2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

1hafta oldu hatta 8gün oldu dün kan testi 422 oldu miniğim geliyor
Çok sevindim adına umut Allah bagislasin sana kuzularini Allah bilir bende kızıma bir kardesi olsun istiyorum doğal yoldan bana da dua edin 3.de ben olayım grubun doğal yoldan gamilesi

Çok sevindim adına umut Allah bagislasin sana kuzularini Allah bilir bende kızıma bir kardesi olsun istiyorum doğal yoldan bana da dua edin 3.de ben olayım grubun doğal yoldan gamilesi
Aminn tez zamanda geldin bebiş

Amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasi etsin

İyiyiz 18 aylik olacağız 22 de bu aralar hasta Eylülüm sen nasılsın doguma az kaldı kızımda tombik bir bebek olacak mıyer onu teyzesi

İyiyiz 18 aylik olacağız 22 de bu aralar hasta Eylülüm sen nasılsın doguma az kaldı kızımda tombik bir bebek olacak mıyer onu teyzesi
Kilosu iyi gidiyo ama abisi kadar degil kiz cocugu oldugu icin diyor doktorumuz gebelik nasil dersen ust uste olunca cok agrili geciyor oglanin pesinde perisan oluyorum yavrum oyun istiyo kosalim istiyo ama artik bende hal yok malum artik beklicek dogum sonrasini insallah

ayyy çok sevindim umut :)

valla bizde tık yok kızlar:) bende çok istiyorum normal yolla gebe kalmayı. duygusu nasıl çok merak ediyorum :) bu ay tüp bebek merkezine gittik. 2 yıl önce 4 tane embriyomuzu dondurtmuştuk. tekrar ücretini ödeyip süresini uzattırdık bir yıl daha. seneye Allah kısmet ederse, eğer normal yolla olmazsa, 2 inci bebği düşünücez bizde. Rabbim her şeyin hayırlısını versin, mahrum olanlarıda sevindirsin. o merkeze girdim ya, ayaklarım tir tir titredi. garip bi duyguydu :)

Kizlar allah izin verirse 20 nisan dogum tarihimiz 39 haftalik olucak insallah aslinda durursa 40 i doldurmak istiyorum ama tehlikeyede atmak istemiyorum dualariniz bizimle olsun insallah siz kizimin en degerli teyzelerisiniz doguma girerken hepinize ayri dua edicem insallah rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu

Hayırlısı ile al kucağına canım hamilelik bebeklerle çok zor kızlar büyüsünler biraz ben çok Yorgun’um çok yıpranıyorum bulantılar fazla

Hayırlısı ile al kucağına canım hamilelik bebeklerle çok zor kızlar büyüsünler biraz ben çok Yorgun’um çok yıpranıyorum bulantılar fazla
Ay kesin kizdir ozaman ben bunda bulantidan perisan oldum 4 ay hepte ara ara devam etti oglumda hic olmamisti hep tansiyonum düsük hala oyle gidiyo iki haftamiz kaldi allahin izniyle insallah

Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz biz oturduk gün sayiyoruz gecen persembe eyvah doguruyorum diye kosuyordum az daha hastaneye ama ikinci olunca daha bilincli davranip oturmaya karar verdim

Maşallah darısı bize dün öğrendik kızımız placakşanslı annelerdenim galibarabbim isteyen herkese nasip etsin ama hamilelik çok zormuş
Ay kesin kizdir ozaman ben bunda bulantidan perisan oldum 4 ay hepte ara ara devam etti oglumda hic olmamisti hep tansiyonum düsük hala oyle gidiyo iki haftamiz kaldi allahin izniyle insallah

Maşallah darısı bize dün öğrendik kızımız placakşanslı annelerdenim galibarabbim isteyen herkese nasip etsin ama hamilelik çok zormuş
Kucuk cocukla hamilelik gercekten cok zor canim ya bizde allah nasip ederse kizimizi cuma gunu kucakliyoruz sezeryan gunumuz verildi rabbim saglikla yuzunu gostersin baska bisey istemiyoruz

Kucuk cocukla hamilelik gercekten cok zor canim ya bizde allah nasip ederse kizimizi cuma gunu kucakliyoruz sezeryan gunumuz verildi rabbim saglikla yuzunu gostersin baska bisey istemiyoruz
Geldi mi bebek sağlıkla iyi misin oğlun gördü mü kardeşini sağlıkla büyüsün prenses zor oldu mu 2. Sezaryen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…