- 22 Ekim 2014
- 162
- 104
- 23
- Konu Sahibi elenaferrante
-
bende e bebekten aldım canım dün akşam :)Ben hepsine 130 lira ödedim. İndirim kuponum vardı kargo bedavaydı. Kampanya süresi dolmuş canım. Hepsi buradada bazen indirim oluyor.
Ama biberonun tam adı natural cam biberon biri 120 mL biri 240 mL
@Melos21 güle güle kullan canım :)
PembeLokum un pembe kızı :) maşallah çok güzelle bibaby nin ürünlerini çok seviyorum bende
bende e bebekten aldım canım dün akşam :)
Şimdi e bebek fiyatlaına baktım aynı canım fiyatları :)bende e bebekten aldım canım dün akşam :)
Sende canlı kanıtı var :) çok güzel gözüküyolar ya :) emzik gerçekten karanlıkta parlıyo mu :)Bunları aldım Can'ım 103 tl verdim bende
sadece kulpları parlıyor hani biz küçükken tavana yıldız yapıştırırdık ya onun gibiSende canlı kanıtı var :) çok güzel gözüküyolar ya :) emzik gerçekten karanlıkta parlıyo mu :)
yalnız bir şeyi sormayı unuttum biberonlar akıtıyor mu acaba ağzını açınca bazı biberonların akmaması için tıpası oluyor bunda yok akşam eve gittiğimde su doldurup deneyeyim bariSende canlı kanıtı var :) çok güzel gözüküyolar ya :) emzik gerçekten karanlıkta parlıyo mu :)
yalnız bir şeyi sormayı unuttum biberonlar akıtıyor mu acaba ağzını açınca bazı biberonların akmaması için tıpası oluyor bunda yok akşam eve gittiğimde su doldurup deneyeyim bari
ağzında akıtma dediğin anlamadım canım damlatma yapmaz yapmıyo diyolardı yani.
Parlamasınada sevindim :) çok özenerek sipariş ettim çünkü :)
Eki Görüntüle 1738676 Eki Görüntüle 1738674 Eki Görüntüle 1738675 Eki Görüntüle 1738673 Eki Görüntüle 1738672 Eki Görüntüle 1738671
Kızlar dün lcw nin sitesine tevaffuken girdim çok güzel indirim vardı.
Mağazalarda bişey almak mümkün olmadığından netten sipariş verdim. Böyle beklemek daha zevkli :)
He damlatmıyo diyolar canım yani avent sonuçta sanmam sıkıntı çıksınkapağını kapattığında damlar mı çantaya acaba onu sormadım işte
Bak canım :) ben hem kız erkek reyondan aldım :) indirim varken almak lazım çok masraf olcakama bunlar da çok güzel ya :) bende bakınım
He damlatmıyo diyolar canım yani avent sonuçta sanmam sıkıntı çıksın
Bak canım :) ben hem kız erkek reyondan aldım :) indirim varken almak lazım çok masraf olcak
Tamam canım benimde inşallah bugün geliyo biberonlarım :) ayy allahım çok heycanlı her anıakşam denicem haber veririm sana :)
Kız dedi ama %99 :) ilerisi için de hem erkek hem kız model daha ili diye düyündümcinsiyetin belli değil mi ki daha
Kız dedi ama %99 :) ilerisi için de hem erkek hem kız model daha ili diye düyündüm
Tesekkur ederim cnmBen hepsine 130 lira ödedim. İndirim kuponum vardı kargo bedavaydı. Kampanya süresi dolmuş canım. Hepsi buradada bazen indirim oluyor.
Ama biberonun tam adı natural cam biberon biri 120 mL biri 240 mL
@Melos21 güle güle kullan canım :)
PembeLokum un pembe kızı :) maşallah çok güzelle bibaby nin ürünlerini çok seviyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?