- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Benim kardesimle esi aldi dogum hediyesi canim sanirim casual baktin bende ona bakiyodum ama 1000 lira cok tabi bide baskasi alacagi icin olmadi internetten begendim bi tane indirimdeydi onu aldilar araba cok guzel kullanisli cok gosterisli amaaaaaa cok agir kesinlikle alirken herseyden once agirligina bak ktlandiginda agirligi ne kadar oluyo puset kendi ne kadar bebegi koyunca ne kadar olucak valla canim cikiyo tasirkenvalla aynen, acaba hepimiz ayni şeylerimi yaşıyoruz diye düşünüyorum sanırım bi sen varsın bide ben
Dun e bebek ten bebek arabalarına baktık, istedğim modeller 1000 tl den başlıyor
Sen naptın aldım mı, araba şart çünkü, çocukla çok zor oluyor gezmek
Bende gecen ay aldim canim hep aciliyo butun gece kalkiyodum hemen kostum bi uyku tulumu o rahat ben rahatSelam kizlar ben de varim:) mutlu yillar diliyorum herkese:) bugun dr kontrolu vardi 1100 gr almis 6620 olmus dr begendi kilosunu ama ishali var bakalim numune verdik ne cikacak. Probiyotik bir ilac verdi onu baslayacam. Egzemasi artmis gobeginde falan da var alerji bolumune gidicezbizimki cok fazla ustinu aciyo odasina gidip bakiyorum ki yorgan bacaginda. Bugun tulum alicam gidip
Bizim ilk zamanlar olmuştu yeşil kakası, ishal oluyordu ondada, doktor geçer sıkıntı etmeyin demişti ama, hele bekle bi kaç gün, geçmezse bi gaita tahlili yaptır canımKizlar yesil kaka neden olur ya bi haftadir yesil kaka yapiyor baktim on sutu fazla alinca oluyormus sanirim sagarken yagli sutu cikaramiyorum ne dersiniz
Usutunce de oluyo CanimKizlar yesil kaka neden olur ya bi haftadir yesil kaka yapiyor baktim on sutu fazla alinca oluyormus sanirim sagarken yagli sutu cikaramiyorum ne dersiniz
Sen hangi tulumu aldin canim linki ya da fotosu varsa atat misin? Yesil kakayi ben de sordum dr a. Hic onemli degil normal dedi. Sonra kendiliginden sariya donduBende gecen ay aldim canim hep aciliyo butun gece kalkiyodum hemen kostum bi uyku tulumu o rahat ben rahat
Banada mama yapmistir dediler ay napicagimi sasirdim 7 kilo olmus oglum doktor aglat bagart ama tekrar memeye alistir diyo delirmeye an kaldiSen hangi tulumu aldin canim linki ya da fotosu varsa atat misin? Yesil kakayi ben de sordum dr a. Hic onemli degil normal dedi. Sonra kendiliginden sariya dondu
Haklisin ya ben hic ağırlık kısmını düşünmemiştim, tamam dikkate alıcamBenim kardesimle esi aldi dogum hediyesi canim sanirim casual baktin bende ona bakiyodum ama 1000 lira cok tabi bide baskasi alacagi icin olmadi internetten begendim bi tane indirimdeydi onu aldilar araba cok guzel kullanisli cok gosterisli amaaaaaa cok agir kesinlikle alirken herseyden once agirligina bak ktlandiginda agirligi ne kadar oluyo puset kendi ne kadar bebegi koyunca ne kadar olucak valla canim cikiyo tasirken
E kilosu yerinde maşallah neden memeye zorla dediki, çok şükür 3 aylarımızida atlattık, zorlayipta hem kendini hem çocuğu neden strese sokasınBanada mama yapmistir dediler ay napicagimi sasirdim 7 kilo olmus oglum doktor aglat bagart ama tekrar memeye alistir diyo delirmeye an kaldi
Tulumu lcwdan aldim canim 39 lira cokda rahat ediyo bide hediye geldi o daha farkli ici kurklu ciftledik hic yere :) foto yukleyemdim canim olmuyo neden anlamadim hata veriyo
Bende zorlamak istemiyorum arrik cok sinirleniyor ciglik atmaya basladi zaten bu konu yuzunden paikolojim duman oldu bide zorlayip cocuvuda germek istemiyorum aslindaE kilosu yerinde maşallah neden memeye zorla dediki, çok şükür 3 aylarımızida atlattık, zorlayipta hem kendini hem çocuğu neden strese sokasın
Yok canım benim, zaten 2 ay sonra mecburen mamaya başlayacağız, sen erken davrandın, öyle düşünBende zorlamak istemiyorum arrik cok sinirleniyor ciglik atmaya basladi zaten bu konu yuzunden paikolojim duman oldu bide zorlayip cocuvuda germek istemiyorum aslinda
Ay canim o kadar zor ki seni anliyorum. bende de sut dugumlenmesi oldu uc gundur mahvoldum kocaman bir kitle nasil agri yapiyo sut akmiyo mecburen biberonla verdik alisti mi uc gunde ne aglamak ne aglamak kesinlikle memeyi almiyo beni gordugu an cigligi basiyo. Zaten ishal susuz kaliyo bitirdi beni moral olarak mahvoldum bir yandan agidan kolum kalkmiyo bir yandan cocuk memeyi almiyo. Anamdan emdigim sut bunumdan geldi. Son iki seferdir uyku sirasinda veriyorum da aliyo insallah normale donerBanada mama yapmistir dediler ay napicagimi sasirdim 7 kilo olmus oglum doktor aglat bagart ama tekrar memeye alistir diyo delirmeye an kaldi
Tulumu lcwdan aldim canim 39 lira cokda rahat ediyo bide hediye geldi o daha farkli ici kurklu ciftledik hic yere :) foto yukleyemdim canim olmuyo neden anlamadim hata veriyo
Neden mamaya basliycaz ki? Kati gidaya gecip yine emzirmiyecek miyiz? Ben zaten birws sagdim ise baslayinca da arsivde falan sagicam sabah ve aksam Zaten evde verices oglen icin de hergun bi sonraki gun icin sagsak olmaz mi? Zaten gunde 3 ogun sut 2 ogun kati gida alacakmis diye biliyorum yanlis mi?Yok canım benim, zaten 2 ay sonra mecburen mamaya başlayacağız, sen erken davrandın, öyle düşün
Aha bizim hatun biberon tutmuyor ne yapacağımızı şaşırdık, 2 Hafta sonra doğum iznim bitiyor, işyerinden arıyorlar sürekli bekleme gel diye
Bebişimi nasil bırakıp gidicem bilmiyorum, hayat zor çalışmalıyım diye düşünüyorum
Kayın validem bakarım diyor ama ben gözüme bile güveniyorum
Sağlık ocagına gittik bugün, aşı yapmadılar, boy kilo ölçtüler, kilosu 6500, Boyuda 62 cm imiş, çok zor Rabbime
Baya sık aralikla emziriyomussun canim ama 4 aydan sonra emzirme araligi bAya acilacak mideleri buyudugunden bir seferde daha cok sut icip daha uzun saatler bekleyeceklermis. Dr oyle anlatti bana ve de kilo alim hizlari da dusecekmis. Ben bebise ilk haftadan beri anne sutunu aralarda iki uc gune bir veriyorum hic problem etmeden iciyo ama ayni gun uc dort defa biberon verince ona alisip memeyi zor aliyo onda da aglaya zirkaya alisiyo eli mahkum:) gerci dun aglamasindan basim sisti o da ayri@ shebly n kızımı 2 saate bir emziriyorum simdi, mamaylada malesef hiç aramız yok
Yani sabah öğlen akşam diye düşünemeyiz , çünkü henüz çok küçükler
Helede benim kız geceleri nerdeyse beni yiyecek, 1 saat emziriyorum da 3-4 uyuyor
E hal böyle iken, biz çalışan anneler mamaya hemen başlamalı diye düşünüyorum, tamam bende sağıp bırakıcam kayınvalideme ama memeye alışan bebek anne sütünü biberondan almayı tercih edermi? Onuda deneyerek görücez, yoksada artık emzirme faslı bitermama dönemi başlar diye düşünüyorum
Valla bende karışığım bu konuda, en iyisi bi profesyonele sormak sanırımBaya sık aralikla emziriyomussun canim ama 4 aydan sonra emzirme araligi bAya acilacak mideleri buyudugunden bir seferde daha cok sut icip daha uzun saatler bekleyeceklermis. Dr oyle anlatti bana ve de kilo alim hizlari da dusecekmis. Ben bebise ilk haftadan beri anne sutunu aralarda iki uc gune bir veriyorum hic problem etmeden iciyo ama ayni gun uc dort defa biberon verince ona alisip memeyi zor aliyo onda da aglaya zirkaya alisiyo eli mahkum:) gerci dun aglamasindan basim sisti o da ayriyani anne sutu o aya kadar yeterli gelenlerin mamaya basladigini duymadim ben de ondan sordum
Kizlar onu dert etmeyin benim ablamda 4. Ayda basladi ise 3. Ay sagarak stok yaoti buzluga calirken isteykendde her ogunu 5-10 dakika sagip ertesi gun icin koydu eve gisinxede eski rutinle emziriyordu alisinca cok kolaylasti sagdigi sutleri ertesi gun her aciktiginda veriyorduk ama bu ay srok yapin en az bi haftalikValla bende karışığım bu konuda, en iyisi bi profesyonele sormak sanırım
Çalışmalımı, yoksa bi kaç ay daha evde kalıp çocuğu emzirmelimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?