- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Sağol canım. Termoslu bişey düşünmedim zaten kendim termos alıp gerektiği yerde kullanırım.gule gule kullan cnm fiyati uygunmus
Amazon'da hangi satıcıdan aldınız.malum türkiyeye göndereni bulmak zor oluyor
Tsk ederım bakıcam bunlara Ürünlerin daha gelmemiştir heralde!alışveriş yapmaya can atıyorum ama hangi marka iyi, nereden ucuza bulabilirim diye nette araştırırken bir bakmışım sıkılıp amaca ulaşamadan netin basından kalkmışımAu Ratio
Bay Solutions
Talias Treasures
MYVISIONBOARD LLc
bunlardan almışım cnm, urunlerı ıncelerken yazıyor eger uyelıkle arama yapıp adresını kaydettıysen ...
geldı urunlerım gectıgımız hafta. 8-9 gunde elıme ulastılar :)Tsk ederım bakıcam bunlara Ürünlerin daha gelmemiştir heralde!alışveriş yapmaya can atıyorum ama hangi marka iyi, nereden ucuza bulabilirim diye nette araştırırken bir bakmışım sıkılıp amaca ulaşamadan netin basından kalkmışım
Super hızlılar harika bu aksam bende kurcalıım bı sıteyıTsk ettımgeldı urunlerım gectıgımız hafta. 8-9 gunde elıme ulastılar :)
kız cnm belli olduSuper hızlılar harika bu aksam bende kurcalıım bı sıteyıTsk ettım
Senın kız erkek bellımıydı
O balıklı zıbın takım nerden aşık oldm onaaaaaAEki Görüntüle 1719418 Eki Görüntüle 1719419 Eki Görüntüle 1719420 Eki Görüntüle 1719421 Eki Görüntüle 1719422 Eki Görüntüle 1719423 Eki Görüntüle 1719424
Benimde aldıklarım bunlar :) Bi tane hediye battaniye geldi bi tanede ben ince battaniye aldım ama resmi yok :)
instagramdan almıştım onu canım bibaby markası :) bende çok sevdim hem kız hem erkek takımı diye erkenden almıştım.O balıklı zıbın takım nerden aşık oldm onaaaaaA
Çok güzelll :)Ben de tosbikimee battaniye örüyorum hem de baykuşluuu
coook gusellerEki Görüntüle 1736277 Eki Görüntüle 1736276 Eki Görüntüle 1736275 Eki Görüntüle 1736274 Eki Görüntüle 1736273 Eki Görüntüle 1736272 Eki Görüntüle 1736270 Eki Görüntüle 1736271
Dün netten bunları aldım minnoşuma :) Baby Corner in ürünlerini çko seviyorum. Somon eldivenin şapkasını ve havlunun kırmızı biyelisi aldım :)
Ürünleri yenidoğa için organik onay belgesi olan bir marka daha alcaklarım var tabiki :) bu markadan.
Eki Görüntüle 1736941 Eki Görüntüle 1736943 Eki Görüntüle 1736947 Eki Görüntüle 1736946 Eki Görüntüle 1736945 Eki Görüntüle 1736944
Kızlar Unnado ya takıldım kaldım indirim kuponu gelmişti.
Chicco nun tırnak makasını aldım çok övünülüyordu :)
Aventin 6+ ay su içmek için düşündüğüm biberonu
Cam 240 ve 120 ml lik Naturel avent biberon (herkes öve öve bitiremedi fiyatı baya var yani inşallah beğenir hanım )
gene aventin gece parlayan emziği ikili
ve uni nin köpük şampuanı :) kesinlikle sls vs içermeyen tek şampuanmış tavsiye ediliyor :)
Ben bebek yağı vs kullanmıcam siz ne düşünüyosunuz
Eki Görüntüle 1736941 Eki Görüntüle 1736943 Eki Görüntüle 1736947 Eki Görüntüle 1736946 Eki Görüntüle 1736945 Eki Görüntüle 1736944
Kızlar Unnado ya takıldım kaldım indirim kuponu gelmişti.
Chicco nun tırnak makasını aldım çok övünülüyordu :)
Aventin 6+ ay su içmek için düşündüğüm biberonu
Cam 240 ve 120 ml lik Naturel avent biberon (herkes öve öve bitiremedi fiyatı baya var yani inşallah beğenir hanım )
gene aventin gece parlayan emziği ikili
ve uni nin köpük şampuanı :) kesinlikle sls vs içermeyen tek şampuanmış tavsiye ediliyor :)
Ben bebek yağı vs kullanmıcam siz ne düşünüyosunuz
Benimde erkek Allah hayırlısınla kucaklarımıza almamızı nasip etsinkız cnm belli oldu
Ben hepsine 130 lira ödedim. İndirim kuponum vardı kargo bedavaydı. Kampanya süresi dolmuş canım. Hepsi buradada bazen indirim oluyor.canım bu ürünler e bebekte daha mı uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?