- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Sen watsap kiminle kurdun canım burdakilerle mi benim kızda bronşit gibi hava verdiler şimdi de şurup devam ama hakkaten cok zorMerhaba kizlarrr ikizlerden vakit vulmak zor gercekten... Yorucu ama guel..mamayla devam eidyoruz oglum ateslendi gecen hafta cok zormus. Uykumuz yok kizim brosiolit oldu buhar veripz hep. Her türlü zor valla hastalabdiklarida.bebisler hic hasta olmasinn.hakikaten birr vhatsap kuralım cok iyi oluyor herseyi saniyede soruyoruz biz grupta. Resim paylasiyoruz falan cok guzel oluyor. Gaz sorunumuz bitti derken kisla birlikte hastaliklar basladi.
Bizin kızda 3 4 gündür öyle bu bir süreç bence gazından etkisi var dış için erken gibi aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemenKizlar ya oglum deli gibi bagiriyor surekli salyalari akiyor isirma istegi var cok erken dis sancilari basladi cok mutsuz artik
Aynen katılıyorum sana AllahBenim hatunda elini bi yalıyor bi kaç gündür, hemde oyle boyle deil, nerdeyse elini yiyecek, sanki diş çıkaracak diyor kaynanam
Valla herşeyi uçuk noktalarda yaşadık :) eski kadınlar nasıl 5-6 tane çocuk doğurup bakıyorlarmış ya
Ins iyi olurlat hemenSen watsap kiminle kurdun canım burdakilerle mi benim kızda bronşit gibi hava verdiler şimdi de şurup devam ama hakkaten cok zor
Çok geçmiş olsun, RBabbim evlatlarımızla sınamasın biziSen watsap kiminle kurdun canım burdakilerle mi benim kızda bronşit gibi hava verdiler şimdi de şurup devam ama hakkaten cok zor
Zeyracim merak ettim senin kızin hiç emmek istemedıği memeyi red ettigi oluyor mu bizin kizceler niye bize bunu yapiyorÇok geçmiş olsun, RBabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
Zehranin kuzusu meme delisi ya anlatiyoya bi saat emiyomus biberon istemiyomus maasallah aaaahhh ah buda bi sinav heraldeZeyracim merak ettim senin kızin hiç emmek istemedıği memeyi red ettigi oluyor mu bizin kizceler niye bize bunu yapiyor
Canim sende de mi var bu problem. Bizimki de on gundur hic almak istemiyo sadece ukudayken almayi kabul ediyo uyanikken feryat figan, acligina ragmen almiyo ama biberonda verince sutumu giki cikmiyo cildirtiyo beniZeyracim merak ettim senin kızin hiç emmek istemedıği memeyi red ettigi oluyor mu bizin kizceler niye bize bunu yapiyor
Valla hic red etmiyor canım, ona kalsa yapışık ikiz gibi dolaşacağız , 24 saat emzirsem yok demez hatunZeyracim merak ettim senin kızin hiç emmek istemedıği memeyi red ettigi oluyor mu bizin kizceler niye bize bunu yapiyor
Gazi yüzündenmi acaba, benim kızım çığlık atmıyorda, elini çok fena yalıyor bende ona sinir oluyorumKizlar sizinkiler ciglik atiyormu ya mertim yumruklarini sıkıp cok fena cigliklar atiyo gorseniz öfke nöbeti geciriyor resmen napacagimi sasirdim
Sağol canım cevabın icinValla hic red etmiyor canım, ona kalsa yapışık ikiz gibi dolaşacağız , 24 saat emzirsem yok demez hatun
Ya bence takma kafana ya, aha bizim kızda biberon tutmuyor bende ona canımı sıkıyorum, 2 hafta sonra işe başlayacağım, biberon tutmuyor napicami bilmiyorum
Bence siz daha şanslısıNız, öyle yada böyle aha 4 ayımız Bitecek nerdeyse, er yada geç biberonla tanışacaklardı zaten, meme tutmayan çocuklar daha erken başlamış oluyor bu olaya, bence boyle düşün ve sıkma canını
Canım evet ben çoğunlukla yadtikta yatarak emziriyorum bence bizim akıslar yüzünden böyle yapıyorlar birde bu akış onda gaz yapıyor Bence enerken kendini sıkıyor bazen emerken ka kaşınir yapıyor sende yüksek bir yastıkta uzaranak emzirmeyi dene canimCanim sende de mi var bu problem. Bizimki de on gundur hic almak istemiyo sadece ukudayken almayi kabul ediyo uyanikken feryat figan, acligina ragmen almiyo ama biberonda verince sutumu giki cikmiyo cildirtiyo beni
Ay o hepsinde var sap sup ses yapiyo yalarknGazi yüzündenmi acaba, benim kızım çığlık atmıyorda, elini çok fena yalıyor bende ona sinir oluyorum
Canım bi konu da pisliğin biri peygamber efendimize hakaret etti bende dayanamadım gayet düzgün cevapladım hemen ban yedim anlamıyprum o kadın peygamberimiz için onun haşa sex hayatını yazan kitap dedi kitabımız Kuranı kerim için ona tık yok deli oldumKizlar hademinnebi malum telefonda kurulan grup isminden ban yedi dikkat edin niye boyle bisey yaptilarki ya
Amiiin canım aminÇok geçmiş olsun, RBabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
Uyurken falan almaz mı acabaKızlar ya, benim hatun biberon tutmuyor, nasıl edicem ben ya
Fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?