2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versin

tabi canim aynen öyle ben bide biyoenerjiye gidiyorum :) bakalim hayirlisi belki kendiliginden olur tek tupum var ama oda yapisik rabbim ol derse olur hazirana kadar kendimiz deniycez sonra haziranda tedaviye baslicam rabbim sagliklisini versin

Amin canım inşallah Rabbim ol derse olur ☺

Canim sakin o doktorla devam etme o sadece adi duyulmus ama ne insan halinden anliyor nede herhangi bir test yapiyor insallah daha iyi bi doktor cikar karsina kendine yogunlas duaya yogunlas hoscakal :)

Canlar gunaydin korkunc bir dunden sonra kendime geldim biliyorsunuz misafirler gelmisti iki kadin surekli karnima bakiyordu icten ice rahatsiz oldum okudum falan ama dun oyle bir hasta oldumki butun gun kendimi bilmeden yattim kusma ishal perisan oldum
Sonra okudular annemler baya bi sure ve gozum acildi ogrendimki o iki kadinin hic cocugu olmamis rabbim kimseye yasatmasin ama nazarlari degdi cok uzuldum neyseki dualar iyi geldi cok sukur

Ya bende çok inanıyorum nazara Allah im esirgesin

Ya bende çok inanıyorum nazara Allah im esirgesin
Aynen canim ben cok cektim nazaerdan rabbim korusun bebegimi ona bisey olmasin hala karnim agriyor kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama surekli karnima bakmalari dogal olarak ic gecirmwleri bile nazara yetiyor malesef

Aynen canim ben cok cektim nazaerdan rabbim korusun bebegimi ona bisey olmasin hala karnim agriyor kotu niyetli olduklarini dusunmuyorum ama surekli karnima bakmalari dogal olarak ic gecirmwleri bile nazara yetiyor malesef
Canım malesef sadece kötü gözün nazari değmez ki imrenerek bakan gözler de degdiriyo Rabbim korusun bol bol okuyalım Âyetel kursi Felak Nas sureleri

Merhaba kızlar,
Dün bende doktora gittim ama hala goremediler cinsiyetini belki biri erkek ama belki dedi diğeri hakkinda hiç yorum yok.
Genel durumlarını iyi gordu.
7 kg aldım diyetisyen gideyim mi dedim.
Mutlu olcaksan git dedi ama bence tadını çıkar dedi gerek yok.
Tüp bebek doktorum 7 kg aldığını duyunca şok geçirmişti

Mide bulantim azalali zate daha az ekmek yiyorum daha ogunlu yiyorum.
Ama iki gundur gene bir baş ağrısı tuttu.fena ya migren ölü ca hemen tetikliyor.

Bir sonrakine sağlıkla kucağına al insh.öğrenilmesi iyi olmuş.

Seninde hayırlı olsun canım saglicakla kucağına al.

Amin canım insh.
Allahım bir sonrakinde nasip etsin .

Biyoenerji bende gittim gerçekten faydasını gordum.
İmkanım olsa hayatımın her anlamı da devam edebildiysem keşke.
Çok faydasını goreceğinden eminim,
İnsh bir dahaki ne olacaktır.

Bende çok inanıyorum su nazara ya rsim hiç inanmıyor.
Öyle ortamlarda bende fena oluyorum.
Geçmiş olsun canım.
Tek siginamiz dua yapacak birşey yok.

Bende yeni drdan geldim Benimkide göstermiyo ya sağlığı iyi çok şükür bi dahaki ay detaylı ultrason istedi aranızda Dru detayli ultrason isteyen var mı

Ay canim bende haftasonu memlekette perisan oldum gelirken yolda bacaklarim tuttu surekli hareket etiirme istegi artik agaldim bir gorseniz ayetel kursi felak nas okudim surekli bende baska care yok.
Hani derler ya, kizlar utanir, saklar, gostermezler cinsiyetini diye. Beimki hiiiic utanmadan, tam ekrana gösterdi))))) Kızım diyorum yaa, biraz hanimcik olsana:)
2
Ayyy masallahh kizima bir suru arkadas geldi beniimm kizda fena canim yaaa oglana cektirecek gibi

Kizlar sizi bilmem de ben kese, kalp, cinsiyet dahil her seyden cok onu ilk hissettigim anin hayalini kurdum. O kadar cok merak ediyorum ki icimde ilk kimildadigini fark ettigim ani. Her bir surec ayri bir mucize ama bunun meraki bende bambaska. İnsallah o gunleri en kisa zamanda goruruz

Bugün esime diyordum canim ya artik tekme atsinlar ne olur diyeee

Kizlae bugun karnim cok şişti ve cok sertleşti ya sizdedd oluyor mu

Valla bende ilk kucağıma alsam ne yaparım diye düşünüyorum hep, evet her dönemimiz ayrı güzellikte ama ilk karşılaşma sanırım cokk duygusal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…