aHayırlı olsun canım geć döllenme olmustur belki bebisin seninle ne güzel rabbim kucagina almayı nasip etsin insallah
Canim naptin kac gun geciktin bu aradaAminnnnn
a
1hafta oldu hatta 8gün oldu dün kan testi 422 oldu miniğim geliyorCanim naptin kac gun geciktin bu arada
Hadi gözün aydın canim grubumuzun 2. doğal hamisi oldun1hafta oldu hatta 8gün oldu dün kan testi 422 oldu miniğim geliyor
Çok sevindim adına umut Allah bagislasin sana kuzularini Allah bilir bende kızıma bir kardesi olsun istiyorum doğal yoldan bana da dua edin 3.de ben olayım grubun doğal yoldan gamilesi1hafta oldu hatta 8gün oldu dün kan testi 422 oldu miniğim geliyor
İnşallah hepimize nasip eder olmayan herkese deHadi gözün aydın canim grubumuzun 2. doğal hamisi oldun
Rabbim diğer arkadaşlarımızda nasip etsin
Aminn tez zamanda geldin bebişÇok sevindim adına umut Allah bagislasin sana kuzularini Allah bilir bende kızıma bir kardesi olsun istiyorum doğal yoldan bana da dua edin 3.de ben olayım grubun doğal yoldan gamilesi
Amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasi etsinÇok sevindim adına umut Allah bagislasin sana kuzularini Allah bilir bende kızıma bir kardesi olsun istiyorum doğal yoldan bana da dua edin 3.de ben olayım grubun doğal yoldan gamilesi
Kilosu iyi gidiyo ama abisi kadar degil kiz cocugu oldugu icin diyor doktorumuzİyiyiz 18 aylik olacağız 22 de bu aralar hasta Eylülüm sen nasılsın doguma az kaldı kızımda tombik bir bebek olacak mıyer onu teyzesi
ayyy çok sevindim umut :)Kızlar ikizlerden sonra ki o kadar uğraş tüp bebek aşılama tedaviler doğal yolla hanileyim şoktayım korku sevinç şaşkınlık herşey bir arada garip. İkizler daha 17aylık çok garip olacak zor olacak ama hazırım galiba dün test yaptım pozitid çıktı 2sene önce bu zamanlar ikizlere hamile olduğumu öğrenmiştim tam olarak aynı vakitlere denk geldi
Ay kesin kizdir ozaman ben bunda bulantidan perisan oldum 4 ay hepte ara ara devam etti oglumda hic olmamisti hep tansiyonum düsük hala oyle gidiyo iki haftamiz kaldi allahin izniyle insallahHayırlısı ile al kucağına canım hamilelik bebeklerle çok zor kızlar büyüsünler biraz ben çok Yorgun’um çok yıpranıyorum bulantılar fazla
Ay kesin kizdir ozaman ben bunda bulantidan perisan oldum 4 ay hepte ara ara devam etti oglumda hic olmamisti hep tansiyonum düsük hala oyle gidiyo iki haftamiz kaldi allahin izniyle insallah
Kucuk cocukla hamilelik gercekten cok zor canim ya bizde allah nasip ederse kizimizi cuma gunu kucakliyoruz sezeryan gunumuz verildi rabbim saglikla yuzunu gostersin baska bisey istemiyoruzMaşallah darısı bize dün öğrendik kızımız placakşanslı annelerdenim galibarabbim isteyen herkese nasip etsin ama hamilelik çok zormuş
Geldi mi bebek sağlıkla iyi misin oğlun gördü mü kardeşini sağlıkla büyüsün prenses zor oldu mu 2. SezaryenKucuk cocukla hamilelik gercekten cok zor canim ya bizde allah nasip ederse kizimizi cuma gunu kucakliyoruz sezeryan gunumuz verildi rabbim saglikla yuzunu gostersin baska bisey istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?