- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Sıkıntı etme canım, gece 2 de uyuyup sabah 6 da kalkıyor benim kızımda,ama yatmadan önce 1 saat flan emziriyorum.Kizlar sizinkilerin beslenmesi nasi? Emme ya da biberon araliklari uZadi mi? Bizmki sabah emiyosa 5 saat falan emmiyoniye boyle yapiyo bilmiuorum hic de aciktim diye aglamiyo. Gece yapsa en azindan uyuyo derim ama gece 3 de kalkiyo. Dun gece 3 te emdi bi de sanah 9'da cildirtacak beni
Ya ne guzel benimki gece en fazla iki saat uyuyor mamayi cogaltamiyorum kendini yorupta icmiyor en fazla zorla 120 iciyor oda onu iki saat tutuyor geceler cok fena bizim coookkkSıkıntı etme canım, gece 2 de uyuyup sabah 6 da kalkıyor benim kızımda,ama yatmadan önce 1 saat flan emziriyorum.
Kalktıktan sonrada 10 dakka içinde ağlıyor acıktığını için, yani uzun sure uyuyorlar artık
İnşallah seninkide düzelir, biz 3 üncü ayımıza girdiğimizde düzeldi uykularıYa ne guzel benimki gece en fazla iki saat uyuyor mamayi cogaltamiyorum kendini yorupta icmiyor en fazla zorla 120 iciyor oda onu iki saat tutuyor geceler cok fena bizim coookkk
Kaç kilo aldi canım senin oğlan tobbikti öyle hatirliyorumKizlar doktorumuz 4.ayda ek gidaya basla dedi kilonuzu begendiremedik biz bi turlu
Maşallah size biz bu gax davasindsn bir türlü uzun emzirme yapamıyorum uykuda olursa ancak oda uykulu olduğu için bazen tam çekmeden uyuyorİnşallah seninkide düzelir, biz 3 üncü ayımıza girdiğimizde düzeldi uykuları
Mesela gece 2 den 3 e kadar emzirdim, 3 te yattı 7 de kalktı, hic uykusunu açmadan tekrar emzirdim, 7.30 da tekrar uyudu saat 10 da kalkar, hemen tekrar emziririm saat 10, bu kezde 1 de kalkar
1 ile 5 arası uyumuyor 6 tekrar uyuyor 8 de kalkar, sonra gece 11 de tekrar uyur 1 de kalkar :) aha koca günümüz böyle geçiyor :)
Yok ya erken degilmi, benim kızım şuan 3 ay 7 günlük, 3 kilo ile doğmuştu, şuan 6.5 kiloKizlar doktorumuz 4.ayda ek gidaya basla dedi kilonuzu begendiremedik biz bi turlu
Canım az hoplat ziplat, emzirmeden önce, gazini çıkarmaya çalışsınMaşallah size biz bu gax davasindsn bir türlü uzun emzirme yapamıyorum uykuda olursa ancak oda uykulu olduğu için bazen tam çekmeden uyuyor
4500 dogdu canim suan 7200 doktoru yetersiz buluyorKaç kilo aldi canım senin oğlan tobbikti öyle hatirliyorum
Ay bende aciyorum ama annem her allahin gunu beni delirtmeye geldigi icin hemen basliyo hasta etcen cocugu ne o oyle birak ver bana cocugu sinirlerimi harab etti annem olmasa kovucam ya oraya kadar geldimCanım az hoplat ziplat, emzirmeden önce, gazini çıkarmaya çalışsın
Poposunu günlük 15-20 dakka havalandiriyorum ben, o sıradada gazını çıkarıyor, sende dene
Valla popuyu açık bırakmaya korkuyorum ama hareketler yapiyoruz reflu de var hep çıkarıyor ilaç felan kullanıyorsun gaza yonelikCanım az hoplat ziplat, emzirmeden önce, gazini çıkarmaya çalışsın
Poposunu günlük 15-20 dakka havalandiriyorum ben, o sıradada gazını çıkarıyor, sende dene
Bence de iyi tabi dr daha iyi bilir sen kendin eglendi rme yap canım biz ne desek bos4500 dogdu canim suan 7200 doktoru yetersiz buluyor
Bu arada bizim kizda hem Altan hem üsten çıkarıyor ama onlar yetmiyor sanıtı bugün lakemzim diye ilaca basliyacagim tekrar daha önce kullanmıştım şimdi tekar deneyeceğim bizimkide 1 den beri doğru dürüst uyumadim memesi nın de düzgün alamadi simi uykusu çok geldiği için uyudu valla dua edin söyle uzun uzun emzirdim kızımı öpüyorum sizi güzel aneler değerli kutsal annelerCanım az hoplat ziplat, emzirmeden önce, gazini çıkarmaya çalışsın
Degilmis canim bizimki doymuyo ya az kilo aliyo mecbur baslicamYok ya erken degilmi, benim kızım şuan 3 ay 7 günlük, 3 kilo ile doğmuştu, şuan 6.5 kilo
Bence gayet iyi,ayına 1 kilo alsa yeter demişti doktor
Canim bende uzmana gittim tikanma cok fazlaymis sirtim bile uyusuyor agrilardan oglumun emmeyi reddetme surecinde olusmus surekli sagiyorum masaj falan nafile yine oluyor sut bosal.iyir benim ve resmen iligim kemigim titriyorSut dugumlenmesinden cektigimi baska hic bir seyden cekmedim. Allah dusmanima vermesin neredeyse her hafta tikaniyo agri sanci mahvediyo 3 gun suruyoAllahim bir 6 aylik olsaydi kesicem o taraftan da kiyamiyorum simdi yapmadigim, denemedigim yontem kalmadi (
Benim hatunda elini bi yalıyor bi kaç gündür, hemde oyle boyle deil, nerdeyse elini yiyecek, sanki diş çıkaracak diyor kaynanamKizlar ya oglum deli gibi bagiriyor surekli salyalari akiyor isirma istegi var cok erken dis sancilari basladi cok mutsuz artik
Acep düğümlenme dediğin, Bizim umma dediğiMiz şeymi? Boyle taş gibi oluyor göğsün bi tarafı, ona bizim buralarda sütün yiyecek biseyi ummuş ama eline geçmemiş derler, ılık suyla masaj yaptırdı kayınvalidem bana, bide sürekli o göğsümü verdim kızıma, bi kac günde geçtiSut dugumlenmesinden cektigimi baska hic bir seyden cekmedim. Allah dusmanima vermesin neredeyse her hafta tikaniyo agri sanci mahvediyo 3 gun suruyoAllahim bir 6 aylik olsaydi kesicem o taraftan da kiyamiyorum simdi yapmadigim, denemedigim yontem kalmadi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?