2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Zaman gecemedi bir turlu birazsan hazirl aip cikicaz insallah hayirli haberler olur

Canim sen ne zaman vereceksinnnn
Sonucu aldım . çok sukur artış devam ediyor. Benim sorunum kalp atışını duyabilmek. Kızlar dua eder misiniz bana. Uç hafta sonra kalp atışı için gideceğim.[/QUOTE]

Acilde verdim geldim insallah guzelce artmistir
Bendw verdim simdi 1 saate cikacakkk insallah guzel sonuclar aliriz
Sonucu aldım . çok sukur artış devam ediyor. Benim sorunum kalp atışını duyabilmek. Kızlar dua eder misiniz bana. Uç hafta sonra kalp atışı için gideceğim.
[/QUOTE]
Hadi gozunaydin canim icin rahat olSun hersey cok guzel olacak ben niyeyse cok inancliyim

Bendw verdim simdi 1 saate cikacakkk insallah guzel sonuclar aliriz
Hadi gozunaydin canim icin rahat olSun hersey cok guzel olacak ben niyeyse cok inancliyim[/QUOTE]
İnşallah canım geçen sefer de her şey yolundaydı kalp atışına sıra gelince duyulmadı. İcim icimi yiyor gene duyulmazsa aynı şeyleri yasarsam diye. Rabbim kimseye yasatmasin çok zor günlerdi.

Kizlar 368 cikti. İlk
Degerim 231 cikmisti neler oluyo ya
Can'ım hiç sıkıntı etme bende çok taktım kafama ama forumlarda okuyunca gördüm ki bu bebeğin sağlığıyla alakalı değilmiş. Her an herşey değişebiliyor. Benim değerimde 182 idi 314 oldu pazartesi tekrar vereceğim. Doktorunla konuştun mu? O ne dedi?

Pazar gunu oldugundan konusmadim hem konussam ne diyecek ki canim bekleyelim gorelim iki gun sonra diyecek cok uzuldum ya tam sinirda %60 artis var gercekten korktum. Bir de ilk deger yuksek olunca ikiz olur diye dusunmustim ama sanirim degil

Canim heyecandan tabi yaa birde Rabbim oyle guzel alistiriyorki anneyi hele son gunler cok uykusuz geciyor ve bebek dogdugunda Zaten uykusuzluga alismis oluyorsun insAllah Rabbim o gunleride yasatsin butun isteyenlere

Değer için iyi dedi. Bir hafta sonra kese için uç hafta sonra da kalp atışı için gitmemi söyledi. Sen de kafana takip da moralini bozma. Önemli olan artış ve sağlıklı bir şekilde devam etmesi. Güzel dusunelim hep güzel şeyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…