Ne demek canım birbirimize destek için buradayız. Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Sende bir üniversite hastanesine git bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım , Tup Doktorum kanımda pıhtılaşma varmı öğrenmek istiyor de ben böyle dedim ve muayene oldum. Testi yaptırdığım da hamileydim fark ediyor mu bilmiyorumNaz_musti Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim çok acı yaşadım ama seninkinin yanında hafif kalır belkide Rabbim sabrini versin inşallah ben dün doktorumla görüştüm iki adet döneminden sonra tedaviye başlayabilirsiniz dedi 4 dondurulmus embriyom var önemli olan hamile kalabilmek sen ilk denemeyle bunu başardın sağlıksız olduğu için kalbi durdu kendini suçlama dedi . Senelerce uğraşıp kalamayan var önemli olan o pozitifi görebilmek dedi içime su serpti biraz daha test için ilk düşükte yapmıyorlarmis diğer hastanede ucretliymis şimdi perşembe günü eşim izinli uygulama hastanesi tıbbi genetik bölümüne gidicez ne diyim doktora ilk düşük olduğunu söylemesemm yaparlar belki testleri embriyolar a genetik testi olur mu dedim her embriyo için 1000 tl nasıl yaptirican dedi kafam çok karışık eminim ki bendede pıhtılaşma sorunu var yoksa niyr durduk yere dursun ki kalbi kendimi boylr avytuyorummm. Çok uzun oldu hakkını helal et bana yardımcı olursan çok sevinirim hangi testleri yaptirayimm
Başkent hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum ve diğer hastanesi 500 tl istedi bu test için sen ücretli mi yaptırmıştinNe demek canım birbirimize destek için buradayız. Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Sende bir üniversite hastanesine git bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım , Tup Doktorum kanımda pıhtılaşma varmı öğrenmek istiyor de ben böyle dedim ve muayene oldum. Testi yaptırdığım da hamileydim fark ediyor mu bilmiyorum
Masallah canim sanslisin gercektenbizde kimse o kadar dusunceli değil henuz. Bir annem sagolsun battaniye falan almis ama ben uzak olunca goremedim hicbirini daha.Canlar gunaydinnn uykusuz bir geceden sonra artik ne zaman uykum gelirse ozaman uyucam su an sukrediyorum bu sene calismadigima :) dogum param yaniyor diye uzuluyordum ama artik umrumda degil su an nasil ise giderdimki yani
Dun bebikime ilk hediyesi geldi cok vok cok guzel tulumlar almislar bakip bakip siritiyorum rabbim mutlulugumuzu daim etsin insllah :)))
Hayır canım ankara tip ta ücret almadılar benden.Başkent hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum ve diğer hastanesi 500 tl istedi bu test için sen ücretli mi yaptırmıştin
Benim iş saatim esnek olmasına rağmen genede zorlaniyorum, mesele şimdi çıktım evden, 5e kalmadanda çıkıyorum ofisten. Oturarak çalışıyorum, Genede harap oluyorum. Benim koca aldı ilk hediyeyi, banyo küvetiCanlar gunaydinnn uykusuz bir geceden sonra artik ne zaman uykum gelirse ozaman uyucam su an sukrediyorum bu sene calismadigima :) dogum param yaniyor diye uzuluyordum ama artik umrumda degil su an nasil ise giderdimki yani
Dun bebikime ilk hediyesi geldi cok vok cok guzel tulumlar almislar bakip bakip siritiyorum rabbim mutlulugumuzu daim etsin insllah :)))
Ay evet canim misafirlige geldiler bi baktim ellerinde tulumlar tutamadim kendimi hala bakinca gozlerim doluyor hem bende bebisime battaniye oruyorum yarisi bitti bile buyuk ananesi bi suru yelek oruyor gercekten cok farkliymis bunu yasattiya rabbim bize hergun sukrediyorum :))Masallah canim sanslisin gercektenbizde kimse o kadar dusunceli değil henuz. Bir annem sagolsun battaniye falan almis ama ben uzak olunca goremedim hicbirini daha.
Aynen canim cok guzel duygular sukurler olsun evde olunca vakit bol tabi oturup bebike sarki soyluyorum mini mini bir kus donmustu diyeBenim iş saatim esnek olmasına rağmen genede zorlaniyorum, mesele şimdi çıktım evden, 5e kalmadanda çıkıyorum ofisten. Oturarak çalışıyorum, Genede harap oluyorum. Benim koca aldı ilk hediyeyi, banyo küvetianlatılmaz güzel duygular ya
Ayyy super bende basladim.ama okul beni cok yoruyor o yuzden evdeyken hep yatiyorum bir turlu icimden gelmiyor normaldede cok severim örgüyu. Bir sure sonra icimden gelir tekrar diye dusunuyorum. Ama haftasonu ip aldim bebek mavisi ve pembe bir gorsen baktikca mutlu oluyorumAy evet canim misafirlige geldiler bi baktim ellerinde tulumlar tutamadim kendimi hala bakinca gozlerim doluyor hem bende bebisime battaniye oruyorum yarisi bitti bile buyuk ananesi bi suru yelek oruyor gercekten cok farkliymis bunu yasattiya rabbim bize hergun sukrediyorum :))
Ayyy supersin canim ya bizde hep konusuyoruz esim inanilmaz seyler soyluyor onlara bir gorsen. Benim bebisler diyordur naail anne baba bunlar diyebiz cok neseliyizdir evde esimde bende bebekler inanilmaz enerji gonderiyoruz br gorseniz...Aynen canim cok guzel duygular sukurler olsun evde olunca vakit bol tabi oturup bebike sarki soyluyorum mini mini bir kus donmustu diyebildigim butun cocuk sarkilari dilimde gorse biri dalga gecicek
Evde olanlara bende cok ozeniyorum 8 de cikip 6 da donuyorum her gun ikili test gunu bende cok kabus gordum uyuyamadim kendimi cinsiyetlerine odakladim hayal kursum pozitif duusnmdum sende oyle yap hersey guzel olacak diye dusun.sanırım hamilellikte evde olmak çok güzel olsa gerek.... İşim rahat olmasına rağmen ben her sabah 8 de evden çıkıyorum akşam dönüşümde neredeyse 7:30 8:00 i buluyor.... Ne kadar olsa yormaya başladı bu tempo beni. Birde ikiz olunca sanırım herşey çarpı 2 yaşanıyor.... Ama allah kolaylığını verir sanırım....
Bebeklere eşye işinde ise ben hala çok korkuyorum tek birşey almaya ... daha çok başındayım diye ödüm kopuyor ama
Daha biz yarın ense kalınlıkları için doktora gideceğiz.. dün gece ne rüyalar gördüm hep bebeklerle ilgili ayyy çok kötüydü
Sana kesinlikle katiliyorum canim pozitif olmak cok onemli gercekten. Hayal kurmak konusmak hep pozitifi dusunmek.Canim atin su kotu seyleri aklinizdan artik kotu haberlerden uzak duralim ya o ruyalar anneligin getirisi canim bebeklerimize okadar duskunuzki annelik duygularimiz gosteriyor onlari bende cok goruyorum ama her uyandigimda rabbim sana emanetiz diyorum dua edip unutuyorum sende oyle yap artik 3 ay oldu kotuyu beklememek lazim hep pozitif ben o tulumlarin icinde onu hayal ettikce ucuyorum mutluluktan bana cok iyi geliyor :))
Bende ramazan bayramindan once tamamlayayim diyorum canim ama once 16. Hafta gelsin kontrolde cinsiyetleri bir kez daha onaylasin doktor sonra bemen baslicam.birde ikiser agir olacak en aizndan biberon hastane cikisi banyo esyalari falan alayim ki onlar aradan ciksin.Bende sürekli ünternetten bakıp duruyorummm... Bebek arabalarına kıyafetlere.... O bile çok mutlu ediyor beniiii... Benim zaten 7. Ayda hazırlamam lazım sanırım herşeyi... İkizler nede olsa heran gelebilirler:))))
Canim kesinlikle dogru cinsiyetler kesinlesince alisverise baslanmak zorunda yaz sicaginda sonra hangi bunye kaldirir o alisverisleriAyyy super bende basladim.ama okul beni cok yoruyor o yuzden evdeyken hep yatiyorum bir turlu icimden gelmiyor normaldede cok severim örgüyu. Bir sure sonra icimden gelir tekrar diye dusunuyorum. Ama haftasonu ip aldim bebek mavisi ve pembe bir gorsen baktikca mutlu oluyorum
Ayyy supersin canim ya bizde hep konusuyoruz esim inanilmaz seyler soyluyor onlara bir gorsen. Benim bebisler diyordur naail anne baba bunlar diyebiz cok neseliyizdir evde esimde bende bebekler inanilmaz enerji gonderiyoruz br gorseniz...
Evde olanlara bende cok ozeniyorum 8 de cikip 6 da donuyorum her gun ikili test gunu bende cok kabus gordum uyuyamadim kendimi cinsiyetlerine odakladim hayal kursum pozitif duusnmdum sende oyle yap hersey guzel olacak diye dusun.
Sana kesinlikle katiliyorum canim pozitif olmak cok onemli gercekten. Hayal kurmak konusmak hep pozitifi dusunmek.
Bende ramazan bayramindan once tamamlayayim diyorum canim ama once 16. Hafta gelsin kontrolde cinsiyetleri bir kez daha onaylasin doktor sonra bemen baslicam.birde ikiser agir olacak en aizndan biberon hastane cikisi banyo esyalari falan alayim ki onlar aradan ciksin.
Biz antalya da yasiyoruz canim suan bile 30 dereceyi buluyir bazen hava.gecen 25 dereceydi ona ragmen nemden bunaldim gezemedim hic.Canim kesinlikle dogru cinsiyetler kesinlesince alisverise baslanmak zorunda yaz sicaginda sonra hangi bunye kaldirir o alisverisleri
Ayy bizde balayına alanya ya gelmiştik umut. Ben çok beğendim oraları. Sadece uçak gidiş dönüşü perişan etti bizi, sürekli rötar yaptı. Onun haricinde evet nem yoruyor insanı, bizim burda 3 gündür bi yağmur yağıyorki, mübarek rahmet.Biz antalya da yasiyoruz canim suan bile 30 dereceyi buluyir bazen hava.gecen 25 dereceydi ona ragmen nemden bunaldim gezemedim hic.
Bizde antalyaya gitmistik canim bayildim oraya ben sicak insaniyim hic sikayetim olmaz orda okadar mutluydumki anlatamam kisi sogugu hic sevmem mumkun olsa hep yaz ve sicak olan biyerde yasamak isterdim :))Ayy bizde balayına alanya ya gelmiştik umut. Ben çok beğendim oraları. Sadece uçak gidiş dönüşü perişan etti bizi, sürekli rötar yaptı. Onun haricinde evet nem yoruyor insanı, bizim burda 3 gündür bi yağmur yağıyorki, mübarek rahmet.
Evet gönül hep ister sıcak olsun, ama rahmetede ihtiyacımız var. Ben gaziantepdeyim ve caniniz çekmesinde fıstık çok meşhur burda duymuşsundur. E fıstık agaclarimiza yağış lazımdı. Oda oldu çok şükür :)Bizde antalyaya gitmistik canim bayildim oraya ben sicak insaniyim hic sikayetim olmaz orda okadar mutluydumki anlatamam kisi sogugu hic sevmem mumkun olsa hep yaz ve sicak olan biyerde yasamak isterdim :))
Selam canim senin bebislerin cinsiyeti bellimisanırım hamilellikte evde olmak çok güzel olsa gerek.... İşim rahat olmasına rağmen ben her sabah 8 de evden çıkıyorum akşam dönüşümde neredeyse 7:30 8:00 i buluyor.... Ne kadar olsa yormaya başladı bu tempo beni. Birde ikiz olunca sanırım herşey çarpı 2 yaşanıyor.... Ama allah kolaylığını verir sanırım....
Bebeklere eşye işinde ise ben hala çok korkuyorum tek birşey almaya ... daha çok başındayım diye ödüm kopuyor ama
Daha biz yarın ense kalınlıkları için doktora gideceğiz.. dün gece ne rüyalar gördüm hep bebeklerle ilgili ayyy çok kötüydü
Bizde alanya da yasiyoruz canim antalya cok daha berbat sicak. Nem de daha fazla. Sicak guzel suan harika bir mevsim anlatamam hele kışa bayildim ama yaz aylari korkutuyor beni ilk yazimiz olacak burada daha yeni geldik ic anadoludan bide hamileyken sicak basiyor diyorlar ya bakalim nasil olacazAyy bizde balayına alanya ya gelmiştik umut. Ben çok beğendim oraları. Sadece uçak gidiş dönüşü perişan etti bizi, sürekli rötar yaptı. Onun haricinde evet nem yoruyor insanı, bizim burda 3 gündür bi yağmur yağıyorki, mübarek rahmet.
Sicagi bende seviyorum canim da fazlasini degil. Kisi ve bahari cok guzeldi ama havalar isindikca nem olayi insanin nefesini kesiyor helede deniz seviyesi olan yerler cok fena. Tatil icin yazi guzel. Ama yasamak icin yazi bunalticiyazin evde klimanin karsisinda bebeklerimle oturmayi dusunuyorumBizde antalyaya gitmistik canim bayildim oraya ben sicak insaniyim hic sikayetim olmaz orda okadar mutluydumki anlatamam kisi sogugu hic sevmem mumkun olsa hep yaz ve sicak olan biyerde yasamak isterdim :))
Yok canım henüz belli değil... Senünki belli mi?Selam canim senin bebislerin cinsiyeti bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?