cnm bende cok elma yedim normalde yemezdim.. son zamanlarda cok hamurisi yedim disarda hep.. ben sut tuketemiyorum ama yogurtu mutlaka eklemem lazim artik... bazi gunler 2-3 litrw su icip bazi gunler malesef sadece 2-3 bardak iciyorum ama sukur bebisin suyu iyiydi..ben de takilim accik bullarda 16 haftada 6 kg almış bi hatun kişi olarak :))) en çok elma yiyorum birde bol bol tost yedim yumurta hergün olmasada tüketiyorum süt yaramıyor yoğurt yiyorum haftada bir balık bir kere tavuk bir kere et yiyorum et ile aram bozuk bu aralarkeciboynuzu özü içmeye başladım meyve yiyorum bol bol ama suyu az içiyorum malesef ve doktorum dikkat et dediği halde nerdeyse hergün hamur isi tüketiyorum öyle denk geliyor bende karşı koyamiyorum
bana da iyi dedi doktor ama su çok önemli yaa yine de az benim ictigim malesefcnm bende cok elma yedim normalde yemezdim.. son zamanlarda cok hamurisi yedim disarda hep.. ben sut tuketemiyorum ama yogurtu mutlaka eklemem lazim artik... bazi gunler 2-3 litrw su icip bazi gunler malesef sadece 2-3 bardak iciyorum ama sukur bebisin suyu iyiydi..
afiyet olsunnn.. aynen almak lazim.. almazsak sorun zaten..kahvaltı: 1 bardak portakal suyu + 1 adet katmer
ara öğün: 1 adet elma
öğle: iç pilavı + çok az tavuk + 1 kase mercimek çorbası
ara öğün: yarım elma+ 2 hurma
akşam: yarım rosto et+ 1 adet patatesli börek + 1 bardak portakal suyu
ara öğün: 2 dilim pasta
kaçamaklar oluyor ya kilo almak kaçınılmaz
az az icmeye calis.. arada bir ince dilim elma veya limon at suyuna belki öylesi daha koly olurbana da iyi dedi doktor ama su çok önemli yaa yine de az benim ictigim malesef(
karbonhidratlı yemesek güzel olacak ama hiç bi faydası yok onların.afiyet olsunnn.. aynen almak lazim.. almazsak sorun zaten..
doktor ve diyetisyen azaltmak en iyisi dedi ama bende tamtersi ilk haftalar hep ya ekmek tost yda börek yedimkarbonhidratlı yemesek güzel olacak ama hiç bi faydası yok onların.
bende aynı yaa kahvaltı iş yerinde yaptığım için hep puaça gözleme katmer:Sdoktor ve diyetisyen azaltmak en iyisi dedi ama bende tamtersi ilk haftalar hep ya ekmek tost yda börek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?