- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 41
Çok geçmiş olsunMrhaba anneler herkes iyi maşallah. ..benim bugün kanama oldu Dr gittim bebislerden birinin eşi rahim ağzında imiş
Hayirli ugurlu olsun canımKızlarrrr bgn doktora gittim , doktor hem sağlıklı hem kız dediinşallah Allah sağlıkla tamamlamayı da nasip eder ...
Insanlar malesef bazen dusuncesiz olabiliyor canim sende dusuncesiz ol bosver ben alamam de cekil kenari. Uzme kendini birsey olmaz allahin izniyle.Kizlar gNaydin cok yorgunum cok onca misafir bittim gercekten sinirlerim alt ust oldu dun bide elime nerdeyse 10-15 kiloluk seyi tutusturdularmi alin sunu diyirum cok agir kimse takmiyor attim yere okadar agirdiki butun gece kanim belim kasildi rabbim melegimi korusun cok korktum ne kadar anlayissiz insanlar var bide soylenince ay sen hamilesin tutamazsin dimi diyo sanki bilerek yapmis gibi neyse dyalarimiz korusun insallah bu arada guzel haberlerinize cok sevindim canlarimmuhip umuttttt gozunuz aydin masallah
Rabbim sağlıkla tamamlayıp Sağlıkla büyütmek nasib etsin muhipcim çok seviniyorum böyle güzel haberler duyunca maşaAllah
Ayy evet kizlar ya birde haftasonu yoruldum kotu seyler duydum diyordum ya bir fenalik basiyordu sukur hersey yolunda simdi esimle cdyi izliyoruz film gibio kadar tatlilar kii dogunca napicaz bilmemmmm superlerdi....simdi bakiyorum kizim ayri oynuyor oglusum ayri oynuyor.. Doktor 24. Haftadan sonra zorlanacaksin dedi ama suan bile disari cikasim yok fenalik basiyor bana. Sanirim yazi zor geciricez. Kilo konusunda net birsey demedi kizlar bende sormadim ama diyetisyen olayi banada mantikli geldi aslinda oyle sagliksiz da beslenmiyorum ama neden oldu anlamadim sanirin 80 i gecicez biz bu surecte.
Ay masalllah kizima da arkadas gelmisssss rabbim kucagimizda gordug umuz gunleri de nasip.eder insallah
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Hayirli ugurlu olsun canım
Kizlar gNaydin cok yorgunum cok onca misafir bittim gercekten sinirlerim alt ust oldu dun bide elime nerdeyse 10-15 kiloluk seyi tutusturdularmi alin sunu diyirum cok agir kimse takmiyor attim yere okadar agirdiki butun gece kanim belim kasildi rabbim melegimi korusun cok korktum ne kadar anlayissiz insanlar var bide soylenince ay sen hamilesin tutamazsin dimi diyo sanki bilerek yapmis gibi neyse dyalarimiz korusun insallah bu arada guzel haberlerinize cok sevindim canlarimmuhip umuttttt gozunuz aydin masallah
Canim ben bardak tabakları tepsiye koyuyorum, eşimede sesleniyorum gel bunu içeri masaya götür diye. Degilki misafirr, hic umrumda bile deil. Normalde çok severim misafiri, ama kaldı şurada 5.5 ayımız acık insanlarda bizi idare etsin yaa, günaydınlarrrKizlar gNaydin cok yorgunum cok onca misafir bittim gercekten sinirlerim alt ust oldu dun bide elime nerdeyse 10-15 kiloluk seyi tutusturdularmi alin sunu diyirum cok agir kimse takmiyor attim yere okadar agirdiki butun gece kanim belim kasildi rabbim melegimi korusun cok korktum ne kadar anlayissiz insanlar var bide soylenince ay sen hamilesin tutamazsin dimi diyo sanki bilerek yapmis gibi neyse dyalarimiz korusun insallah bu arada guzel haberlerinize cok sevindim canlarimmuhip umuttttt gozunuz aydin masallah
Saol canimÇok geçmiş olsun
İnşallah canım benim. Şimdi doktorun rahmine hazırlayacak. Dogum kontrol hapı vermişti bana. 1 ay kullandım sonrasında adet olup rahim duvarının kalınlığında göre estrofem kullandım. Normal doğum yaptığım için şanslıyım rahim temizlenmişti şükürler olsun. Senin bebeğin de seni temizledi gitti. Artik Rahim bebiş için daha uygun hiç telaş etme. Doktorun doğru zamanı söyleyecektir. Kontrol ne zaman?
Adet bitiminde gel dedi bana pazardan beri adet sancısı oluyor bir iki damla.kan geliyor ve geçiyor bugün yine aynısı oldu anlamadım adet miyim değil miyim diye değişik. Bişey oldu ☺ ben haziranda başlıcam tedaviye Mayıs. Ayında bir sürü. Düğün Var onlar.bitsin kafam rahat evimde dinlenirim o zamana.kadar.da adetim düzenlenir herhalde ☺ çok teşekkür ederim canım cevabın için
Bu genetik testler cok onemli ben 4 dusuk yaptim hep 3-6 haftalikken doktor hic arastirmadilar.sonra ben yurdisinda cocuk tedaviye başlayınca hemn bu testleri istedi bu onemli bir önlem hamile kalmadan önce de yaptirilmali dusukten sonra araştırılıyor oncede baktirilabilir artik moda oldu bu igneler kime sorsan kan pıhtılaşma var ve igne kullaniyolar.Rabbim sagalik versin sinsallah senin de bebsilerin olur herseyin zamanı var#minemacarnasilsiniz kizlar benim dusuk nedenim ortaya cikti bende kan pihtilasmasi varmis gebe kaldigim an igne vurunmam gerekiyormus malesef sorumsuz doktorum dusuk sonrasi benden test falan istemedi nornak bu dusukler dedi ben israr edince esimle bana genetik baktilar cok sukur biraey cikmadi benim kan pihtilasmam varmis mtfh c667 homozigot musum yoluma baska bi doktorla devam edicem allahin iziniyle hazirinda birdaha yaptirmayi dusunuyorum
bende bilmiorum valla aynen oyleBu genetik testler cok onemli ben 4 dusuk yaptim hep 3-6 haftalikken doktor hic arastirmadilar.sonra ben yurdisinda cocuk tedaviye başlayınca hemn bu testleri istedi bu onemli bir önlem hamile kalmadan önce de yaptirilmali dusukten sonra araştırılıyor oncede baktirilabilir artik moda oldu bu igneler kime sorsan kan pıhtılaşma var ve igne kullaniyolar.Rabbim sagalik versin sinsallah senin de bebsilerin olur herseyin zamanı var#minemacar
nasilsiniz kizlar benim dusuk nedenim ortaya cikti bende kan pihtilasmasi varmis gebe kaldigim an igne vurunmam gerekiyormus malesef sorumsuz doktorum dusuk sonrasi benden test falan istemedi nornak bu dusukler dedi ben israr edince esimle bana genetik baktilar cok sukur biraey cikmadi benim kan pihtilasmam varmis mtfh c667 homozigot musum yoluma baska bi doktorla devam edicem allahin iziniyle hazirinda birdaha yaptirmayi dusunuyorum
hadi insallah guzel sonuclar alirsin kan pihtilasma testinide yaptir canim onmelini simdiden alCanim benimde kalbi durdu kürtaj oldum ilk düşükte test yapmiyoruz dedi dr ama ben devlet hastanesinde araştırma hastanesiydi orda yaptirdim Rabbim. Bir daha nasip.etsin inşallah bize 4 tanr dondurulmus embriyom var onlarla devam edicem. İnşallah canım
hadi insallah guzel sonuclar alirsin kan pihtilasma testinide yaptir canim onmelini simdiden al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?