İki katı olması gerekir diye biliyorum sağlıklı gebelik olabilmesi içinGayet güzel artışın canmm sıkıntı yapma.. %60 artması Sıkıntı olmadığını gösterir..
ben sana dedim dimi canım bak üzme kendini de bebişleri de. rahat olllllAradım Can'ım iyi bir değer dedi ama pazartesi tekrar vereceğim bakalım kaç çıkacak.
Can'ım bende de olmuştu hatta 3 gün tek taraflı bıçak batırıyorlar gibi keskin bir ağrıydı. Sonra o keskin ağrı regli sancısı gibi hafif bir sancıya döndü Elhamdulillah kanda pozitifi gördüm korkma tutunma sancısıdır o.Kızlar hayırlı akşamlar Allâh aşkına cevap verin daha dün transfer oldu sağ tarafım ağrıyor çok keskin bir ağrı sanki orda duruyo sürekli dış gebelik olabilr mi ya.yaşadınız mı öyle ağrı(
Canım artışın gayet iyi sen kafanı hiç takma değerlerin gününe göre gayet iyi gidiyor hem doktorun en ufak bir şüphesi olsa gayet iyi demez 2 gün sonra tekrar bakıp öyle değerlendirelim derdi inan bana doktorlarımız çok soğukkanlı bizden hiç bir duygularını gizlemiyorlar doktor iyi demiş rahat ol ki benzese gayet iyi artmış bende en az %60 artış olması gerekiyor diye biliyorumKızlar ilk değerim 182 idi bu 314 iki katı bile değil Can'ım sıkıldı biraz. Pazartesi sabah tekrar vereceğim.
kızlarr ben bu saba yine idrar testi yaptım iki çizgi birbirinin aynısı çktı sanırım değerim yükseldi :))) bugün test günnüüüüü....öğlen gidicez inşallah herşey ylunda gider. dün akşam bir gaz sancısı girdi sormayın kıvranıyorum midem bulanmaya başladı lavaboya gittim ama ayakta duramıyorum tir tir titriyorum sormayın sanırım tansiyonum düştü yükseldi birşey oldu.eşimde dalga geçiyor nye buanıyor ki acaba tüh diye :) sanrım hamilelik başladı :)
Haydi güzel haberlerle gelin inşallahhBugün ben de ikinci kan testini yaptıracağım.inşallah değer artmıştır.
sen tekrar verdn mi canım?Haydi güzel haberlerle gelin inşallahh
canım sanırım tansiyon oynaması normal vücur alışmaya çalışıyor bendede çok başağrısı ve böyle başımda bir ağırlık oluyor. her hamilelik farklı derler canım o yüzdendir. ben çok su içiyorum trasnferden beri zaten duramıyorum boğazım çok kuruyor. birde uykusuzluk var heyecandan sanırım bugün tatilin son günüydü. yarın okul var bu ez kalabalık gidicez okula :) inşallah zorlanmayız çokwhiterose00 umuttttt hadi bakalim kızlar guzel haberlerinizi bekliyorum bu arada benim tansiyon 90-60 2 haftadır buda baş dönmesi yapıyor bir öncekinde bunları yaşamamıştım sürekli bayılacakmışım hissi doktor tuz tüketimimi arttırmamı söyledi birde tabi sıvı tüketimi artırılacakmış geçicide olsa işe yarıyor Can'ım tuzlu ayran içebilirsin
Yok canım benim test günüm salı günü 14. Günüm.. O gün vereceğim hayırlı sonuçlar inşallahhsen tekrar verdn mi canım?
Başlayacakmısın canım okula? Rapor almayacakmısın?canım sanırım tansiyon oynaması normal vücur alışmaya çalışıyor bendede çok başağrısı ve böyle başımda bir ağırlık oluyor. her hamilelik farklı derler canım o yüzdendir. ben çok su içiyorum trasnferden beri zaten duramıyorum boğazım çok kuruyor. birde uykusuzluk var heyecandan sanırım bugün tatilin son günüydü. yarın okul var bu ez kalabalık gidicez okula :) inşallah zorlanmayız çok
Insallah canim benimde doktor pazartesi dedi ama ben bugunden vericemYok canım benim test günüm salı günü 14. Günüm.. O gün vereceğim hayırlı sonuçlar inşallahh
Baslicam canim ilk hafta daha hafif geciyor ya o yuzden baslicam gerekirse kese icin gittigimde isticem birde sonrasi da sorunlu gecerse diye emin olamiyorum cocuklari da geri birakirim diye korkuyorumBaşlayacakmısın canım okula? Rapor almayacakmısın?
Canim ayni saat olsun diye 12 gibi cikicam hayirlisi insallah
Hadi gozunaydin canim insallah hersey coook guzel olur hadi yap takviminiKızlar test sonucumuzu aldık 177, elh inşallah devamlılığı olan sağlıklı bir gebelik olurDarısı inşallah tüm isteyenlere inşalllaahhhh
Hayırlı olsun Can'ım benim.Kızlar test sonucumuzu aldık 177, elh inşallah devamlılığı olan sağlıklı bir gebelik olurDarısı inşallah tüm isteyenlere inşalllaahhhh
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün?Kızlar test sonucumuzu aldık 177, elh inşallah devamlılığı olan sağlıklı bir gebelik olurDarısı inşallah tüm isteyenlere inşalllaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?