- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Ah canim ya ne zorlaniyomusCan'ım fizyolojik reflü bir kaç kere kusması normal ama bizim ki öyle değiş belki günde 10 kere kusuyor her enmeden sonra ve bebeğim rahatsız uykusundan kusmak için uyanıyor ve uyanık kaldığında hep ağlıyor huzursuz çünkü midesi yanıyor içtikleri ağzına geliyor akşamdan gecelere kadar ağlıyor bazen çok üzülüyorum
Guzel bi soru olmus benim bebisim 3180 gr dogdu. Ikinci ay kontrolunde 5520 idi.Bir de kızlar bebekleriniz kaç kilo aldılar
Canım sgk ya başvurunca 120 tl süt parası ve 200 tl çocuk yardımı parası alıyorsun, ziraat bankasındanBilgilendirme icin tesekkurler ben henuz dogum yardimini almadim her ikisi icinde ayni yeremi muracaat ettiniz birde sgk dan alinan sut parasi varmis sanirim 120 tl civari bu bahsettikleriniz icinde o yok sanirim
Benim kızım 3 kg doğdu, şuan 2 ay 10 günlük olduk ve 6 kg oldu, yani her ay 1.5 kg aldıBir de kızlar bebekleriniz kaç kilo aldılar
Benim kızım 2555 doğdu şu an 3 ayı bi hafta geçti 5200Bir de kızlar bebekleriniz kaç kilo aldılar
Sağol valla bende bilmiyordum dogum parasini aldım diğerine de başvuran bariCanım doğum belgen ve annenin çocuğun kimliği ile aile sosyal politikalar bakanlığına gidiyorsun, çocuk parası alıcam diyosun, islemleri yapıyorlar,
Parayı da diğer ayin 20 sinde ziraat bankasından anne kimliği ile alıyorsun
Doğum parasını ptt den aldım
Ben mama vermiyorum, daha doğrusu hatun içmiyor, sanırım sütümle doyuyor, geceleri bende vermeye çalışıyorum ama nafile, biberonu ağzına dahi deyiremiyorumBenim kızımda bunkadar kusmasına rağmen 1 kiloyu geçmiş ilk ay inşallah bunayda alırız çok tedirginim kustuğu için ..Nasıl besleyeceğimi şaşırdım Allahtan iştahlı bir Bebek sütüm var ama kustuğu için günde iki kere sabah ve gece mama veriyorum 90 cc .şu an 45 günlük normal mi sizce mamanın miktarı bir kere de vermiyorum bölüp veriyorum midesi sindirmiyor kusuyor çünkü
BeNim kızda öyle valla, mandalina suyu falan damlatiyorum ağzına, aklı çıkıyor gülmektenKizlar ya benimoglus bisey yerken agzimin icine bakiyo zip zip atiyo kendini suyundan tattiriyorum valla ben artik nasil olsa mamada iciyo yesin herseyden annem bana hep vermis 15 yasima kadar grip bile olmamistim ay yesin tosunum yarasin
CAnim masallah kilo alimi cok guzelmis neden bebegim kilo almiyo dedin?Benim oglumda 4425 dogdu iki ay kontrolunde 6470 olmustu ama bizim anne sutu mama besleniyo keske anne sutuyle besleyebilsem ama olmadi sagip verebildigimi veriyorum iste ama nasip olurda ikinci bebegimiz olursa biberonla tanismicak insallah mama icse bile memeden vericem temkinli olucam
Oy masallah seninokuduktan sonra ilk defa yuz ustu koydum ama donemedi:) sen ne kadardir koyuyosun?BeNim kızda öyle valla, mandalina suyu falan damlatiyorum ağzına, aklı çıkıyor gülmekten
Zıplamak istiyor sürekli, ayaklarını kendi itiyor, yüzüstü yatırıyorum kendi kendine dönüyor geri :) yoruluncada emzirip yatırıyorum, 3 saat uyuyabiliyor artık
Yere yastık koy canım, hafif yuksek olsun, yüzüstü yatır ellerinide koy yastığın üzerine, karnıda yastığın üstünde olsun. Bide ayaklarını ellerinle itekle, o dönmesi gerektiğini anlıyor, 2 haftadır dönüyoruz biz :)Oy masallah seninokuduktan sonra ilk defa yuz ustu koydum ama donemedi:) sen ne kadardir koyuyosun?
Yok canım ev hanımlarıda alabiliyor, benim kizkardesimde yeni doğum yaptı ve ev hanımı, o aldı doğum ve çocuk parasınıZehra, bu cocuk oarasi calisan anneler mi alabiliyor? Sosyal bakanliga basvurdugun.
Doktor begenmesi canim cok kilolu dogmus az aliyor dedi niye emzirmiyorsun diyo sanki ben istemiyorum ama biraz asama kaydettik artik uyumak icin memeyi almak istiyor o bile beni mutlu ediyor sagsamda sutte bi degisim yok neler yiyip ictim hala ayni bide ici bilye bilye oldu o niyeki yaCAnim masallah kilo alimi cok guzelmis neden bebegim kilo almiyo dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?