Valla hic mama verme gece sağ gündüz versinler çalışma saatlerin nasıl sut izni alabilecek misinEmzirmeye devam ediyorum canım, ama ben pazartesi mesaime başlıyorum
Bu nedenle şimdiden biraz süt sağıp buzluğa atıyorum, mamayida hem biberona alışsın diye veriyorum hemde göğüslerim dinlenince fazla süt elde ediyorumkeske daha önce süt sağıp kaldırsaydım, çoğu kez süt dolu göğüslerimle dolandım, çok pişmanım valla
BeNim hatun gece uyumayı pek sevmiyor, gündüz uykusu çok cazip geliyor, ondada saat başı uyanıyor, dolayısıyla çok süt sağma imkanım olmuyor, mamayla vakit kazanmış oluyorum ve mamayı günde sadece 2 kez veriyorum, fazlasına bende razi değilimValla hic mama verme gece sağ gündüz versinler çalışma saatlerin nasıl sut izni alabilecek misin
Anne yokluğu elbette belli olacak ben 5 ay ücretsiz izin alacağım 1 yasına kadar Allah nasip ederse yanında olacagimBeNim hatun gece uyumayı pek sevmiyor, gündüz uykusu çok cazip geliyor, ondada saat başı uyanıyor, dolayısıyla çok süt sağma imkanım olmuyor, mamayla vakit kazanmış oluyorum ve mamayı günde sadece 2 kez veriyorum, fazlasına bende razi değilim
Benim mesai saatim 9-6, c.tesi günüde 2 ye kadar çalışıyorum, ben günlük 2 saatlik süt izninin almayacağım, onun yerine c.tesi işe gitmeyecegim, iş yerinle anlaştım bu konuda
Eşim arabayla bırakıp aliyor zaten beni
Tek kafama takılan şey, kızım memede uyumayı çok seviyor, ben yokken uyuyabilirdi? Sallamaya falan alıştırmadık, bazen emzirip yatağına bırakıyorum kendi kendine uyuyadabiliyor, acaba ben yokken huzursuz olurmu??
Senin aile kalabalık alışılmış alışır bence merak etmeBeNim hatun gece uyumayı pek sevmiyor, gündüz uykusu çok cazip geliyor, ondada saat başı uyanıyor, dolayısıyla çok süt sağma imkanım olmuyor, mamayla vakit kazanmış oluyorum ve mamayı günde sadece 2 kez veriyorum, fazlasına bende razi değilim
Benim mesai saatim 9-6, c.tesi günüde 2 ye kadar çalışıyorum, ben günlük 2 saatlik süt izninin almayacağım, onun yerine c.tesi işe gitmeyecegim, iş yerinle anlaştım bu konuda
Tek kafama takılan şey, kızım memede uyumayı çok seviyor, ben yokken uyuyabilirdi? Sallamaya falan alıştırmadık, bazen emzirip yatağına bırakıyorum kendi kendine uyuyadabiliyor, acaba ben yokken huzursuz olurmu??
Valla en iyisini etmişsin, benim is yeri sıkıştırıp duruyor başla diye,Anne yokluğu elbette belli olacak ben 5 ay ücretsiz izin alacağım 1 yasına kadar Allah nasip ederse yanında olacagim
Sutun gayet iyi cikmis masallah. Sen isteyken emin ellerde olacak annesi ayrica uykusu gelsin hele bagira cagira her yerde uyur:)BeNim hatun gece uyumayı pek sevmiyor, gündüz uykusu çok cazip geliyor, ondada saat başı uyanıyor, dolayısıyla çok süt sağma imkanım olmuyor, mamayla vakit kazanmış oluyorum ve mamayı günde sadece 2 kez veriyorum, fazlasına bende razi değilim
Ay inşallah canımsınSutun gayet iyi cikmis masallah. Sen isteyken emin ellerde olacak annesi ayrica uykusu gelsin hele bagira cagira her yerde uyur:)
Uzmë kendini bir çık kişi öyle yapmak zorunda keşke tam avrupa gibi 2 yıl bebislerin yaninda kalsaydikAy inşallah canımsıneşim çalışma diyor ama hayat zor mecburen başlıycam, kendimi pazartesiye hazırlamaya çalışıyorum, inşallah çok yıpratmam kendimi 4 aydır birlikteyim kuzumla
Bırakıp gitmek çok üzüyor beni, eğer kayınvalidem bakmasa kimselere güvenemem, Allah tan oda gözü gibi bakıyor
insallah en kisa zamanda alisirsin canim yazini okuyunca kendimi gorur gibi oldum bende 1 ay sonra baslayacagim calismaya simdiden stres icindeyim Allah yardimcimiz olsun bebisin durmusmu pekiKızlarrr, bugün ilk iş günümdü, vallahi ömrümün en uzun günüydü
Evde kayınvalidem, kaynımın 18 yaşında kızı, 14 yaşında oğlu, kayinpederim, herkes seferber oldu resmen, kimi resim atıyor bana kimi video kimi görüntülü arıyor, ama genede özlemim dinmedi, ondan ayrı olmak çok yıprattı beni yaa
Çalışmayan anneler o kadar şanslı ki...
9 başladım, 4 koşa koşa geldim eve
Oh canim masallah bizim de ctesi asi:) geceniz nasil gececek haber et olur mu cok meraktayimHayırlı olsunZehra er27 nasıl peki durmus mu uyumuş mu ben de ucretdiz izin için başvurdum ayrıca dün sağlık ocağında 4. Ay aşımıza vardıAllah kızımı ve tüm bebekleri çocukları korusun kilo 6900 boy 64 cm hemşire iyi dedi bu 900 gr kadar almış bundan sonra daha az olurus kilo alımı haberiniz olsun canlar
Canım gece şükür iyi geçti elim hep alindaydi şükür ateş olmadı senin kız nasıl emmesi dizeldimiOh canim masallah bizim de ctesi asi:) geceniz nasil gececek haber et olur mu cok meraktayim
Benim ki oglan:)) daha iyi gibi ama hala cabuk birakiyo canim. Emzikle basim belada benim de, agzindan dusuriyingece ve surekli saat basi uyaniyo canim cok sıkkınCanım gece şükür iyi geçti elim hep alindaydi şükür ateş olmadı senin kız nasıl emmesi dizeldimi
Hosgeldin canim, cok az kisiyiz burda hemen hemen herkes gitti tek tuk yaziliyo sen son deme geldinBen yeniyim aranızda bende 28 ağustos 2016da doğum yaptım kızım oldu narin eslem 3 kilo 400 gram doğdu
Canim oğluşunu öptüm emżiği azaltmaya çalış bizimi arada alıyor oda parmak emer diye korktuğum için ve beni emerken gazi varsa kafasını hep çekiyor bırakıyor tekrar emiyor o arada rahatkadın diye emzik veriyorum bazen asidan da korkma şimdiki aşılar seyreltilmis o yüzden cok ateş yapmiyorlarmisBenim ki oglan:)) daha iyi gibi ama hala cabuk birakiyo canim. Emzikle basim belada benim de, agzindan dusuriyingece ve surekli saat basi uyaniyo canim cok sıkkın
Hosgeldin narin eşleri kokla yerimize kilise ve gelişimi nasil neyle besliyorsunBen yeniyim aranızda bende 28 ağustos 2016da doğum yaptım kızım oldu narin eslem 3 kilo 400 gram doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?