- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
:) keşke yine eskisi gibi herkes yazsa yaaaCanlar ne var ne yok yine herkes kayip
Ne güzel bir habr canım galiba kafaya takmadığın anda oldu olmaz nasılsa diye mucıze resmen hayırlı olsunKızlar ikizlerden sonra ki o kadar uğraş tüp bebek aşılama tedaviler doğal yolla hanileyim şoktayım korku sevinç şaşkınlık herşey bir arada garip. İkizler daha 17aylık çok garip olacak zor olacak ama hazırım galiba dün test yaptım pozitid çıktı 2sene önce bu zamanlar ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim tam olarak aynı vakitlere denk geldi
Aşlah kolaylık versin kuzum hatırladım şükür kavuşmuşsun ya cinsiyeti ne kaç aylıklar mucizem sürpriz oldu kan veremedim hala ama test pozitif sanırım benimleNe güzel bir habr canım galiba kafaya takmadığın anda oldu olmaz nasılsa diye mucıze resmen hayırlı olsun
Sen ikizlere hamileyken bende dış gebelik geçiriyordum belki hatırlarsin beni benimde ikizlerim oldu sükürler olsun simdi uyutmaya calısıyorum
Kizım ve oglum var 8 aylık olucaz allah nasip ederse cok zormus bakımları sen nasilbaktın ikizlere masallah seninkilerde büyümüslerAşlah kolaylık versin kuzum hatırladım şükür kavuşmuşsun ya cinsiyeti ne kaç aylıklar mucizem sürpriz oldu kan veremedim hala ama test pozitif sanırım benimle
Çok zor bebekler benimkiler elos hemde çok zor bazen o kadar zorluyorlar ki beni anlatamam sana bakıcım çok iyi şuan o destek oluyor ilk 6ay eşimin yeğeni kaldı yardım etti sağolsın sonra tektim eylül de okula başladım zaten büyüyorlar dün özelde kan vereyim dedim 105tl istediler Çarşamba ya randevu aldım kan vericem bakalım ilkinde insan heyecandan duramıyro şuan o kadar inanamıyorum ki bu duruma gidip kan vermek işin acelem YÖKKizım ve oglum var 8 aylık olucaz allah nasip ederse cok zormus bakımları sen nasilbaktın ikizlere masallah seninkilerde büyümüslercanım kan testi verseydin ya ben bile meraklandım simdi
Evet ya hala inanamıyorum ben ne olacak nasıl olacak düşünemiyorum herşey o kadar karmakarışık ki kine basıl söylerim annemin yüreğine inerumuttttt tebrik ederim canım içime doğdu sanki aklıma geldir bir bakayım dedim haberini gördüm. Maşallah çok mutlu oldum kendiliğinden olunca insana daha bi mucize gibi geliyo sanırım:)
Ins.iyi haberlerle dönersin canım carsamba günüÇok zor bebekler benimkiler elos hemde çok zor bazen o kadar zorluyorlar ki beni anlatamam sana bakıcım çok iyi şuan o destek oluyor ilk 6ay eşimin yeğeni kaldı yardım etti sağolsın sonra tektim eylül de okula başladım zaten büyüyorlar dün özelde kan vereyim dedim 105tl istediler Çarşamba ya randevu aldım kan vericem bakalım ilkinde insan heyecandan duramıyro şuan o kadar inanamıyorum ki bu duruma gidip kan vermek işin acelem YÖK
Evet ya hala inanamıyorum ben ne olacak nasıl olacak düşünemiyorum herşey o kadar karmakarışık ki kine basıl söylerim annemin yüreğine iner
Yürüdüklerinde herşey çok daha keyifli ve kolay canım merak etme mutfağa gitsen arkandan geliyorlar mesela. Ama yaramazlıklar ve tehlikeler de artıyor tabikiIns.iyi haberlerle dönersin canım carsamba günü
Bende tek bakıyorum kv sadece 1.5 ay yardım etti sonra hep tektim çıldircak gb oluyorum bazen ne zaman büyürler diyorum bir yasina gelselerde biraz rahatlarım diyorum ama yanlıs mi düsünüyorum acaba
Yaramazlıklar olur tabi ozmanada arkalarında koştururum artik hayırlısıyla büyuselerdi aglamaları azalırdı belkiYürüdüklerinde herşey çok daha keyifli ve kolay canım merak etme mutfağa gitsen arkandan geliyorlar mesela. Ama yaramazlıklar ve tehlikeler de artıyor tabiki
Azalıyor diyorum daha keyifli herşey daha huzurlular ama yine de tam kesilmesi 2yaşı geçecek heraldeYaramazlıklar olur tabi ozmanada arkalarında koştururum artik hayırlısıyla büyuselerdi aglamaları azalırdı belki
Canim tebrik ederim ama zor oluyor kendini hazirla psikolojik olarakda bu gebelik baya yipratiyor evde buyuyen senden ilgi bekliyor oyun istiyor ama ust uste gebelik yasayan vucudunun hali olmuyir bakicin varmis cok sanslisin ama yinede dogal hamile kalmak bambaska hissettiriyorKızlar ikizlerden sonra ki o kadar uğraş tüp bebek aşılama tedaviler doğal yolla hanileyim şoktayım korku sevinç şaşkınlık herşey bir arada garip. İkizler daha 17aylık çok garip olacak zor olacak ama hazırım galiba dün test yaptım pozitid çıktı 2sene önce bu zamanlar ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim tam olarak aynı vakitlere denk geldi
Çok şükür kuzum çalışsam da bakıcım her işi Hallediyor çocuklarıma iyi bakıyor veren rabbim kolaylığını da verir inşallah hala kan vermedim haşa inanmıyorumCanim tebrik ederim ama zor oluyor kendini hazirla psikolojik olarakda bu gebelik baya yipratiyor evde buyuyen senden ilgi bekliyor oyun istiyor ama ust uste gebelik yasayan vucudunun hali olmuyir bakicin varmis cok sanslisin ama yinede dogal hamile kalmak bambaska hissettiriyor
Oyle oluyo ben bebek 8 haftalik olmustu mumkun degil hamile olamam diyordum testte control cizgisinden once cikmisti esler icinde bambaska bi sevinc oluyo buÇok şükür kuzum çalışsam da bakıcım her işi Hallediyor çocuklarıma iyi bakıyor veren rabbim kolaylığını da verir inşallah hala kan vermedim haşa inanmıyorum
Biz pek sevinemedim iki küçük bebekleyavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama mutluyum garip bir şekilde korksam da istiyorum bu bebeği sanki kan da negatif çıksa üzülecem gibiOyle oluyo ben bebek 8 haftalik olmustu mumkun degil hamile olamam diyordum testte control cizgisinden once cikmisti esler icinde bambaska bi sevinc oluyo bu
Naptın canım verdin mi kaniBiz pek sevinemedim iki küçük bebekleyavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama mutluyum garip bir şekilde korksam da istiyorum bu bebeği sanki kan da negatif çıksa üzülecem gibi
Testte ciktiysa kanda niye negatif ciksinkiBiz pek sevinemedim iki küçük bebekleyavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama mutluyum garip bir şekilde korksam da istiyorum bu bebeği sanki kan da negatif çıksa üzülecem gibi
Verdim kuzum 178çıktı az sanki gecikmeye göre yarın tekrar vericemNaptın canım verdin mi kani
İşte doğal hanile kalamayıncaTestte ciktiysa kanda niye negatif ciksinki
Ona çare yok sanırım kuzum hepsi öyle bizde 5te dalan kalkıyoruzKizlar bu arada ben ogluma su uyku duzenini bi oturtamadim artik agirlasiyorum cok zorlaniyorum zaten asiri hareketli bi cocuk gece uyanip 3 bazen 4 saat uyumuyor
Hayırlı olsun canım geć döllenme olmustur belki bebisin seninle ne güzel rabbim kucagina almayı nasip etsin insallahVerdim kuzum 178çıktı az sanki gecikmeye göre yarın tekrar vericem
İşte doğal hanile kalamayınca
Ona çare yok sanırım kuzum hepsi öyle bizde 5te dalan kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?