2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ah canim ya ne zorlaniyomus bizimki o kadar degil canim sakin bir bebek sukur ki. Ama kusuyo emdikten sonra. Kuzenim cocuk doktoru ona sordum. Sutun tazyigini al hemen verme yumusat oyle ver gaz da cok kusturur dedi ben de oyle yaptim iki gundur nerdeyse hic kusmadi.

Bilgilendirme icin tesekkurler ben henuz dogum yardimini almadim her ikisi icinde ayni yeremi muracaat ettiniz birde sgk dan alinan sut parasi varmis sanirim 120 tl civari bu bahsettikleriniz icinde o yok sanirim
Canım sgk ya başvurunca 120 tl süt parası ve 200 tl çocuk yardımı parası alıyorsun, ziraat bankasından
Aile sosyal politikalar bakanlığınada başvurunca 300 tl doğum parası alıyorsun, onuda ptt den

Benim kızımda bunkadar kusmasına rağmen 1 kiloyu geçmiş ilk ay inşallah bunayda alırız çok tedirginim kustuğu için ..Nasıl besleyeceğimi şaşırdım Allahtan iştahlı bir Bebek sütüm var ama kustuğu için günde iki kere sabah ve gece mama veriyorum 90 cc .şu an 45 günlük normal mi sizce mamanın miktarı bir kere de vermiyorum bölüp veriyorum midesi sindirmiyor kusuyor çünkü

Sağol valla bende bilmiyordum dogum parasini aldım diğerine de başvuran bari

Ben mama vermiyorum, daha doğrusu hatun içmiyor, sanırım sütümle doyuyor, geceleri bende vermeye çalışıyorum ama nafile, biberonu ağzına dahi deyiremiyorum
Mama kutusunun üzerinde kaç cc alması gerektiği yazıyor, sanırım 2 ay bebekler 120 cc ile doyuyormuş
Valla içiyorsa mama, hic ara verme, taman anne sütü daha önemli ama mamayida bilmeli çocuk, ben sütümle doyuyor diye alıştırmadım, bazen zorlaniyorum

Benim oglumda 4425 dogdu iki ay kontrolunde 6470 olmustu ama bizim anne sutu mama besleniyo keske anne sutuyle besleyebilsem ama olmadi sagip verebildigimi veriyorum iste ama nasip olurda ikinci bebegimiz olursa biberonla tanismicak insallah mama icse bile memeden vericem temkinli olucam

Kizlar ya benimoglus bisey yerken agzimin icine bakiyo zip zip atiyo kendini suyundan tattiriyorum valla ben artik nasil olsa mamada iciyo yesin herseyden annem bana hep vermis 15 yasima kadar grip bile olmamistim ay yesin tosunum yarasin

Kizlar ya benimoglus bisey yerken agzimin icine bakiyo zip zip atiyo kendini suyundan tattiriyorum valla ben artik nasil olsa mamada iciyo yesin herseyden annem bana hep vermis 15 yasima kadar grip bile olmamistim ay yesin tosunum yarasin
BeNim kızda öyle valla, mandalina suyu falan damlatiyorum ağzına, aklı çıkıyor gülmekten
Zıplamak istiyor sürekli, ayaklarını kendi itiyor, yüzüstü yatırıyorum kendi kendine dönüyor geri :) yoruluncada emzirip yatırıyorum, 3 saat uyuyabiliyor artık

CAnim masallah kilo alimi cok guzelmis neden bebegim kilo almiyo dedin?

Oy masallah seninokuduktan sonra ilk defa yuz ustu koydum ama donemedi:) sen ne kadardir koyuyosun?

Oy masallah seninokuduktan sonra ilk defa yuz ustu koydum ama donemedi:) sen ne kadardir koyuyosun?
Yere yastık koy canım, hafif yuksek olsun, yüzüstü yatır ellerinide koy yastığın üzerine, karnıda yastığın üstünde olsun. Bide ayaklarını ellerinle itekle, o dönmesi gerektiğini anlıyor, 2 haftadır dönüyoruz biz :)
Bide her iki elinden tutuyorum, kafasını ve gövdesini kendi kendine kaldırabiliyor :)

CAnim masallah kilo alimi cok guzelmis neden bebegim kilo almiyo dedin?
Doktor begenmesi canim cok kilolu dogmus az aliyor dedi niye emzirmiyorsun diyo sanki ben istemiyorum ama biraz asama kaydettik artik uyumak icin memeyi almak istiyor o bile beni mutlu ediyor sagsamda sutte bi degisim yok neler yiyip ictim hala ayni bide ici bilye bilye oldu o niyeki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…