tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versinYaptirdim canım benden kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasi testi aldılar eşimden de kromozom ve y spermi ile ilgili bi test aldılar inşallah bu sefer hersey istediğimiz gibi olur Rabbim büyük canım doktorum önemli olan tüp. Bebekle hamile kalabilmek bunu başardın sağlıksız olduğu için kalbi durdu dedi . Senelerce deneyip te tutmayanlar var en azından biz önlemini alalım da gerisi takdiri ilahi canım Allah sabır versin inşallah
tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versin
Canim sakin o doktorla devam etme o sadece adi duyulmus ama ne insan halinden anliyor nede herhangi bir test yapiyor insallah daha iyi bi doktor cikar karsina kendine yogunlas duaya yogunlas hoscakal :)tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versin
Ya bende çok inanıyorum nazaraCanlar gunaydin korkunc bir dunden sonra kendime geldim biliyorsunuz misafirler gelmisti iki kadin surekli karnima bakiyordu icten ice rahatsiz oldum okudum falan ama dun oyle bir hasta oldumki butun gun kendimi bilmeden yattim kusma ishal perisan oldum
Sonra okudular annemler baya bi sure ve gozum acildi ogrendimki o iki kadinin hic cocugu olmamis rabbim kimseye yasatmasin ama nazarlari degdi cok uzuldum neyseki dualar iyi geldi cok sukur
Aynen canim ben cok cektim nazaerdan rabbim korusun bebegimi ona bisey olmasin hala karnim agriyor kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama surekli karnima bakmalari dogal olarak ic gecirmwleri bile nazara yetiyor malesefYa bende çok inanıyorum nazaraAllah im esirgesin
Canım malesef sadece kötü gözün nazari değmez ki imrenerek bakan gözler de degdiriyo Rabbim korusun bol bol okuyalım Âyetel kursi Felak Nas sureleriAynen canim ben cok cektim nazaerdan rabbim korusun bebegimi ona bisey olmasin hala karnim agriyor kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama surekli karnima bakmalari dogal olarak ic gecirmwleri bile nazara yetiyor malesef
nasilsiniz kizlar benim dusuk nedenim ortaya cikti bende kan pihtilasmasi varmis gebe kaldigim an igne vurunmam gerekiyormus malesef sorumsuz doktorum dusuk sonrasi benden test falan istemedi nornak bu dusukler dedi ben israr edince esimle bana genetik baktilar cok sukur biraey cikmadi benim kan pihtilasmam varmis mtfh c667 homozigot musum yoluma baska bi doktorla devam edicem allahin iziniyle hazirinda birdaha yaptirmayi dusunuyorum
Bu genetik testler cok onemli ben 4 dusuk yaptim hep 3-6 haftalikken doktor hic arastirmadilar.sonra ben yurdisinda cocuk tedaviye başlayınca hemn bu testleri istedi bu onemli bir önlem hamile kalmadan önce de yaptirilmali dusukten sonra araştırılıyor oncede baktirilabilir artik moda oldu bu igneler kime sorsan kan pıhtılaşma var ve igne kullaniyolar.Rabbim sagalik versin sinsallah senin de bebsilerin olur herseyin zamanı var#minemacar
Canim benimde kalbi durdu kürtaj oldum ilk düşükte test yapmiyoruz dedi dr ama ben devlet hastanesinde araştırma hastanesiydi orda yaptirdim Rabbim. Bir daha nasip.etsin inşallah bize 4 tanr dondurulmus embriyom var onlarla devam edicem. İnşallah canım
tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versin
Canlar gunaydin korkunc bir dunden sonra kendime geldim biliyorsunuz misafirler gelmisti iki kadin surekli karnima bakiyordu icten ice rahatsiz oldum okudum falan ama dun oyle bir hasta oldumki butun gun kendimi bilmeden yattim kusma ishal perisan oldum
Sonra okudular annemler baya bi sure ve gozum acildi ogrendimki o iki kadinin hic cocugu olmamis rabbim kimseye yasatmasin ama nazarlari degdi cok uzuldum neyseki dualar iyi geldi cok sukur
Hani derler ya, kizlar utanir, saklar, gostermezler cinsiyetini diye. Benimki hiiiic utanmadan, tam ekrana gösterdi))))) Kızım diyorum yaa, biraz hanimcik olsana:)
Ayy ne güzel yaaHani derler ya, kizlar utanir, saklar, gostermezler cinsiyetini diye. Benimki hiiiic utanmadan, tam ekrana gösterdi))))) Kızım diyorum yaa, biraz hanimcik olsana:)
Bende yeni drdan geldim Benimkide göstermiyo ya sağlığı iyi çok şükür bi dahaki ay detaylı ultrason istedi aranızda Dru detayli ultrason isteyen var mı
Ay canim bende haftasonu memlekette perisan oldum gelirken yolda bacaklarim tuttu surekli hareket etiirme istegi artik agaldim bir gorseniz ayetel kursi felak nas okudim surekli bende baska care yok.Aynen canim ben cok cektim nazaerdan rabbim korusun bebegimi ona bisey olmasin hala karnim agriyor kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama surekli karnima bakmalari dogal olarak ic gecirmwleri bile nazara yetiyor malesef
2Hani derler ya, kizlar utanir, saklar, gostermezler cinsiyetini diye. Beimki hiiiic utanmadan, tam ekrana gösterdi))))) Kızım diyorum yaa, biraz hanimcik olsana:)
Bugün esime diyordum canim ya artik tekme atsinlar ne olur diyeeeKizlar sizi bilmem de ben kese, kalp, cinsiyet dahil her seyden cok onu ilk hissettigim anin hayalini kurdum. O kadar cok merak ediyorum ki icimde ilk kimildadigini fark ettigim ani. Her bir surec ayri bir mucize ama bunun meraki bende bambaska. İnsallah o gunleri en kisa zamanda goruruz
Valla bende ilk kucağıma alsam ne yaparım diye düşünüyorum hep, evet her dönemimiz ayrı güzellikte ama ilk karşılaşma sanırım cokk duygusal olurKizlar sizi bilmem de ben kese, kalp, cinsiyet dahil her seyden cok onu ilk hissettigim anin hayalini kurdum. O kadar cok merak ediyorum ki icimde ilk kimildadigini fark ettigim ani. Her bir surec ayri bir mucize ama bunun meraki bende bambaska. İnsallah o gunleri en kisa zamanda goruruz
Canim benim sabahlari kucuk oluyo karnim ve yumusak oluyo ama aksamlari baya buyumus ve setlesmis oluyo 6 aylik gibi falan duruyorumKizlae bugun karnim cok şişti ve cok sertleşti ya sizdedd oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?