2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Artık kendini hazırla canım. Korkmuyorum, bütün kadınlar bunu yapıyor, bu çok doğal falan diye diye kendini tekin et. Ben de şu an benzer duyguları böyle yenmeye çalışıyorum. Herkes yapmış, anneannem, annem, ben de yaparım diyorum :)

Aynen öyle millet Nasıl doğuruyor rahatça doğuracaksınız inşallah

seker000 seker000 cnm gecen bi arkadasmla konusuyodk bana dediki normal dogim istemeyip sezryan isteyen bi insan tuvalet ihtiyacindan korkup bagirsaklarini ameliyatla temizletmek istiyor gibi oluyo dedi ck hosuma gitti bu laf

Ya aslında ben doğumdan korkmuyorum..daha önce de demiştim saatlerce sancı çekip açılma olmazsa acilen sezeryana alınmaktan yada normal doğum sonrası kesi ve dikişlerden dolayı o bölgede hissizlik sızlama vs. olursa.. ebe güzel dikemezse.. bunlardan korkuyorum

Bugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese
Rabbim hayirli saglik dogum nasip etsin insaAllah ;) ilk bebis dogmus olacak yani ;)

Slm kızlar hamileliğimin başından beri sizleri özenle takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum. 37+1 haftalık hamileyim ve şuan kp çok ağır hasta Allah ömür versin ama ölüm döşeğinde dedikleri tabiri caizse. Ben çok gelgitler yaşıyorum 40 gündür. Eşim dünyanın en iyi insanı ama henüz hiç birşeyiniz hazır değil. Çok iniş çıkış yaşıyoruz hastalık konusunda fırsat olmuyo bir türlü. Sürekli kendimi yalnız hissediyorum ne yapayım Nasıl davranayım bilmiyorum modum çok düşüyo Zaman Zaman hormonlardan dolayı sanırım

Arkadaşlar ya benim suyu geliyor yada çişimi tutamıyorum :):eek:
İki gecedir hangi tarafa yatıyorsam o tarafın kasığına kramp giriyor, acı ile uyanıyorum. Yine öyle oldu. Tuvalete gittim geldim. Sonra birden bire yeniden bir su geldi, pijamam ıslandı. Geri gidip turnusol ile baktım, hafif mor oldu ama idrarsa da mor olabilir. Şimdi üstümü değiştirdim bekliyorum. Uykum kaçtı. Tekrar gelirse doktora gideceğim. 37+2 bugün. Erken değil mi :KK57:

İki gecedir hangi tarafa yatıyorsam o tarafın kasığına kramp giriyor, acı ile uyanıyorum. Yine öyle oldu. Tuvalete gittim geldim. Sonra birden bire yeniden bir su geldi, pijamam ıslandı. Geri gidip turnusol ile baktım, hafif mor oldu ama idrarsa da mor olabilir. Şimdi üstümü değiştirdim bekliyorum. Uykum kaçtı. Tekrar gelirse doktora gideceğim. 37+2 bugün. Erken değil mi :KK57:
Biri yazmıştı kimdi unuttum. Uzanıp bekleyip kalktığında birikmiş olur da kalktığında sızarsa o su olabilir diye. Takip et bakalım. Ben dün çok kaçırmıştım, artık hissetmiyor olabiliriz kaçırmaları da o da var

Ya aslında ben doğumdan korkmuyorum..daha önce de demiştim saatlerce sancı çekip açılma olmazsa acilen sezeryana alınmaktan yada normal doğum sonrası kesi ve dikişlerden dolayı o bölgede hissizlik sızlama vs. olursa.. ebe güzel dikemezse.. bunlardan korkuyorum
Ben de korkuyorum bunlardan ve çok daha fazlasından. Seneler önce duyduğum, okuduğum haberler geliyor aklıma. Bir kadın doğumcu arkadaşımın asla eşime normal doğum yaptırmam dediği geliyor. Bir sürü ya şu olursa ya bu olursa geliyor. Sadece uyuyup uyanmak istiyorum, Bebek kucağımda olsun. Ama bunları kafamdan atıp sürekli kendimi telkin ediyorum. Bir doulanın dediğini getiriyorum aklıma, "ya şöyle olursaları düşünmek doktorun işi sen kendini doğumun akışına bırak onu yaşa" demişti. Allah'ı vekil olarak görüp kendimi sürece bırakmak istiyorum. Allah'ın izni olmadan başımıza kötü bir şey gelemez ve eğer gelmesini takdir ederse de kimse onu engelleyemez. Bunu hatırlamaya çalışıyorum.

Slm kızlar hamileliğimin başından beri sizleri özenle takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum. 37+1 haftalık hamileyim ve şuan kp çok ağır hasta Allah ömür versin ama ölüm döşeğinde dedikleri tabiri caizse. Ben çok gelgitler yaşıyorum 40 gündür. Eşim dünyanın en iyi insanı ama henüz hiç birşeyiniz hazır değil. Çok iniş çıkış yaşıyoruz hastalık konusunda fırsat olmuyo bir türlü. Sürekli kendimi yalnız hissediyorum ne yapayım Nasıl davranayım bilmiyorum modum çok düşüyo Zaman Zaman hormonlardan dolayı sanırım

Canm Allah hayırlısını versin kp in hakkında. Tez zamanda sağlık versin inşallah. Eşini düşününce; bebeği doğmak üzere ama belki babası göremeyecek, o ne gelgitler yaşıyordur kim bilir. Birbirinize destek olun. Hazırlıklar sorun değil. Benim de çoğu şey yok. Daha pijamam, geceliğim bile yok. Bebeğin çantası yok. Bak suyum mu geldi acaba diye düşünüyorum şu an. Doğum başlasa ben ve karnım gideceğiz hastaneye sadece, ben ve çıplak bir bebek olarak çıkacağız :)) sizin bir de çok özel bir durumunuz var. Bırak senin de farklı bir hikayen olsun. Son anda hazırlanın yada hazır olmayın. Ne olur ki? Bu özel zamanı kendine zehir etme. Kp in de bugünlerde hasta olmayı hiç istemezdi elinde olsaydı. O zaman Allah'ın takdir ettiği şekilde yaşayacaksınız, her ne olacaksa.

Biri yazmıştı kimdi unuttum. Uzanıp bekleyip kalktığında birikmiş olur da kalktığında sızarsa o su olabilir diye. Takip et bakalım. Ben dün çok kaçırmıştım, artık hissetmiyor olabiliriz kaçırmaları da o da var
Bebek de çok aşağıda, mesaneye baskı yapıyordur. Orada neler olup bitiyor hiç farkında değilim valla :) dediğin gibi hissetmiyorum belki. Bakalım uyuyabilirsem sabaha belli olur. Aman geldiyse de geldi, erken kavuşurum bebişime ne güzel di mi? Zaten 37 bitti, artık Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Sen neden uyumadın canım?

Hadi hayırlısı inşallah:) 37+2 hiç erken değil miad bebek sayılıyor erken doğum olmuyor endişe etme.
Evet çiş ve suyu ayırdığınız etmek çok zor onu bende beceremedim bir türlü. Dr su gelişi sürekli olur bir sefere mahsus olmaz dedi. Islaklığı hisseder hissetmez gidip oraya turnusol kağıdı sür dedi.

Bebek de çok aşağıda, mesaneye baskı yapıyordur. Orada neler olup bitiyor hiç farkında değilim valla :) dediğin gibi hissetmiyorum belki. Bakalım uyuyabilirsem sabaha belli olur. Aman geldiyse de geldi, erken kavuşurum bebişime ne güzel di mi? Zaten 37 bitti, artık Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Sen neden uyumadın canım?
Uyumuştum da tuvalete kalkınca uykum kaçtı.şimdi iki saat belgesel, sonra sızarım yine :)

Bugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese

Haftasına göre iyi değil mi kilosu? Dr geçen hafta bana da 3070 dedi ben sevindim 3 kiloyu geçmiş diye. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Benim normal görünüyor ama ben korkuyorum:KK43:

Ben hiç doğumu düşünmüyorum. Acıyı, sancıyı vakti gelince çekeceğim. Hiç detayları düşünmüyorum. Cehalet mutluluktur ya bilmeyip düşünmeyince korkmuyorum da.

Ama bende de bebeğe birşey olursa diye hep korku var. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6: :anne:ŞAFAK-8:anne:

Back
X