Canim benim okudugum kitapta, biberona alistirmak icin en ac oldugu anda vereceksin diyor mumkunse ilk beslenmesinde ve zorlamadan her ogun mutlaka ilk olarak biberonu denemek gerekiyormis. Diger yonten 24 saat Hic meme vermeden sadece biberon veriliyomus almazsa beslenmiyormus ama bu yontem biraz zor benceKızlar ya, benim hatun biberon tutmuyor, nasıl edicem ben ya
Fikri olan varmı
Senin kız ne alemde emmeye basladimiCanim benim okudugum kitapta, biberona alistirmak icin en ac oldugu anda vereceksin diyor mumkunse ilk beslenmesinde ve zorlamadan her ogun mutlaka ilk olarak biberonu denemek gerekiyormis. Diger yonten 24 saat Hic meme vermeden sadece biberon veriliyomus almazsa beslenmiyormus ama bu yontem biraz zor bence
Daha iyi canim, tam duzelmedi yalanci memenin kandirmasiyla emziriuorim. Bizimkinin acikma arasi 4 saate cikti seninki nasilSenin kız ne alemde emmeye basladimi
Normal canım benimkisi iyi bende emzik kullanıyordum ama 3 gundur onu vermiyorum oda bazen engelliyormus uyku modunda iyi emiyor uyanikken de çok açsa iyi öbür türlü iki cekip konuşmaya çalışıyor etrafı seyrediyor başını çeviriyor öyle isteDaha iyi canim, tam duzelmedi yalanci memenin kandirmasiyla emziriuorim. Bizimkinin acikma arasi 4 saate cikti seninki nasil
Aynen canim ya iki cekiyo kafayi hemen donduruyo ama annem ve teyzem artik boyle olur eskisi gibi emmez oynamaya baslar dedi biraz icim rahatladi. Emziksiz uyutabiliyo musun? Bizimki gece uyanip duruyi emzik verince geri daliyo vermesem ugrasip durucamNormal canım benimkisi iyi bende emzik kullanıyordum ama 3 gundur onu vermiyorum oda bazen engelliyormus uyku modunda iyi emiyor uyanikken de çok açsa iyi öbür türlü iki cekip konuşmaya çalışıyor etrafı seyrediyor başını çeviriyor öyle iste
Canım bizimki ilk önce meme bağımlısı idi meme ucu yara olunca emzik verdik tuttu emmeyi seviyordu tabi sut gelmiyor diye kizfigida oluyordu uyuturken emzik kullaniyordum gelende gece uyaninca memeni emin yatıyor gelende dalmazsa veriyordum bugün hiç verNedim gündüz ykusu nda uyandikca meme verip daldırmaya çalıştım bakalım şimdi de zaten elleri ağza götürme donemi basparmagi ağza götürmeye basladi eğer onu emerse emzigi tekrar veririm parmağını emmesi daha kotuymusAynen canim ya iki cekiyo kafayi hemen donduruyo ama annem ve teyzem artik boyle olur eskisi gibi emmez oynamaya baslar dedi biraz icim rahatladi. Emziksiz uyutabiliyo musun? Bizimki gece uyanip duruyi emzik verince geri daliyo vermesem ugrasip durucam
Gecmis olsun Allah şifa versin Allahim bütün çocukları korusun öptüm bebisin bal yanaklarindanKızlar 2 gündür hastanedeyiz, kuzum grip oldu, ateşi 39 lara geldi, ishal burun akıntısı çocuk perişan oldu, eşim damar yolunu ayağından açtı, ben ağla ağla helak oldum o ayağını öyle görünce
Eşimin abisinin oğlundan bulaştı, aman grip biriyle temas ettirmeyin çok çabuk bulaşıyor
Ne diym buna şükür, küçücük çocuğa dünya kadar ilaç veriyorum
Çok geçmiş olsun canım benim kızda öyle olmuştu bi sürü ilaç vermiştim Rabbim beterinden korusun eşin içinde zor bi durum olsa gerek kendi çocuğuna damar açmakKızlar 2 gündür hastanedeyiz, kuzum grip oldu, ateşi 39 lara geldi, ishal burun akıntısı çocuk perişan oldu, eşim damar yolunu ayağından açtı, ben ağla ağla helak oldum o ayağını öyle görünce
Eşimin abisinin oğlundan bulaştı, aman grip biriyle temas ettirmeyin çok çabuk bulaşıyor
Oy kuzum benim cok gecmis olsun kiyamam ben onaKızlar 2 gündür hastanedeyiz, kuzum grip oldu, ateşi 39 lara geldi, ishal burun akıntısı çocuk perişan oldu, eşim damar yolunu ayağından açtı, ben ağla ağla helak oldum o ayağını öyle görünce
Canım benim ki her ay 1 kilo civarı aldı ayin 30 aşısı var bakalım nasıl olacak emzik olayını kaldirica daha uzun emmeye başladı ozellikle uykuya geçerken onu fark ettim fakak parmak olayından korktuğum için bugün akşam emzigi verdim ama memeyi daha çok çekti sonrasindaKizlar benimki bu ay pek kilo almiyo bence. Dr a gitmedim ama o sisman bacaklar zayifladi, 10
Gun zaten ishali surdu bi de benimki hala cok kaka yapiyo ginde 4-5 kere yapiyo civik bir sekilde ve cok zor emiyo. Ne guzel gidiyorduk. Size durumlar nasil?
Saol canımsın, valla bizde normalde kaka günde 1 kere oluyordu, bu ishali olmadan evvel, inşallah normale tez evvel dönerizKizlar benimki bu ay pek kilo almiyo bence. Dr a gitmedim ama o sisman bacaklar zayifladi, 10
Gun zaten ishali surdu bi de benimki hala cok kaka yapiyo ginde 4-5 kere yapiyo civik bir sekilde ve cok zor emiyo. Ne guzel gidiyorduk. Size durumlar nasil?
Canim cok gecmis olsun kiyamam bende cok korkuyorum hastaliktanKızlar 2 gündür hastanedeyiz, kuzum grip oldu, ateşi 39 lara geldi, ishal burun akıntısı çocuk perişan oldu, eşim damar yolunu ayağından açtı, ben ağla ağla helak oldum o ayağını öyle görünce
Oldukça guzel boyda kiloda bence sakin tasalanma dr söylemiştir zaten maşallah size annesiBugun alerji testi icin dr a gittik boyu 64 cm kilo7400 olmus. Bir hAftamiz var aYimizin tamamlanmasına bakalim ne cikacak. İshal devam
Saol canımsın, ay ne kotu günlerdi şükür dinden bu yana biraz toparlandı ama bu kezde öksürüyor kuzumCanim cok gecmis olsun kiyamam bende cok korkuyorum hastaliktan
Bende bir kere sagmistim 70 cc çıkmıştı ama tam sagma miyim 90 cc iyi sanırım canım neden mama senin sütun yeterli degilmiydi sutunu sağ verGünaydın kızlar, bugün sütümü sağmaya başladım, sağ göğsumden 80 cc, sol göğsümden 60 cc süt geldi, lonsinoh un tekli elektrikli cihazını aldım, simdilik memnunum
Pazartesi işe başlayacağım, acaba o güne kadar biraz stok yapabilir miyim?
Bu arada biberonuda dün zorla tutturduk çok şükür, 90 cc mama içti kuzum, sonrada 4 saatlik uykuya daldı
Allaha şükür öksürük hariç sıkıntımız kalmadı gibi
Emzirmeye devam ediyorum canım, ama ben pazartesi mesaime başlıyorumBende bir kere sagmistim 70 cc çıkmıştı ama tam sagma miyim 90 cc iyi sanırım canım neden mama senin sütun yeterli degilmiydi sutunu sağ ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?