2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Valla hic mama verme gece sağ gündüz versinler çalışma saatlerin nasıl sut izni alabilecek misin

Valla hic mama verme gece sağ gündüz versinler çalışma saatlerin nasıl sut izni alabilecek misin
BeNim hatun gece uyumayı pek sevmiyor, gündüz uykusu çok cazip geliyor, ondada saat başı uyanıyor, dolayısıyla çok süt sağma imkanım olmuyor, mamayla vakit kazanmış oluyorum ve mamayı günde sadece 2 kez veriyorum, fazlasına bende razi değilim
Benim mesai saatim 9-6, c.tesi günüde 2 ye kadar çalışıyorum, ben günlük 2 saatlik süt izninin almayacağım, onun yerine c.tesi işe gitmeyecegim, iş yerinle anlaştım bu konuda
Eşim arabayla bırakıp aliyor zaten beni
Tek kafama takılan şey, kızım memede uyumayı çok seviyor, ben yokken uyuyabilirdi? Sallamaya falan alıştırmadık, bazen emzirip yatağına bırakıyorum kendi kendine uyuyadabiliyor, acaba ben yokken huzursuz olurmu??

Anne yokluğu elbette belli olacak ben 5 ay ücretsiz izin alacağım 1 yasına kadar Allah nasip ederse yanında olacagim

Senin aile kalabalık alışılmış alışır bence merak etme

Anne yokluğu elbette belli olacak ben 5 ay ücretsiz izin alacağım 1 yasına kadar Allah nasip ederse yanında olacagim
Valla en iyisini etmişsin, benim is yeri sıkıştırıp duruyor başla diye,
Gecen kuaföre gitmiştim 5 saat işim sürdü, kayınvalidem hic sorunsuz idare etti
Umarım ben çalışırken de öyle olur

Sutun gayet iyi cikmis masallah. Sen isteyken emin ellerde olacak annesi ayrica uykusu gelsin hele bagira cagira her yerde uyur:)

Sutun gayet iyi cikmis masallah. Sen isteyken emin ellerde olacak annesi ayrica uykusu gelsin hele bagira cagira her yerde uyur:)
Ay inşallah canımsın eşim çalışma diyor ama hayat zor mecburen başlıycam, kendimi pazartesiye hazırlamaya çalışıyorum, inşallah çok yıpratmam kendimi 4 aydır birlikteyim kuzumla
Bırakıp gitmek çok üzüyor beni, eğer kayınvalidem bakmasa kimselere güvenemem, Allah tan oda gözü gibi bakıyor

Uzmë kendini bir çık kişi öyle yapmak zorunda keşke tam avrupa gibi 2 yıl bebislerin yaninda kalsaydik

Kızlarrr, bugün ilk iş günümdü, vallahi ömrümün en uzun günüydü
Evde kayınvalidem, kaynımın 18 yaşında kızı, 14 yaşında oğlu, kayinpederim, herkes seferber oldu resmen, kimi resim atıyor bana kimi video kimi görüntülü arıyor, ama genede özlemim dinmedi, ondan ayrı olmak çok yıprattı beni yaa
Çalışmayan anneler o kadar şanslı ki...
9 başladım, 4 koşa koşa geldim eve

insallah en kisa zamanda alisirsin canim yazini okuyunca kendimi gorur gibi oldum bende 1 ay sonra baslayacagim calismaya simdiden stres icindeyim Allah yardimcimiz olsun bebisin durmusmu peki

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Zehra er27 nasıl peki durmus mu uyumuş mu ben de ucretdiz izin için başvurdum ayrıca dün sağlık ocağında 4. Ay aşımıza vardıAllah kızımı ve tüm bebekleri çocukları korusun kilo 6900 boy 64 cm hemşire iyi dedi bu 900 gr kadar almış bundan sonra daha az olurus kilo alımı haberiniz olsun canlar

Oh canim masallah bizim de ctesi asi:) geceniz nasil gececek haber et olur mu cok meraktayim

Canım gece şükür iyi geçti elim hep alindaydi şükür ateş olmadı senin kız nasıl emmesi dizeldimi
Benim ki oglan:)) daha iyi gibi ama hala cabuk birakiyo canim. Emzikle basim belada benim de, agzindan dusuriyingece ve surekli saat basi uyaniyo canim cok sıkkın

Ben yeniyim aranızda bende 28 ağustos 2016da doğum yaptım kızım oldu narin eslem 3 kilo 400 gram doğdu
Hosgeldin canim, cok az kisiyiz burda hemen hemen herkes gitti tek tuk yaziliyo sen son deme geldin grubumuzun kurucusundan bile ses cikmiyo gemiyi ilk kaptan terketti:) masallah kizina burda hemen hemen herkes ekim dogumlu sen bizden ondesin isik var mi tunelin ucunda:)

Benim ki oglan:)) daha iyi gibi ama hala cabuk birakiyo canim. Emzikle basim belada benim de, agzindan dusuriyingece ve surekli saat basi uyaniyo canim cok sıkkın
Canim oğluşunu öptüm emżiği azaltmaya çalış bizimi arada alıyor oda parmak emer diye korktuğum için ve beni emerken gazi varsa kafasını hep çekiyor bırakıyor tekrar emiyor o arada rahatkadın diye emzik veriyorum bazen asidan da korkma şimdiki aşılar seyreltilmis o yüzden cok ateş yapmiyorlarmis

Hoş gordum canim:) Sutum le bekliyorum ama bugünlerde elma filan veriyorum benim bebeğim de emmiyor zorla veriyorum 3 haftaya yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…