- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Ay bende cok kararsizim o asi icin ya ebe yaptir ishal olmaz diyoda benimki hep kabizGünaydın kızlar, üçüncü ay aşımıza az kaldı, bisey diycem rotavirus aşısı var kurumun ödemediği ve 3 doz yapilan bi aşı.
Tanesi 150 tl, yaptıracak mısınız, sağlık ocagından sizlerede bilgi verdiler mi bu aşı ile ilgili, ben ocak 3 de, üçüncü aşı için gittiğimde yaptıracağım
Ben yaptiricam canim. Dr da yaptirmami tavsiye etti.Günaydın kızlar, üçüncü ay aşımıza az kaldı, bisey diycem rotavirus aşısı var kurumun ödemediği ve 3 doz yapilan bi aşı.
Tanesi 150 tl, yaptıracak mısınız, sağlık ocagından sizlerede bilgi verdiler mi bu aşı ile ilgili, ben ocak 3 de, üçüncü aşı için gittiğimde yaptıracağım
Valla ben ekim 3 de sezeryan oldum, ekim ayını regl olarak geçirdim, ondan sonrada hic regl olmadımKizlar regl oldunuz mu?
Canım biz yaptırdık ve bende hala reglı olmadık 22 eylül doğum tarihimizGünaydın kızlar, üçüncü ay aşımıza az kaldı, bisey diycem rotavirus aşısı var kurumun ödemediği ve 3 doz yapilan bi aşı.
Canim bizimki neyse ki gulucukler atmaya basladi. Iki gundur bes karis suratla duruyodu:) ama hala ishali az da olsa var yine de cok sukur ilk iki gun cok uzdu bizi. Emzirme kampi yapacaktin canim yaptin mi?Kizlar asi konusunda kafam cok karisik yaptirmasammi diyorum
Regl konusuna gelince emzirdiginiz icin olamiyorsunuz ben malesef oldum sipa emmedigi icin olduktan sonra sutumu sagdigim an kesiliyordu kanama
Yok canim adet olunca yapamadim zaten sutu cok azaldi cok kahrettim kendimi ama olmadi glumuda zorladikca kusmaya basladi biraktim saiyorum cikana bin sukur deyip veriyorum kilo vermis oglum sma mama aldim insallah yararda kilo alirCanim bizimki neyse ki gulucukler atmaya basladi. Iki gundur bes karis suratla duruyodu:) ama hala ishali az da olsa var yine de cok sukur ilk iki gun cok uzdu bizi. Emzirme kampi yapacaktin canim yaptin mi?
Bizimki de bu ishalden sonra kilo verdi sanirim yuzu kuculdu ya da bana oyle geliyo. Haftaya kontrol var Zaten bakalim ne diyecek dr. Kahretme canim kendini rizik Allahtan sonucta. Saglikli olsun da varsin mama olsun, senin sutun olsun. Cok sukur bu gunlerimize bazen nostalji olsun diye eski yazdiklarimizi okuyorum nerelerden gelmisiz ya saka gibi:)Yok canim adet olunca yapamadim zaten sutu cok azaldi cok kahrettim kendimi ama olmadi glumuda zorladikca kusmaya basladi biraktim saiyorum cikana bin sukur deyip veriyorum kilo vermis oglum sma mama aldim insallah yararda kilo alir
He valla 81 gün geçmiş bile, doğum iznim bitecek 4 hafta sonra, ama sanırım ben 6 aylık olana kadar işe baslamiycam, hem emzireyim biraz daha diyorum, hemde biraz büyüsün diyorum, çok şükür bu günlerimizeBizimki de bu ishalden sonra kilo verdi sanirim yuzu kuculdu ya da bana oyle geliyo. Haftaya kontrol var Zaten bakalim ne diyecek dr. Kahretme canim kendini rizik Allahtan sonucta. Saglikli olsun da varsin mama olsun, senin sutun olsun. Cok sukur bu gunlerimize bazen nostalji olsun diye eski yazdiklarimizi okuyorum nerelerden gelmisiz ya saka gibi:)
Ben en çokda umut u merak ediyorum, biz bi tanesiyle bas edemiyoruz :) iki taneyle nasıl baş ediyorDiger kizlardan ses yok herkes savaş halinde anlasilan
Aynen valla bi arkadasin daha ikizleri vardi kimdi hatirlayamadim ondanda tik yok :)Ben en çokda umut u merak ediyorum, biz bi tanesiyle bas edemiyoruz :) iki taneyle nasıl baş ediyor
valla aynen, acaba hepimiz ayni şeylerimi yaşıyoruz diye düşünüyorum sanırım bi sen varsın bide benHadi el atalim bu ise kopmayalim benim aklim hep sizlerde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?