2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar dün geceden beri moralim cok bozuk gece lavaboya girdigimde camasirimda kahve damla lekeler gördüm sonra pecwteyede geldi acik kahve akinti elim ayagim bosaldi bebegim gidiyo diye hemen yattim kalkmadim bi daha olmadi ama yumurtaliklarimda tuhaf bi agri var cok tedirginim rahimdeki genislemeyle belki dikislerle alakalidir diye kendimi kandırmaya calisiyorum varmi bi fikri olan

Canım nasılsın ven şimdi okudum benim gebeliğimde de kahverengi ve cok az kanamalar olmuştu 3 defa yaşadım her hafta düşük önleyici igne oldum geçmiş olsun güzel anne dikkat et kendine

sezeryan yerinden ağrı olabilir mi acaba. havalarda soğudu ya. ama kesin git doktora. Rabbim şifa versin canımsın

doğum günümüz çok güzel geçti kızlar, biraz masraf ettik ama deydi valla. bi kaç resim atayım bakın isterseniz :)

Kizlar biz iyiyiz meger bizim minnos iyice yerlestirmis damarlara kendini leke ordan gelmis herhangi bir sikinti yok maasallah cok sukur göbek firladi artik herkes yine yer veriyor ama tabi aaa cocuhun cok kucukmus daha neyse beraer buyurler gibi bi sürü yorumla

Dogum gününuz kutlu olsun canim bizde cok eglenmistik oglum cok mutlu olmustu

geçmiş olsun canımsın, cinsiyeti ne acaba :)

Kizlar acil cevap yarin kontrolum var ama bugun yumurtlama oldu sanki baya yogun miktarda yumurtlama sivisiyla ayni cetrotide vuruluyorum yumurtalarim toplanacak bu gelen sivi yumurtlama miydi acaba agrilarimda azaldi

Kizlar acil cevap yarin kontrolum var ama bugun yumurtlama oldu sanki baya yogun miktarda yumurtlama sivisiyla ayni cetrotide vuruluyorum yumurtalarim toplanacak bu gelen sivi yumurtlama miydi acaba agrilarimda azaldi
Canim cok olmus sorali ne yaptin

Canlar nasilsiniz cuma günü ultrasona gidiyoruz insallah bu sefer gösterir bize yaramaz cinaiyetini kiz olmasini cok diliyoruz ama erkeksede cok sükür sizde ne var ne yok

Allah razı olsun henüz transfer olmadı kisim lucrin depot la baskilaniyor 27 Kasım da kontrol var uygun bi zamanda transfer yapilacak

Allah razı olsun henüz transfer olmadı kisim lucrin depot la baskilaniyor 27 Kasım da kontrol var uygun bi zamanda transfer yapilacak
O igne cok fena 3 ay beni benden almisti allah yardimcin olsun dualarim seninle merak etme rabbim bunca cabanin karsiligini vericwk hem bak bizim grubumuz ugurludur ins sanada ugur getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…