2016 Haziran Anneleri Beslenme Gunlukleri

Bende öglen hamur işi yedim
Aksam da bir kase fasulye.
Ya kilo almaya basladım....
Su icemiyorm eskisi kdr ve spor yapıyordum onu da biraknca felaket oldu.
Özgüvenim gidiyor resmen

Cilekte yedim gece gece

Günaydınlar
1 bardak Süt ,10 fındık ,10 fıstık ,10 badem ve 2 ceviz sabah sabah yedim tok tutsun diye ve eşim gec uyaniyor o uyaninca yine 1 yumurtalı, yesillikli ,peynirli, zeytinli 2dilim ekmekli kahvaltı yaparım. Ara meyve yerim ,geç yapınca kahvaltiyi öğlen sadece yoğurt ve mercimek yerim ekmek yemem mercimek yedigim icin ,aksama ızgara et 2 dilim ekmek ve bol bol salata ve gece yatarken yine 1 bardak süt...
Dün kaçamaklarım oldu hafta sonu diye sıkmıyorum çeyrek paket cips ve 2 değil 4 meyve yedim ve yumurtanın yanında 2 dilim sucuk...

Son düzenleme:
Sabah: 1 kepekli kasarli tost bir iki dilim salatalik
ögle: meyvesalatasi (ceyrek nuz, yarim elma, yarim armut)
aksam: birazdan bi kase domatescorbasi
gece: 2 kuru erik ve 3-4 ceviz yemeyi dusunuyorum

kizlar gunluk tukettiklerim bazen iyi bazen kötu oluyor. bu aralar dengeli beslenemiyorum ama en azindan yazip bakiyorum ilerleyen gunlerde bakip ins daha iyisi olacak

Selam annişler.... çok pis başım agrıyor ve bence tek sebebi vudum susuz kaldıgı icin.
Neyse bugunku yeiklerimi yazıyorum :)

Kahvaltı : 1 bardak tağze sıkılmış portakal suyu, biraz kaşar biraz beyaz peynir 2 zeytin siyah, 2 yumurtadan omlet.

Öglen: 4 mandalina ( biraz kaçamak yapt zararlı) ondan hiic yazmayayım :)

Akşam yemegi: 1 bardak boll sarımsaklı cacık , 2 dilim ıspanaklı börek.
Ilerleyen saatlerde cok acıktıgı icinde muhtemelen 1 muz

kizlar az gelmiyor belki ama bence az yiyoruz valla ikinci trimestere girdim ins bundan sonra daha saglikli beslenirim

afiyet olsun cnm

kizlar az gelmiyor belki ama bence az yiyoruz valla ikinci trimestere girdim ins bundan sonra daha saglikli beslenirim
Bana ywdiklerim cok geliyor cnm ya gözüme. Hata diyorum boyle dvm ederse ben kesin 30 kg alirim

Az be canım güçten düşme sonra yemeye çalış

Az be canım güçten düşme sonra yemeye çalış
cnm duzensizlikten oluyor hep dusun yani her aksam yemegi icin liste bile yaptim yapip yerim diye ama yok ev sorunu bi yandan belirsizlik bi yandan ins son gunler haftaya guzel bir dönus yaparim :) otelin mutfagi zaten cok guzel deil

yemek icin aglayan oldumu hickira hickira agladim canim etli bezelye istedigi ve olmadigi icin

Gunaydin anneler. Bugun yumurtali ekmek istedim nedense normalde HIC yemem. Mado kahvaltisi oldu bugun. Super saglikli ben ekmekleri yiyip salatayi peyniri es gectim :)))

Yessss bugun yeni evimize tasiniyoruz bundan sonra bol bol saglikli guzel yemekler yapacam ins

Gec kahvalti: Yarim simit sandwich yedim. Beyaz peynir, yesillik, salatalik.domates, biber.

Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 köy biberi, salatalik, domates.
Ara: 1 muz
Ögle: 2 dilim peynirli pide
Ara: yine muz
Aksam: beyaz peynirli,kirmizi soganli, marul, salatalik, zeytinli salata. Zeytinyag ve az sirkeli
Gece: Birazdan bi kac badem ve iki kuru erik yicem dizi izlerken.

ben de takilim accik bullarda 16 haftada 6 kg almış bi hatun kişi olarak :))) en çok elma yiyorum birde bol bol tost yedim yumurta hergün olmasada tüketiyorum süt yaramıyor yoğurt yiyorum haftada bir balık bir kere tavuk bir kere et yiyorum et ile aram bozuk bu aralar keciboynuzu özü içmeye başladım meyve yiyorum bol bol ama suyu az içiyorum malesef ve doktorum dikkat et dediği halde nerdeyse hergün hamur isi tüketiyorum öyle denk geliyor bende karşı koyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…