2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
İnşallah en kısa zamanda toparlanır, siz güçlü olun ki o Da olsun dualarımdasınız

Sen 38.haftaya gelmissin doktor tarih vermemiş bende bana niye tarih vermedi diye söylenip duruyorum doktora :KK48:
ahaha canm zor ama sabırlı ol :) Sancılar başlasın ona göre duruma bakarız. Her şey uygun görünürse normal @Parker06 , gerekli olduğu durumda sezaryen yaparız dedi. Yani şu an oturup doğumun kendi kendine başlamasını beklemekten başka çare yok. Bakalım her gün karnım büyüyor. Geçen hafta olan elbisem bu hafta olmuyor.

Belirsizlik daha heyecanlı aslında :) biraz daha geç olsun istedim ama ikna edemedim doktoru vardır bir bildiği artık gün saycaz

Evet neden en azından 39'u beklemediğini anlatsa iyi olurdu. Bebek ters mi?

ahaha canm zor ama sabırlı ol :) Sancılar başlasın ona göre duruma bakarız. Her şey uygun görünürse normal, gerekli olduğu durumda sezaryen yaparız dedi. Yani şu an oturup doğumun kendi kendine başlamasını beklemekten başka çare yok. Bakalım her gün karnım büyüyor. Geçen hafta olan elbisem bu hafta olmuyor.

Evet neden en azından 39'u beklemediğini anlatsa iyi olurdu. Bebek ters mi?
Plasenta previa var ya bende ondan sanıyorum

Evet öyle durumlarda 38 gibi almak en iyisiymiş. Zaten term doğum 40 artı eksi 2 hafta. Artık büymüş , dünyaya gelmeye hazır olacak bebiş. Sağlıkla kavuşursun inşallah.
Bu haftaları görmeme bile şaşırıyor doktorlar zaten bakalım 38 erken olarak görülmüyor benim durumumda. Bi nevi mucize gibi. 15 gün daha dursun inşallah da uslu uslu

Benim normal görünüyor ama ben korkuyorum:KK43:
Artık kendini hazırla canım. Korkmuyorum, bütün kadınlar bunu yapıyor, bu çok doğal falan diye diye kendini tekin et. Ben de şu an benzer duyguları böyle yenmeye çalışıyorum. Herkes yapmış, anneannem, annem, ben de yaparım diyorum :)

Artık kendini hazırla canım. Korkmuyorum, bütün kadınlar bunu yapıyor, bu çok doğal falan diye diye kendini tekin et. Ben de şu an benzer duyguları böyle yenmeye çalışıyorum. Herkes yapmış, anneannem, annem, ben de yaparım diyorum :)
Aynen öyle millet Nasıl doğuruyor rahatça doğuracaksınız inşallah

Ben de çözemedim henüz :) ama tatlı bir şey bence
Evet severim onun çıt çıtını :KK15: forumda çok eski konularda ve başka sitelerde de yazmışlar. Doktorlarına sormuşlar. Bir açıklaması yok sebebi bilinmiyor :) şimdi ablama sordum onda da olmuş hamileyken :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Evet ve o zaman onca imkansızlık içinde doğurmuşlar. Allah bunu bize yaratılıştan vermiş doğamızda var yani. Korkmadan kendimizi doğamıza bırakmamız lazım sanırım vücudumuz işini bilir :) kolay doğumlarımız olur inşallah.

seker000 seker000 cnm gecen bi arkadasmla konusuyodk bana dediki normal dogim istemeyip sezryan isteyen bi insan tuvalet ihtiyacindan korkup bagirsaklarini ameliyatla temizletmek istiyor gibi oluyo dedi ck hosuma gitti bu laf
Evet bir yerde okumuştum sezeryan bir doğum şekli değil doğumun tehlikeli olduğu durumlarda başvurulan bir ameliyattır diye. Yani imkan varsa normal olanı tercih etmek doğru olan.

Canım ben kimse kırılsın istemiyorum. Herkese karşı böyleyim :) kaç günlük ki hayat :) hele bir de anne babaya hürmetin Allah katında mükafatı çok. Kalplerini kıramam yani. kötü insanlar olsalar belki hadi neyse de Bugüne kadar sen de gelinsin demediler. Ayrı tutmadılar ne bilim bunun üstüne çirkefleşemem yani :):):) Güzel bir dille söylücem bakalım.

Ay ne guzel cnm Allah daim etsin aranizdaki saygi sevgi ve muhabbeti:KK200:

Back
X