2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar gNaydin cok yorgunum cok onca misafir bittim gercekten sinirlerim alt ust oldu dun bide elime nerdeyse 10-15 kiloluk seyi tutusturdularmi alin sunu diyirum cok agir kimse takmiyor attim yere okadar agirdiki butun gece kanim belim kasildi rabbim melegimi korusun cok korktum ne kadar anlayissiz insanlar var bide soylenince ay sen hamilesin tutamazsin dimi diyo sanki bilerek yapmis gibi neyse dyalarimiz korusun insallah bu arada guzel haberlerinize cok sevindim canlarim muhip umuttttt gozunuz aydin masallah

Insanlar malesef bazen dusuncesiz olabiliyor canim sende dusuncesiz ol bosver ben alamam de cekil kenari. Uzme kendini birsey olmaz allahin izniyle.

Rabbim sağlıkla tamamlayıp Sağlıkla büyütmek nasib etsin muhipcim çok seviniyorum böyle güzel haberler duyunca maşaAllah

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Hayirli ugurlu olsun canım

Sağolun kızlarrrrrr, inşallah daha nice nice güzel Haberlerimizi burda paylaşmak nasip olsun inşallshhhhhh

Canim ben bardak tabakları tepsiye koyuyorum, eşimede sesleniyorum gel bunu içeri masaya götür diye. Degilki misafirr, hic umrumda bile deil. Normalde çok severim misafiri, ama kaldı şurada 5.5 ayımız acık insanlarda bizi idare etsin yaa, günaydınlarrr

Herkese Günaydın güzel haberi okunuyor ve mutlu oluyorum.olumsuz haberlerle üzülüyorum. Herkese sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayi diliyorum.
Ayrıca çoğu kız galiba bizim bebislerimiz etrafında iki yakınında kız bebekleri olacak☺

Kızlar mesaj yazarken bişey sildim kendim dahil kimsenin hamilelik takvimini göremiyorum nasıl düzeltirim bilen varmı?

nasilsiniz kizlar benim dusuk nedenim ortaya cikti bende kan pihtilasmasi varmis gebe kaldigim an igne vurunmam gerekiyormus malesef sorumsuz doktorum dusuk sonrasi benden test falan istemedi nornak bu dusukler dedi ben israr edince esimle bana genetik baktilar cok sukur biraey cikmadi benim kan pihtilasmam varmis mtfh c667 homozigot musum yoluma baska bi doktorla devam edicem allahin iziniyle hazirinda birdaha yaptirmayi dusunuyorum

Bu genetik testler cok onemli ben 4 dusuk yaptim hep 3-6 haftalikken doktor hic arastirmadilar.sonra ben yurdisinda cocuk tedaviye başlayınca hemn bu testleri istedi bu onemli bir önlem hamile kalmadan önce de yaptirilmali dusukten sonra araştırılıyor oncede baktirilabilir artik moda oldu bu igneler kime sorsan kan pıhtılaşma var ve igne kullaniyolar.Rabbim sagalik versin sinsallah senin de bebsilerin olur herseyin zamanı var#minemacar

bende bilmiorum valla aynen oyle

Canim benimde kalbi durdu kürtaj oldum ilk düşükte test yapmiyoruz dedi dr ama ben devlet hastanesinde araştırma hastanesiydi orda yaptirdim Rabbim. Bir daha nasip.etsin inşallah bize 4 tanr dondurulmus embriyom var onlarla devam edicem. İnşallah canım

hadi insallah guzel sonuclar alirsin kan pihtilasma testinide yaptir canim onmelini simdiden al

hadi insallah guzel sonuclar alirsin kan pihtilasma testinide yaptir canim onmelini simdiden al

Yaptirdim canım benden kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasi testi aldılar eşimden de kromozom ve y spermi ile ilgili bi test aldılar inşallah bu sefer hersey istediğimiz gibi olur Rabbim büyük canım doktorum önemli olan tüp. Bebekle hamile kalabilmek bunu başardın sağlıksız olduğu için kalbi durdu dedi . Senelerce deneyip te tutmayanlar var en azından biz önlemini alalım da gerisi takdiri ilahi canım Allah sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…