkat et kendine uzat ayaklarını dinlen.
Sağol canm inşallah bidaha olmaz tedirgin oluyo insan zaten sürekli uzanıyorum wc ye ve yemeğe kalkıyorum bi tek ç. Tesi kontrolüm var bakalım saatleri sayıyorum resmen ..

herkese merhaba;

Ben önemli bişey sormak istiyorum... Aranızda HARMONY test yaptıran varmı? anne kanından bebeğe araştırma yaptırılan testten?

Sağol canm inşallah bidaha olmaz tedirgin oluyo insan zaten sürekli uzanıyorum wc ye ve yemeğe kalkıyorum bi tek ç. Tesi kontrolüm var bakalım saatleri sayıyorum resmen ..
İçini ferah tut bol bol dua et bebeğinle konuş. Onu çok sevdiğini ve istediğini hissetsin
Ya kızlar leke sonrası bel ağrısı oldu mu sizde
Canım bende çok oldu bel ağrısı. Ama benim iki tane fitigim da var onunda etkisi olabilir

Acık sıvı şeyler tüketsene canım, yaw bende evdeyken hep kabizdim. İşe başlayınca geçti, çünkü nerdeyse 45 dakika yürümeye başladım. Bence sende yürü, faydasını göreceksin

Acık sıvı şeyler tüketsene canım, yaw bende evdeyken hep kabizdim. İşe başlayınca geçti, çünkü nerdeyse 45 dakika yürümeye başladım. Bence sende yürü, faydasını göreceksin
Cok iciyorum portakal yiyorum ama kayisiyi yine sabah yemeye basladim ustune 3 bardak su ise yaradi bugun rahatim

Gunaydin kizlar
Bebisim soz dinlicek galiba fun gece yatarken minnak bu gece cok uyandirmada yarin cok isimiz var dedim sadece 2 kez uyandik akilli bebisim uzmedi masallah
Kizlar bu arada catlak kremini naaptiniz ben basliyorum cok kasiniyofum arastirdim sebamed icin oldukca iyi diyorlar siz ne dusunuyorsunuz

Lierac Phytolastil gel çatlak önleyici krem önerdi arkadaşım ama hangisi iyidir ben de merak ediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…