2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Lucrin depot raporlu bir ilac mi ogrenmek istiyorum raporluysa nasıl alinir rapor
Raporlu canim rutin kontrol doktorum kistlerim büyüme rekoru kirinca rapor cikarip vurdurdu igneyi 3 ay menopoz yasadim ama gebelik tedavisi degildi canim tüp bebek tedavisinden 1 sene onceydi

Raporlu canim rutin kontrol doktorum kistlerim büyüme rekoru kirinca rapor cikarip vurdurdu igneyi 3 ay menopoz yasadim ama gebelik tedavisi degildi canim tüp bebek tedavisinden 1 sene onceydi
Bana bir tane vurdurdu ayin 27 sinde kontrol var bir daha vurdurursa her sefernde 277lira veremiyorum ozel hastanede tedavi gördüğüm icin hemen yazdiramiyorum çünkü tüp raporunu devletten cikardim

Bana bir tane vurdurdu ayin 27 sinde kontrol var bir daha vurdurursa her sefernde 277lira veremiyorum ozel hastanede tedavi gördüğüm icin hemen yazdiramiyorum çünkü tüp raporunu devletten cikardim
E ben hic devlete gitmedim hep özel hastaneye giderim o raporuda onlar cikardi 5 dakikada bu ilac icin rapora cik kistin olmasi yetiyor bi doktoruna danis deeim ben 3lü igneye 90 tl ödemistim

Ne günlere kaldik ya sagol canım aydinlatiyorsun bizleri burdan arastirmasam kimse bisey demicek kendi ozel doktorumuza soyledik o da ignenin bugün yapilmasi gerektigini raporun cikmasi icinse beklemeniz gerektigini söylemis

Ne günlere kaldik ya sagol canım aydinlatiyorsun bizleri burdan arastirmasam kimse bisey demicek kendi ozel doktorumuza soyledik o da ignenin bugün yapilmasi gerektigini raporun cikmasi icinse beklemeniz gerektigini söylemis
Hay allahim en fazla yarim saat beklersin ah bu doktorlar ah kimi yardim etmek icin elinden geleni yapiyor kimide mümkün olsa yerinden oynamicak

Sağlıkla gelsin bebegin tüp bebek sürecini hatırlıyorum da ne kadar zordu seninkisi. Çok şükğr rabbim aratmadan vermiş oğlum sa kıZımda dünyam ama kız bebek te çok Farklı oluyor daha cana yakın oluyor sevdiriyor kendisini sürekli benim kızım çok yaramaz
Tabiki canim hep aklimda duamdasiniz
İkizler çok yorucu kızlar okula da başladım yoğun geçiyor baya. Yaramazlar çok fırsat Yok hiç birşeye. Bende inşallh 3 yıl sonra tekrar istiyorum belki doğal yoldan olur.
Aramıza katılan arkadaşım hoşgeldin inşallah tedavin hayırlı olur sağlıkla gelir meleklerin çok umutsuz çok Zor bir süreç ama sonu güZel

oy oy oy, çok sevindim canım benim. uzun zamandır giremiyordum buraya. valla seni merak ettim de girdim. Rabbaim sağ salim kucağında koysun inşallahh
Sagol canim bende grubumuzu cok özlüyorum valla baska hicbi gruba ait hissedemedim kendimi

Valla bende özlüyorum Arada bakıyorum ses seda yok bizim kizin azı dişleri fena gündüz uykusuñu çok etkiledi sizinkiler ne alemdeboyu 82 kilosu 11 böyle iste

Bizimde azı dişleri iki ay zorladı bu hafta ikisi birden patladı bende rahatsizim enfeksiyonun sürekli tekrar ediyor antibiotik başladık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…