- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Kizlar benim de yarin vermem gerekiyo ama yarin pazar nasil olacak?
canım gerçekten yinede şansluısın dediğin gibi oğlun var... rabbm tabiki versin ki inşallah ta verir en kısa sürede. ama emn ol bzlere göre çok şanslıısnKızlar o kadar üzgünüm ki hala kendime gelemedim bu sayfada bende olmayı çok isterdim ama olmadı oğluma sarılıp ağlıyorum şükürler olsun ki ilk denememde tutmuş şimdi elimiz boş çıktık tedaviden dün drla görüştüm tekrar deniycem ara vermeden bu ay Allah izin verirse pozitif gören arkadaslarima dua ediyorum inşallah sonuna kadar gidersiniz Allaha emanet olun
canımm ne zaman çıkacakmış sonuçççKanı Saat 5de vercem kızlar
allahım yardımcın olsun inş en kısa sürede kavuşursun meleklerine rabbm sabır versnnKızlar benim değerim düştü kimyasalmis. Şimdi sıfırlanmasıni bekliyoruz. Hislerimin tarifi yok sanırım. Bir çeşit yas gibi. Allahım kimseye yasatmasin
cnım bende dün devlet hast acilinde vermiştim çabuk çıksın diye. ama biraz surat yaptılar. şimdi özel bir poliklinik bulduk orada yaptırıcaz farklı yer ya sorun olmaz heralde dmi? sende özel hastanede yaptırablrsn canımKizlar benim de yarin vermem gerekiyo ama yarin pazar nasil olacak?
Canım bebeğin tutunuyodur onun ağrısı olabilirKızlar hayırlı akşamlar Allâh aşkına cevap verin daha dün transfer oldu sağ tarafım ağrıyor çok keskin bir ağrı sanki orda duruyo sürekli dış gebelik olabilr mi ya.yaşadınız mı öyle ağrı(
Evet canım günlerimiz aynı seninle.. İnşallah hayırlısıyla Allah kucsğımıza almayıda nasip etsin.. Ağrıların varmı hala canım?Ay hadi bayirli olsun git gide artiyor sayimiz ikinizlede doğum tarihlerimiz ayniiiiii
Icini ferah tut ki guzel olsun hersey bu kez hersey yolunda ve guzel gidecekkkk..bak dogumumuz yni gun olacak
Canimmm verdin miiii kani cok merak ettimmm
Haydi bekliyoruz diğer tahlilin kaç çıkmıştı??Evet kızlar sonuç bekliyorum yarım saate çıkar herhalde :)
Sonucunu bekliyoz dort gözle ;-)
Gayet güzel artışın canmm sıkıntı yapma.. %60 artması Sıkıntı olmadığını gösterir..Kızlar ilk değerim 182 idi bu 314 iki katı bile değil Can'ım sıkıldı biraz. Pazartesi sabah tekrar vereceğim.
canım rahat ol o ilk günler olablr. doktorunu ara sor istersen ki için rahat etsisnKızlar hayırlı akşamlar Allâh aşkına cevap verin daha dün transfer oldu sağ tarafım ağrıyor çok keskin bir ağrı sanki orda duruyo sürekli dış gebelik olabilr mi ya.yaşadınız mı öyle ağrı(
canım yaaa hemen olumsuz olma aynı yerde mi yaptırdın testi? benmde kasıklarımda belimde ağrı var normal bence bunlar pozitif ol ne olurrrrHala kasıklarım ağrıyor kızlar dış gebelik olma ihtimali varmı?
Evet Can'ım aynı yerde yaptırdımcanım yaaa hemen olumsuz olma aynı yerde mi yaptırdın testi? benmde kasıklarımda belimde ağrı var normal bence bunlar pozitif ol ne olurrrr
canım anlıyorum seni ama noluuuur pozitif düşün.... güzel olacak herşey... doktoru aramadın mıEvet Can'ım aynı yerde yaptırdım
aminn canım doğuma günleri saydığımız zamanlarda gelsnnn.... ağrılarım var canım ya çamaşırım hem ıslakEvet canım günlerimiz aynı seninle.. İnşallah hayırlısıyla Allah kucsğımıza almayıda nasip etsin.. Ağrıların varmı hala canım?
Aradım Can'ım iyi bir değer dedi ama pazartesi tekrar vereceğim bakalım kaç çıkacak.canım anlıyorum seni ama noluuuur pozitif düşün.... güzel olacak herşey... doktoru aramadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?