2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım ben de yarın vereceğim.dun vermek için sağlık ocağına gittim pazartesi çıkar dediler ben de kanını tupuyle alıp devlet hastanesinin aciline gittim ,orda baktirdim. Yarın da direkt devlet hastanesinin acilinden giriş yapıp yaptıracağım.
Kizlar benim de yarin vermem gerekiyo ama yarin pazar nasil olacak?

canım gerçekten yinede şansluısın dediğin gibi oğlun var... rabbm tabiki versin ki inşallah ta verir en kısa sürede. ama emn ol bzlere göre çok şanslıısn

Kanı Saat 5de vercem kızlar
canımm ne zaman çıkacakmış sonuççç

Kızlar benim değerim düştü kimyasalmis. Şimdi sıfırlanmasıni bekliyoruz. Hislerimin tarifi yok sanırım. Bir çeşit yas gibi. Allahım kimseye yasatmasin
allahım yardımcın olsun inş en kısa sürede kavuşursun meleklerine rabbm sabır versnn

Kizlar benim de yarin vermem gerekiyo ama yarin pazar nasil olacak?
cnım bende dün devlet hast acilinde vermiştim çabuk çıksın diye. ama biraz surat yaptılar. şimdi özel bir poliklinik bulduk orada yaptırıcaz farklı yer ya sorun olmaz heralde dmi? sende özel hastanede yaptırablrsn canım

Kızlar hayırlı akşamlar Allâh aşkına cevap verin daha dün transfer oldu sağ tarafım ağrıyor çok keskin bir ağrı sanki orda duruyo sürekli dış gebelik olabilr mi ya.yaşadınız mı öyle ağrı (

Canım bebeğin tutunuyodur onun ağrısı olabilir

Ay hadi bayirli olsun git gide artiyor sayimiz ikinizlede doğum tarihlerimiz ayniiiiii

Icini ferah tut ki guzel olsun hersey bu kez hersey yolunda ve guzel gidecekkkk..bak dogumumuz yni gun olacak

Canimmm verdin miiii kani cok merak ettimmm
Evet canım günlerimiz aynı seninle.. İnşallah hayırlısıyla Allah kucsğımıza almayıda nasip etsin.. Ağrıların varmı hala canım?

Daha ikinci günüm ve nefesimi kesiyor sizde olmuş muydu

Kızlar ilk değerim 182 idi bu 314 iki katı bile değil Can'ım sıkıldı biraz. Pazartesi sabah tekrar vereceğim.

Üzülme canım % 60 lik artış olması yeterli diye biliyorum. Iki katına da yakın değerin="Naz_musti, post: 45042001, member: 683158"]Kızlar ilk değerim 182 idi bu 314 iki katı bile değil Can'ım sıkıldı biraz. Pazartesi sabah tekrar vereceğim. [/QUOTE]

Hala kasıklarım ağrıyor kızlar dış gebelik olma ihtimali varmı?

canım rahat ol o ilk günler olablr. doktorunu ara sor istersen ki için rahat etsisn

Hala kasıklarım ağrıyor kızlar dış gebelik olma ihtimali varmı?
canım yaaa hemen olumsuz olma aynı yerde mi yaptırdın testi? benmde kasıklarımda belimde ağrı var normal bence bunlar pozitif ol ne olurrrr

Evet canım günlerimiz aynı seninle.. İnşallah hayırlısıyla Allah kucsğımıza almayıda nasip etsin.. Ağrıların varmı hala canım?
aminn canım doğuma günleri saydığımız zamanlarda gelsnnn.... ağrılarım var canım ya çamaşırım hem ıslak adet ağrııs geliyor sık sık. bacaklarımda arada ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…