- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
İnşallah canım benim. Şimdi doktorun rahmine hazırlayacak. Dogum kontrol hapı vermişti bana. 1 ay kullandım sonrasında adet olup rahim duvarının kalınlığında göre estrofem kullandım. Normal doğum yaptığım için şanslıyım rahim temizlenmişti şükürler olsun. Senin bebeğin de seni temizledi gitti. Artik Rahim bebiş için daha uygun hiç telaş etme. Doktorun doğru zamanı söyleyecektir. Kontrol ne zaman?Naz_musti canım sanırım bugün adet oldum kanama hafif hafif ama bu sancıyi nerde olsa tanırım ☺ 13 gün oldu kürtaj olalı bu kadar erken beklemiyordum ama ilk defa bu kadar sevindim adet olduğum için geçen perşembe de kan pıhtılaşmasi için test verdim eşimden ve benden de kromozom analizi yapacaklar eşimden ayrıca y spermi ile ilgili bi test daha aldılar ama ne olduğunu anlayamadım şimdi düşüncem diğer adette tedaviye başlamak ama ne kadar doğru olur bilmiyorum kendimi hazır hissediyorum biran önce zaman geçsin diyorum ama inşallah sonuç alabilirim ☺ bana yardımcı olursan çok sevinirim ☺
Kesinlikle canım. Nazar dağı deler diye boşuna dememişler.umuttttt takma kafana milletin dediğini boşver onları , çocuk olmasa niye çocuk yok siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu diye bıt bıt sorarlar , hamileyim desen şöyle yapma bak böyle olur diye tüm olumsuzlukları söylerler bazıları ... Bizde haftasonu eşimin teyzesinde idik , hamilelik ten Bebek'ten mevzu açıldı , yok komşunun çocuğu varmış doğmuş 1 aylıkmış ama çocuk hiç gelişmemiş , yok efendim bi arkadaşı varmış 4 yaşında çocuğu varmış çocuk çok küçükmüş, bi komşunun 17 yıldır çocuğu olmuyırmul, oyy boğuldum , karşınızdaki hamile , konuşacağınız varsa bile belki olumsuz etkilenir diye düşünür , onun için arkadaşım dışarıdakilerin konuşmalarından üzülüp bebeklerimizi üzdüğümüze deymez
Naz_musti valla sende haklısın , herkes iyi niyetli değil , onun için orta cevaplar vermek lazım çok şükür idare ediyoruz deyip geçmek lazım
Ben ilk 3 ay bi sıkıntım olmadığı için , soranlara olduğu gşbi söylüyordum bi sıkıntım yok , mide bulantım falan da yok falan diyordum . Anaaaaaa geçen hafta bi hasta oldum 2 haftada zor kendime geldim , aldığım 3 kilonun 2 Side gitti , hastaneye yatırıp 4 gün serum takviyesi yaptılar .... Onun için iyiyi de kötüyü de soranlarla çok paylaşmamak gerek heral
Canım hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Rabbim hayırlar kucağına da almayı nasip etsinmrb kizlar. bende sizin gibi tup bebek yontemiyle
ikizlerime hamileyim 8+3 gunluk olduk nasil gidio hamileliginiz
Rahım esi dedigin plesenta sanırım dimi. Benimde öyle dedi drum ama gebelik ilerledikce rahim balon gibi dişine plesentada yukarıya çıkar dedi öyle oluyormuş. Geçmiş olsun bu arada kanama çok korkutucu oluyor bidaha yaşanmasin inş.Mrhaba anneler herkes iyi maşallah. ..benim bugün kanama oldu Dr gittim bebislerden birinin eşi rahim ağzında imiş
Çok geçmiş olsun canım.Mrhaba anneler herkes iyi maşallah. ..benim bugün kanama oldu Dr gittim bebislerden birinin eşi rahim ağzında imiş
kızlar dün gelirken çok fena oldum ayaklarımı sürekli kımıldatma germe isteği geldi arabda ama düşünün 3 saat boyunca arabada aykalarımı pamaklarımı kmıldattmm artık o kadar yoruldum ağrımaya başladı eşim perişan oldu neyapacağını şaşırdı ağladım artık. geçen haftada 1 kez olmuştu ama 1 saat falan sürüp geçmişti .nette araştırdım biraz huzursuz bacak sendromu diye yazıyor ama perişan etti beni yolda anlatamam size. böyle birşey yaşayan var mı? inşallah bir daha olmaz kabus gibiydi.
İyi haftalar kızlar Nasılsıniz? Ç. Tesi kontrolüm vardı çok şükür iyi cücüklerim.büyümüşler ense kalinliklari iyi dedi dr. burun kemikleri oluşmuş cok sükür 2li yapilmadigndan ikizleré 1 ay sonra 4lu tarama yapcaz dedi.cinsiyet tahmini de yaptı dram bi kız bi erkek gibi dedi gönlümden geçen buydu hep bakalım değişmez se...lekelenmeler devam diye progestan 2 hafta daha devam ..vitaminn olarak vinalacumminittum verdi varminaranizda kullanan?
mrb kizlar. bende sizin gibi tup bebek yontemiyle
Mrhaba anneler herkes iyi maşallah. ..benim bugün kanama oldu Dr gittim bebislerden birinin eşi rahim ağzında imiş
Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebiklermrb kizlar. bende sizin gibi tup bebek yontemiyle
Haftasonu yolculuk falan yordu beni canim belki ondan olmustur olmadi bir doktora gidicem. Dun kabus gibiydi sukir simdi iyiyimumuttttt canim huzursuz bacak benim akrabamda var o gece tetiklenr ve korkunc bi hastalik seninki malum gebisligin bi tur yan etkisi kan dolasimini saglayamadigin icin oraya hucum edip tikandi tabi buda berbat agrilar yapar bacaklarin zonklar sanki surekli kramp giriyor hissi agrisi olur aablam cok yasadi ordan biliyorum uzulme bol bol di\lendir bacaklarini
Gecmisnolsun canim insallah biran once duzelir ayaklarini kaldir da oyle uzan cok kalkmamaya calis duzelir insallahMrhaba anneler herkes iyi maşallah. ..benim bugün kanama oldu Dr gittim bebislerden birinin eşi rahim ağzında imiş
Benimde geçen çarşamba sabahi oldu canim öyle kırmızı da değildi ama çok fena oldum yavrumu kaybediyorum sandım bana da drum plasenta asagida ondan olmuş dedi progestan hap verdi bide iğne yaptı yat dinlen bol bol insaAllah yukarı çıkarlarSabah kanaması görünce nasıl korktum suan yine az az da olsa devam ediyo esin asagida olmasına plesanta previa deniliyor inşallah devam etmez
Ne kadar güzel şeyler duymuşsun bugünn için ferahlamıştırr.. inşallah allah 36. haftaları sağlık görmemmizi nasip eder. Benimde en çok istediğim ve dua ettiğim şeylerden biri buKizlarrrer ben bugun farkli bir doktora gitrim inanilmaz uyuz bir adamdi ama o ladar ilgiliydi ki 45 dk bebekleri inceledi herseylerine bakti bobrek kalp beyin kordon parmak kol bacak gozleri 4 boyutlu ile de bakti yuzlerini gorduk bebiklerin. Kizim yine cok hareketliydi oglusum ilk kez hareket etti esim nasil sevindi. Kizim tabi taklalar atiyor. Oglumda artik doktor o kadar inceledi ki rahatsiz oldu beyimiz de sirtini dondu bize1 oglus 1 kiz kesin gibi dedi doktor tek incelenmesi gereken aort ve birsey daha var dedi onlarda 20.haftadan sonra dedi . kilo alma cok zorlanirsin dedi ama aliyorum kizlar napicam ben. Oyle cok ta yemiyorum ama 71 olmusum neden bu kadar hizli aliyorum napmaliyim biliyor musunuz? Fikir verin bana... 24 25 ten sonra ikiz gebeligi anlarsin dedi. Tedavi oldugu icin ilişki olmasin bence dedi tek olsa sıkıntı yok derim ama ikiz olunca kasilma falan olur dedi. Rahim boyumda cok idealmis suan insallah dusmez. Hedefimiz en az 34 ama 36 37 olsa super olur dedi 37 den sonra bekletmeyiz dedi. Ne yazdim yaaa heyecandan..birde cd verdi simdi onu izlicem
çok güzel haberler bunlra umutcum okurken içim açıldı canım hiç bitmesin istedim anlattıkların:) Ben de cuma gününe randevu aldım öyle ayda bir nasıl dayanayım bunda bile meraktan öldüm:) bu aralar işte çok sıkıntı çekiyorum bir amirin kötü niyetinden, inanın sinirden uçuk çıkardım rüyalarımda kabuslarım oldu biraz da o yüzden gitmek istiyorum çok gergin ve mutsuzum. Allah'a havale ediyorum öbür dünyaya kalmadan yaptığının karşılığını görmeden gitmesin bu dünyadan diye biraz içim rahatlıyo ama sonra yine ayını. İnşallah ben de güzel haberler alırım. Kilo konusu önemli tabi ama sen ikiz taşıyosun tek bebekteki gibi olmaz sonuçta, kaç kilo alman lazımmış ne dedi dr? Ben iki kilo almışttım 20. haftaya kadar nasıl sürdürebilirim ondan pek emin değilim:)Kizlarrrer ben bugun farkli bir doktora gitrim inanilmaz uyuz bir adamdi ama o ladar ilgiliydi ki 45 dk bebekleri inceledi herseylerine bakti bobrek kalp beyin kordon parmak kol bacak gozleri 4 boyutlu ile de bakti yuzlerini gorduk bebiklerin. Kizim yine cok hareketliydi oglusum ilk kez hareket etti esim nasil sevindi. Kizim tabi taklalar atiyor. Oglumda artik doktor o kadar inceledi ki rahatsiz oldu beyimiz de sirtini dondu bize1 oglus 1 kiz kesin gibi dedi doktor tek incelenmesi gereken aort ve birsey daha var dedi onlarda 20.haftadan sonra dedi . kilo alma cok zorlanirsin dedi ama aliyorum kizlar napicam ben. Oyle cok ta yemiyorum ama 71 olmusum neden bu kadar hizli aliyorum napmaliyim biliyor musunuz? Fikir verin bana... 24 25 ten sonra ikiz gebeligi anlarsin dedi. Tedavi oldugu icin ilişki olmasin bence dedi tek olsa sıkıntı yok derim ama ikiz olunca kasilma falan olur dedi. Rahim boyumda cok idealmis suan insallah dusmez. Hedefimiz en az 34 ama 36 37 olsa super olur dedi 37 den sonra bekletmeyiz dedi. Ne yazdim yaaa heyecandan..birde cd verdi simdi onu izlicem
Kizlarrrer ben bugun farkli bir doktora gitrim inanilmaz uyuz bir adamdi ama o ladar ilgiliydi ki 45 dk bebekleri inceledi herseylerine bakti bobrek kalp beyin kordon parmak kol bacak gozleri 4 boyutlu ile de bakti yuzlerini gorduk bebiklerin. Kizim yine cok hareketliydi oglusum ilk kez hareket etti esim nasil sevindi. Kizim tabi taklalar atiyor. Oglumda artik doktor o kadar inceledi ki rahatsiz oldu beyimiz de sirtini dondu bize1 oglus 1 kiz kesin gibi dedi doktor tek incelenmesi gereken aort ve birsey daha var dedi onlarda 20.haftadan sonra dedi . kilo alma cok zorlanirsin dedi ama aliyorum kizlar napicam ben. Oyle cok ta yemiyorum ama 71 olmusum neden bu kadar hizli aliyorum napmaliyim biliyor musunuz? Fikir verin bana... 24 25 ten sonra ikiz gebeligi anlarsin dedi. Tedavi oldugu icin ilişki olmasin bence dedi tek olsa sıkıntı yok derim ama ikiz olunca kasilma falan olur dedi. Rahim boyumda cok idealmis suan insallah dusmez. Hedefimiz en az 34 ama 36 37 olsa super olur dedi 37 den sonra bekletmeyiz dedi. Ne yazdim yaaa heyecandan..birde cd verdi simdi onu izlicem
Benimde geçen çarşamba sabahi oldu canim öyle kırmızı da değildi ama çok fena oldum yavrumu kaybediyorum sandım bana da drum plasenta asagida ondan olmuş dedi progestan hap verdi bide iğne yaptı yat dinlen bol bol insaAllah yukarı çıkarlar
Ne kadar güzel şeyler duymuşsun bugünn için ferahlamıştırr.. inşallah allah 36. haftaları sağlık görmemmizi nasip eder. Benimde en çok istediğim ve dua ettiğim şeylerden biri bu
Allah sağlıkla devam ettirsin canım
çok güzel haberler bunlra umutcum okurken içim açıldı canım hiç bitmesin istedim anlattıkların:) Ben de cuma gününe randevu aldım öyle ayda bir nasıl dayanayım bunda bile meraktan öldüm:) bu aralar işte çok sıkıntı çekiyorum bir amirin kötü niyetinden, inanın sinirden uçuk çıkardım rüyalarımda kabuslarım oldu biraz da o yüzden gitmek istiyorum çok gergin ve mutsuzum. Allah'a havale ediyorum öbür dünyaya kalmadan yaptığının karşılığını görmeden gitmesin bu dünyadan diye biraz içim rahatlıyo ama sonra yine ayını. İnşallah ben de güzel haberler alırım. Kilo konusu önemli tabi ama sen ikiz taşıyosun tek bebekteki gibi olmaz sonuçta, kaç kilo alman lazımmış ne dedi dr? Ben iki kilo almışttım 20. haftaya kadar nasıl sürdürebilirim ondan pek emin değilim:)
Rabbim sağlıkla tamamlayıp Sağlıkla büyütmek nasib etsin muhipcim çok seviniyorum böyle güzel haberler duyunca maşaAllahKızlarrrr bgn doktora gittim , doktor hem sağlıklı hem kız dediinşallah Allah sağlıkla tamamlamayı da nasip eder ...
Ne kadar güzel şeyler duymuşsun bugünn için ferahlamıştırr.. inşallah allah 36. haftaları sağlık görmemmizi nasip eder. Benimde en çok istediğim ve dua ettiğim şeylerden biri bu
Allah sağlıkla devam ettirsin canım
çok güzel haberler bunlra umutcum okurken içim açıldı canım hiç bitmesin istedim anlattıkların:) Ben de cuma gününe randevu aldım öyle ayda bir nasıl dayanayım bunda bile meraktan öldüm:) bu aralar işte çok sıkıntı çekiyorum bir amirin kötü niyetinden, inanın sinirden uçuk çıkardım rüyalarımda kabuslarım oldu biraz da o yüzden gitmek istiyorum çok gergin ve mutsuzum. Allah'a havale ediyorum öbür dünyaya kalmadan yaptığının karşılığını görmeden gitmesin bu dünyadan diye biraz içim rahatlıyo ama sonra yine ayını. İnşallah ben de güzel haberler alırım. Kilo konusu önemli tabi ama sen ikiz taşıyosun tek bebekteki gibi olmaz sonuçta, kaç kilo alman lazımmış ne dedi dr? Ben iki kilo almışttım 20. haftaya kadar nasıl sürdürebilirim ondan pek emin değilim:)
Ayy evet kizlar ya birde haftasonu yoruldum kotu seyler duydum diyordum ya bir fenalik basiyordu sukur hersey yolunda simdi esimle cdyi izliyoruz film gibio kadar tatlilar kii dogunca napicaz bilmemmmm superlerdi....simdi bakiyorum kizim ayri oynuyor oglusum ayri oynuyor.. Doktor 24. Haftadan sonra zorlanacaksin dedi ama suan bile disari cikasim yok fenalik basiyor bana. Sanirim yazi zor geciricez. Kilo konusunda net birsey demedi kizlar bende sormadim ama diyetisyen olayi banada mantikli geldi aslinda oyle sagliksiz da beslenmiyorum ama neden oldu anlamadim sanirin 80 i gecicez biz bu surecte.Canım.çok güzel haberler.
Dilerim tüm hepimiz 36+ li haftaları goruruz.
Kilo konusu ise gayet sıkıcı bende alıyorum malesef.
Bende diyetisyen gitmeyi dusunuyorum.
Hem daha bilinçli daha ölçü daha saatli oluruz.
Şuan aç olup yemesem suç gibi , aç olmuyorum ama ya saat geçti onlarn gelişimiyle ilgili.birşey varsa diyorum.
Yarın gidicem bende burda doktoruna tüp bebek doktoruma artık.girmicem.
Ona daniscam.bu konuyu.
Sana geçmiş olsun canım.
Allah tekrar yaşatmasını kullandığınız ilaçlar şifa olsun.
Aynen tek duam.su çocuklar kuveze girmeden 36+larfa sağlıkla kucağımıza gelsinler insh.
Oy canım ya iş yerindeki huzursuzluk.çok zor.
Tez zamanda huzurlu günlere Allahım.amiri nin.ağzını dilini baglasin insh
Ay masalllah kizima da arkadas gelmisssss rabbim kucagimizda gordug umuz gunleri de nasip.eder insallahKızlarrrr bgn doktora gittim , doktor hem sağlıklı hem kız dediinşallah Allah sağlıkla tamamlamayı da nasip eder ...
Kızlarrrr bgn doktora gittim , doktor hem sağlıklı hem kız dediinşallah Allah sağlıkla tamamlamayı da nasip eder ...
12 haftadan sonra, yani 3 aydan sonra canım. Eğer çalışmıyorsan yat dinlencnm kac aydan snra dusuk riski kalkio kanamam oldu bidefa korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?