- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Benimki de alttan çok güzel çıkartıyor da ağızdan zorlanıyor zorlandıkça kusuyor kilo alımımız iyi allahtan ..her kusmadan az sonra tekrar emziriyorum sütlerim çok boşa gidiyor yoksaEvet reflüsü olan cocuklar kusar, bizim akrabanında çocuğu sürekli kusardı, takma yani kafana bazı çocuklar öyle
Ben gaz için metsil kullanıyorum, bağırsaklarıni acayip düzeltti, şimdi kendi çıkarıyor gazını
Aldım Can'ım hemen zaten..şimdilik ana kucağında yatıyor o da eğimli ama reflü yatağını daha sonra karşılaşınca koyacağım.. ama orda da kusuyor her emmeden sine en az yrın saat dik tutuyorum yine kusuyor yapacak bir şey yok Allah başla sıkıntı vermesin ne diyeyimP pembeortanca , cnm, babyjem reflü yastığı kullan, belki biraz faydasi olur cnm, cok geçmiş olsun.
Bir ara hiç uyumuyordu ağlıyordu her emmeden sonra... meğer midesi yandığındanmış sonra ilaç verdi doktor gaviskon ve motilium.şimdi emdikten bir süre sonra uzun süre dik tutup evin içinde geziyorum sonra yatağına yatırıyorum.çok yorucu oluyor ama ne yapalım onlar iyi olsun da ..bazı kusmalarda süt alerjileri filan oluyormus onu da sorcam yarın doktorda randevumuz varBizde de reflu var bugün benimki çok kustu biz ilaç kullanmiyor uz
Canım ilaç vermedi bizim dokTor çok emine daha cok kusuyor geceleri daha iyi az kusuyor bazen hic kusmuyorBir ara hiç uyumuyordu ağlıyordu her emmeden sonra... meğer midesi yandığındanmış sonra ilaç verdi doktor gaviskon ve motilium.şimdi emdikten bir süre sonra uzun süre dik tutup evin içinde geziyorum sonra yatağına yatırıyorum.çok yorucu oluyor ama ne yapalım onlar iyi olsun da ..bazı kusmalarda süt alerjileri filan oluyormus onu da sorcam yarın doktorda randevumuz var
Ayy hiç deme o sohbet saatlerini, kayınvalidem alıştırdı çocuğu, maniler söyledi hep, bende o manileri bilmiyorum, benden öyle şeyler istiyor bizim zilliKizlar benim oglum hic kusmamisti taaaki keci sutlu mamaya gecene kadar her gun illaki biraz cikariyor sanirim mama iyi gelmiyor midesine
Butun gun agulamaktan uykusunu kaciriyor sipa gece 4 te kalkiyor aguuu agu sohbet istiyor simarik
Bizimde 3 4 gecedir uykularimiz düzene girdi çok şükür 2 kere falan kalkiyo o kadar senin erken düzene girmiş MasaAllah benimki 3 ayını 5 gün geçti ancaGünaydın kızlar, uyku düzeniniz nasıl?
Biz gecede en fazla 3 kez kalkıyoruz artık, 2 yada 3 saat arayla
Ay uykuyu özlemişim yaa, Rabbime bin şükür, zombi gibi dolanıyordum, bi kaç gündür kendime geldim, sanırım artık uykusu düzene binermiş, 2 aydan sonra
Biz 2 ay 9 günlük olduk bugün
Aslında pekde umutlanmak istemiyorum :) bi günü diğer günü tutmuyor, gündüz mümkün olduğunca uyutmamaya çalışıyorum, sürekli zıplar beni diyo hınzır.Bizimde 3 4 gecedir uykularimiz düzene girdi çok şükür 2 kere falan kalkiyo o kadar senin erken düzene girmiş MasaAllah benimki 3 ayını 5 gün geçti anca
Aynen Benimkide öyle valla uykusu varsa top at uyanmaz artık yavas yavaş düzene giriyorlar benceAslında pekde umutlanmak istemiyorum :) bi günü diğer günü tutmuyor, gündüz mümkün olduğunca uyutmamaya çalışıyorum, sürekli zıplar beni diyo hınzır.
Gerçi uykusuda varsa üzerini dahi değiştirsem uyanmıyor, yazık bende kıyamıyorum, uykuya çok ihtiyaçları var henüz
Çok şükür Rabbime, başka dert olmasın
Cok sevimdim canim:)'benim ki masallah dogdugundan beri uc-uc bucuk saatte bir uyanir. Okudugum kitapta yetiskinlerin aksine cocuk gündüz uyursa gece de uyur gunduz uyumayan cocuklar geceleri boluk porcuk uyur diyodu. Ben gunduzleri olabildigince uyutuyorum. Bir de 23-24 de o uyurken biberon verirsem 4 saat araliksiz uyuyo. Ama o zaman da sagdigim icin ya da uzun sure emzirmedigimden memede cok sut oluyo ve gaz yapiyo diye artik vermiyormGünaydın kızlar, uyku düzeniniz nasıl?
Biz gecede en fazla 3 kez kalkıyoruz artık, 2 yada 3 saat arayla
Ay uykuyu özlemişim yaa, Rabbime bin şükür, zombi gibi dolanıyordum, bi kaç gündür kendime geldim, sanırım artık uykusu düzene binermiş, 2 aydan sonra
Biz 2 ay 9 günlük olduk bugün
Bende ilk zamanlar sütümün az olduğu günlerde gece 12-1 gibi mama veriyordum, 3-4 saat uyuyordu, şimdi çok şükür mamaya ihtiyacım yok, emziriyorum ve sütümle de 3-4 saat uyuyabiliyorCok sevimdim canim:)'benim ki masallah dogdugundan beri uc-uc bucuk saatte bir uyanir. Okudugum kitapta yetiskinlerin aksine cocuk gündüz uyursa gece de uyur gunduz uyumayan cocuklar geceleri boluk porcuk uyur diyodu. Ben gunduzleri olabildigince uyutuyorum. Bir de 23-24 de o uyurken biberon verirsem 4 saat araliksiz uyuyo. Ama o zaman da sagdigim icin ya da uzun sure emzirmedigimden memede cok sut oluyo ve gaz yapiyo diye artik vermiyorm
Ben sasece dogum parasini biliyodum cocuk parasini duymamistim. Islemlrr nasil canim neler isteniyor?Bende ilk zamanlar sütümün az olduğu günlerde gece 12-1 gibi mama veriyordum, 3-4 saat uyuyordu, şimdi çok şükür mamaya ihtiyacım yok, emziriyorum ve sütümle de 3-4 saat uyuyabiliyor
Ocak sonu işe başlayacağım, o zamana kadar bol bol emzireyim diyorum
Bu arada çalışan annelere devlet 1500 tl ye kadar bakıcı parası veriyormuş, eğer bende faydalanabilirsem super olur
Ha bide kızlar ben 320 tl çocuk parası, 300 tl de doğum parası aldım, eğer almadıysanız başvurun, aile sosyal politikalar bakanlığına
Canım doğum belgen ve annenin çocuğun kimliği ile aile sosyal politikalar bakanlığına gidiyorsun, çocuk parası alıcam diyosun, islemleri yapıyorlar,Ben sasece dogum parasini biliyodum cocuk parasini duymamistim. Islemlrr nasil canim neler isteniyor?
Tesekkur ederim canimCanım doğum belgen ve annenin çocuğun kimliği ile aile sosyal politikalar bakanlığına gidiyorsun, çocuk parası alıcam diyosun, islemleri yapıyorlar,
Parayı da diğer ayin 20 sinde ziraat bankasından anne kimliği ile alıyorsun
Doğum parasını ptt den aldım
Bilgilendirme icin tesekkurler ben henuz dogum yardimini almadim her ikisi icinde ayni yeremi muracaat ettiniz birde sgk dan alinan sut parasi varmis sanirim 120 tl civari bu bahsettikleriniz icinde o yok sanirimBende ilk zamanlar sütümün az olduğu günlerde gece 12-1 gibi mama veriyordum, 3-4 saat uyuyordu, şimdi çok şükür mamaya ihtiyacım yok, emziriyorum ve sütümle de 3-4 saat uyuyabiliyor
Ocak sonu işe başlayacağım, o zamana kadar bol bol emzireyim diyorum
Bu arada çalışan annelere devlet 1500 tl ye kadar bakıcı parası veriyormuş, eğer bende faydalanabilirsem super olur
Ha bide kızlar ben 320 tl çocuk parası, 300 tl de doğum parası aldım, eğer almadıysanız başvurun, aile sosyal politikalar bakanlığına
Can'ım fizyolojik reflü bir kaç kere kusması normal ama bizim ki öyle değiş belki günde 10 kere kusuyor her enmeden sonra ve bebeğim rahatsız uykusundan kusmak için uyanıyor ve uyanık kaldığında hep ağlıyor huzursuz çünkü midesi yanıyor içtikleri ağzına geliyor akşamdan gecelere kadar ağlıyor bazen çok üzülüyorumKusmayan bebek var mi ki? Benimki de her emmeden sonra mutlaja az cok kusuyo. Ben normal diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?