inşallah rabbim benim gibi tüm isteyenlere versin evlat olanlarinda bagislasinO igne cok fena 3 ay beni benden almisti allah yardimcin olsun dualarim seninle merak etme rabbim bunca cabanin karsiligini vericwk hem bak bizim grubumuz ugurludur ins sanada ugur getirsin
Birde birşey sorucam lucrin depot u hamile kaldiginiz tedavide mi kullandinizAmin
inşallah rabbim benim gibi tüm isteyenlere versin evlat olanlarinda bagislasin
Raporlu canim rutin kontrol doktorum kistlerim büyüme rekoru kirinca rapor cikarip vurdurdu igneyi 3 ay menopoz yasadim ama gebelik tedavisi degildi canim tüp bebek tedavisinden 1 sene onceydiLucrin depot raporlu bir ilac mi ogrenmek istiyorum raporluysa nasıl alinir rapor
Bana bir tane vurdurdu ayin 27 sinde kontrol var bir daha vurdurursa her sefernde 277lira veremiyorum ozel hastanede tedavi gördüğüm icin hemen yazdiramiyorum çünkü tüp raporunu devletten cikardimRaporlu canim rutin kontrol doktorum kistlerim büyüme rekoru kirinca rapor cikarip vurdurdu igneyi 3 ay menopoz yasadim ama gebelik tedavisi degildi canim tüp bebek tedavisinden 1 sene onceydi
E ben hic devlete gitmedim hep özel hastaneye giderim o raporuda onlar cikardi 5 dakikada bu ilac icin rapora cik kistin olmasi yetiyor bi doktoruna danis deeim ben 3lü igneye 90 tl ödemistimBana bir tane vurdurdu ayin 27 sinde kontrol var bir daha vurdurursa her sefernde 277lira veremiyorum ozel hastanede tedavi gördüğüm icin hemen yazdiramiyorum çünkü tüp raporunu devletten cikardim
Hay allahim en fazla yarim saat beklersin ah bu doktorlar ah kimi yardim etmek icin elinden geleni yapiyor kimide mümkün olsa yerinden oynamicakNe günlere kaldik ya sagol canım aydinlatiyorsun bizleri burdan arastirmasam kimse bisey demicek kendi ozel doktorumuza soyledik o da ignenin bugün yapilmasi gerektigini raporun cikmasi icinse beklemeniz gerektigini söylemis
Acaba devlette cikmasi gerektigi icin mi ozel sevk etmiyo orayaHay allahim en fazla yarim saat beklersin ah bu doktorlar ah kimi yardim etmek icin elinden geleni yapiyor kimide mümkün olsa yerinden oynamicak
Amin inşallah çok sevindimCanlar allahin izniyle kizimiz olacakmis cok mutluyuz rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah
Çok sevindim adına darısı bizim başımıza tez zamanda bize de dua et canCanlar allahin izniyle kizimiz olacakmis cok mutluyuz rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah
Tabiki canim hep aklimda duamdasinizÇok sevindim adına darısı bizim başımıza tez zamanda bize de dua et can
İkizler çok yorucu kızlar okula da başladım yoğun geçiyor baya. Yaramazlar çok fırsat Yok hiç birşeye. Bende inşallh 3 yıl sonra tekrar istiyorum belki doğal yoldan olur.Tabiki canim hep aklimda duamdasiniz
oy oy oy, çok sevindim canım benim. uzun zamandır giremiyordum buraya. valla seni merak ettim de girdim. Rabbaim sağ salim kucağında koysun inşallahhCanlar allahin izniyle kizimiz olacakmis cok mutluyuz rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah
Sagol canim bende grubumuzu cok özlüyorum valla baska hicbi gruba ait hissedemedim kendimioy oy oy, çok sevindim canım benim. uzun zamandır giremiyordum buraya. valla seni merak ettim de girdim. Rabbaim sağ salim kucağında koysun inşallahh
Bu arada cok geçmiş olsun sevgiler canimBizimde azı dişleri iki ay zorladı bu hafta ikisi birden patladı bende rahatsizim enfeksiyonun sürekli tekrar ediyor antibiotik başladık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?