Neden peki canim..Tam hatırlamıyorum ama dr süte bal koyma demişti sanki.
Cilekte yedim gece geceEvimde bir lokma ekmek yemeye hasret kaldimGuya saglikli seyler yicem bugun felaket beslendim.
Sabah: Hic
Ögle: Yarim tabak sebzeli penne makarna
Aksam: 1 Dilim pizza
Gece: 3 tane jelibon
Kizlar bugunluk felaket listem böyle.. Ins evime gecip artik guzel guzel yemekler yapip yerim bundan sonra
Neden peki canim..
afiyet olsun cnmSelam annişler.... çok pis başım agrıyor ve bence tek sebebi vudum susuz kaldıgı icin.
Neyse bugunku yeiklerimi yazıyorum :)
Kahvaltı : 1 bardak tağze sıkılmış portakal suyu, biraz kaşar biraz beyaz peynir 2 zeytin siyah, 2 yumurtadan omlet.
Öglen: 4 mandalina ( biraz kaçamak yapt zararlı) ondan hiic yazmayayım :)
Akşam yemegi: 1 bardak boll sarımsaklı cacık , 2 dilim ıspanaklı börek.
Ilerleyen saatlerde cok acıktıgı icinde muhtemelen 1 muz
Bana ywdiklerim cok geliyor cnm ya gözüme. Hata diyorum boyle dvm ederse ben kesin 30 kg alirimkizlar az gelmiyor belki ama bence az yiyoruz valla ikinci trimestere girdim ins bundan sonra daha saglikli beslenirim
yok degil inan bana ben diyetisyenede sordum doktorumada sordum 2000+ kalori yenilmesi gerekiyormus biz hala biraz istahsiziz bence.Bana ywdiklerim cok geliyor cnm ya gözüme. Hata diyorum boyle dvm ederse ben kesin 30 kg alirim
Az be canım güçten düşme sonra yemeye çalışSabah: 1 kepekli kasarli tost bir iki dilim salatalik
ögle: meyvesalatasi (ceyrek nuz, yarim elma, yarim armut)
aksam: birazdan bi kase domatescorbasi
gece: 2 kuru erik ve 3-4 ceviz yemeyi dusunuyorum
kizlar gunluk tukettiklerim bazen iyi bazen kötu oluyor. bu aralar dengeli beslenemiyorum ama en azindan yazip bakiyorum ilerleyen gunlerde bakip ins daha iyisi olacak
cnm duzensizlikten oluyor hep dusun yani her aksam yemegi icin liste bile yaptim yapip yerim diye ama yok ev sorunu bi yandan belirsizlik bi yandan ins son gunler haftaya guzel bir dönus yaparim :) otelin mutfagi zaten cok guzel deilAz be canım güçten düşme sonra yemeye çalış
Ögle: 1 kase mercimek corbasiGec kahvalti: Yarim simit sandwich yedim. Beyaz peynir, yesillik, salatalik.domates, biber.
Eki Görüntüle 1719527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?