Merhaba arkadaşlar benim 2016 eylül ayında düğünüm olacak balayı için Otel bakıyoruz fakat biz öyle kalabalık yerler istemiyoruz sakin huzurlu doğayla içiçe bir yer bakıyoruz var mı böyle gidip tecrübe ettiniz yerler
Merhaba arkadaşlar benim 2016 eylül ayında düğünüm olacak balayı için Otel bakıyoruz fakat biz öyle kalabalık yerler istemiyoruz sakin huzurlu doğayla içiçe bir yer bakıyoruz var mı böyle gidip tecrübe ettiniz yerler
zaten eylül ayında okullar açılınca çok kalabalık olmaz side premium,fame rezidans kemer gidipte memnun kaldığım yerler sakin biryerde arkadasım marmaris turunç otele gitmiş ve çok begenmiş
Deniz olmasına gerek yok derseniz, Çanakkale Ayvacıkta erguvanlı ev. Tek geçerim. Hem aracınız varsa da civarı gezebilirsiniz. Asos, altınoluk edremit taraflarını gezebilirsiniz.
merhaba kızlar .. sayada gezinirken gözüme carptı konu baslıgınız..bende tecrübemi söylemek istedim. 2013 eylül ayında mugla sarıgerme de olan hilton dalaman oteline balayına gitmiştik.o yıl balayı oteli secilmiş . cook güzel sessiz sakin di. yemekleri cok guzeldi. bizim kaldıgımız odanın balkonunda merdiven vardı ve direk havuza inebiliyorduk. tatil bittikten sonra dalyan a gectik bir gece kaldık.dalyanda bir tekne ile ılk önce karetta karetaların yanına gittik iztuzi plajına , daha sonra köycegiz gölüne gittik ordanda ormanın arasında biryer ve camur banyosu süperdi.kesinlikle tavsiye ederim.mugla süper.
Deniz olmasına gerek yok derseniz, Çanakkale Ayvacıkta erguvanlı ev. Tek geçerim. Hem aracınız varsa da civarı gezebilirsiniz. Asos, altınoluk edremit taraflarını gezebilirsiniz.
Rica ederim, burası fiyat olarak bize pahalı gelmişti. Ama kesinlikle hak ediyor. Mükemmel kahvaltısı ve parmak yedirten akşam yemekleriyle kilo alırsınız garanti. :) Gerçi mevsimine göre denize girecek yerler de bulunur özellikle asos yolu üzerinde güzel yerler var.
Arkadaşım buldun mu otel bulmadiysan Antalya kaş tatil güzel doğayla iç içe bir yer var bu konuda sana yardım edebilirim yada villalar da yer bula biliriz
Ekimin son haftası için önerisi olan varmı, bütçe sorunumuz yok, alanya belek veya side de balayı ayrıcalıkları olan güzel bir otel arıyorum. Gloria otelleri çok iyi ama kararsızım.
Ekimin son haftası için önerisi olan varmı, bütçe sorunumuz yok, alanya belek veya side de balayı ayrıcalıkları olan güzel bir otel arıyorum. Gloria otelleri çok iyi ama kararsızım.
Arkadaşım sana çok güzel bir yer var Antalya kaş da yarım ada da tekneylele geçirebilen balayı için özel odası olan denize sıfır önünde plajı olan restauranti olan bi yana bile araç olmayan sesiz sakin eşsiz bir koy olan süper bi yer daha detaylı bilgi için şu numarayı araya bilirsin ...
Arkadaslar bende ekimin 2.haftasi balayi dusunuyrm ama bütçede biraz kisitli olunca alva donna exclusive hotel spa belek diye otel buldum goruntu olarak guzel gorunuyor balayi icin uygunmudur bilgisi olan varmi acaba tsk.