- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.481
Aynen bedenimden çok beynim yoruluyor artıkBeynim uyuşmuş gibi benim sanki bomboş kafamın içi tuhaf ya anlatamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bedenimden çok beynim yoruluyor artıkBeynim uyuşmuş gibi benim sanki bomboş kafamın içi tuhaf ya anlatamıyorum
Ben de alıştım artık bu duruma sanki yüz yıldır böyleyim hep böyle dolaşcam bundan sonra gibi :)))Ayy kizlar hepimiz dogursak da kurtulsak artik demi yaa.. Bende dogurdum mu doguruyor muyum cok sıkıldım.. Evde yapacak bisey de bulamiyorum.
Topta mı zıplıyorsun sancı gelsin diye ya hepimiz çok tatlıyız gerçekten bir ay önce içerde tutmaya çalışıyorduk şimdi çıksınlar diye uğraşıyoruzBende sıkıldım valla sabahtan beri topun üstünde canım çıktı ayaklarım iyice şişti
Çoook tebrik ederim güle güle büyüt bir ömür sağlıkla güzelliklerle fırsat bulursan da doğumun ayrıntılarını isteriz :)Kizlarr biz oglumla kavuştuk. Dünyanın en güzel şeyi bence bu
Allahım sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçmişi okuyamadim güzel dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun
Kızlar kontrolden geldim bebişim 6 günde 550gr almışdoktor decaviti buraktırdı
alttan muayene de etti az acıdı korkcak bişe yokmuşş panik yapmadın kimse tabi insan utanıyor ama illa dogumda acılcak
Canım 2 tanesi kendi isteğiyle oldu , bi arkadaşımdada bebeği kakasını yağınca kalp atışları düzensizleşmiş Bebeğin acil sezeryana aldılar , bi kaç hafta Ağrı hissediyorsun diyorlar özellikle uyandıktan 4-5 saat sonra Bıçak saplanır gibi bi Ağrı oluyormuş onun dışında çok rahattı diyorlar ...spinal sezeryanla oldu 3 üde ... Bende sezeryan Olacağım stres yapmamak Lazım bence , birde benim Anlamadığım sezeryan olacaklara insanlar niye vebalıymış gibi yaklaşıyor ki , bazımız mecrubşyetten , bazımız korkumuzdan oluyoruz ... Herkesin acı Eşiği farklı , bende bir kere o Çatal'a oturma korkusu var, oturduğum an Kasılıyorum , doktorum bana normal doğumda en az 10 kez oturup kalkcan o koltuğa dedi ... Miyomum olmasaydı bile sezeryan olurdum galiba :))))))Arkadaşların memnun mü sezeryan dan .. Millet kafamı allak bullak etti. Valla.. arayan ayyy yanlış mj duyduk sezeryan olacak misssin deyip ario. Aman yapma Etme..Allahım bana öyle kolay bi doğum ve toparlanma süreci nasip et ki. Çevremde ki tüm normal doğum yapanlar pişman olsun istiorum .. en azından bana baskı kurdukları içinimdaaaattttt! !!!
Beslenmem hep aynı canım peynir yumurta pekmez 1kaşık yemek taze fasulyeNe yedin ne içtin o 6 günde :) soyle de biz de yapalım :) bizimki 2 haftada anca 300 gram aldı![]()
Ayyy gözün aydın canim ne mutlu sana. Darisi bi an once bize :)Kizlarr biz oglumla kavuştuk. Dünyanın en güzel şeyi bence bu
Allahım sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Geçmişi okuyamadim güzel dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun
Ben kaynanama en az 30 kez sezeryan olacak dedeme rağmen herkese normal doğum yapacak diyormuş , millet beni arayıp normal doğum mu yapacaksın diyorlar ... Evet olabilir neden Olmasın diyorum , tek tek hangi birine anlatayım , Kv kendi hayal dunyasında öyle kurgulamış , bozmayalım :))))Çok tatlısın :) bana da kaynanam dün sezaryen mi olacak diyor!!! 25.haftadan beri sezaryen olacağı belli zaten be kadın dünyadan haberi yok hasta mıyız neyimiz var :) herkes Bi komedi
Tek ben degilmisim pilates topun ustunde ozaman bugun:). Bende biyerden okumustum pilates topunun acilmaya iyi geldigini. Bende 2cm aciklik var inslh biran once dogsun istiyorum.Bende sıkıldım valla sabahtan beri topun üstünde canım çıktı ayaklarım iyice şişti
Çatı muayenesi oldun mu canmTek ben degilmisim pilates topun ustunde ozaman bugun:). Bende biyerden okumustum pilates topunun acilmaya iyi geldigini. Bende 2cm aciklik var inslh biran once dogsun istiyorum.
Kizlar bu arada yazdiklarinizi surekli takipteyim paylasimlariniz cok yardimci oluyo:)
Hemen vah tüh ben de ne oluyor anlamıyorum bu kadar abartacak ne var sezaryende kötü bu kadar.Canım 2 tanesi kendi isteğiyle oldu , bi arkadaşımdada bebeği kakasını yağınca kalp atışları düzensizleşmiş Bebeğin acil sezeryana aldılar , bi kaç hafta Ağrı hissediyorsun diyorlar özellikle uyandıktan 4-5 saat sonra Bıçak saplanır gibi bi Ağrı oluyormuş onun dışında çok rahattı diyorlar ...spinal sezeryanla oldu 3 üde ... Bende sezeryan Olacağım stres yapmamak Lazım bence , birde benim Anlamadığım sezeryan olacaklara insanlar niye vebalıymış gibi yaklaşıyor ki , bazımız mecrubşyetten , bazımız korkumuzdan oluyoruz ... Herkesin acı Eşiği farklı , bende bir kere o Çatal'a oturma korkusu var, oturduğum an Kasılıyorum , doktorum bana normal doğumda en az 10 kez oturup kalkcan o koltuğa dedi ... Miyomum olmasaydı bile sezeryan olurdum galiba :))))))
Carsamba gunu cati mayenesi oldum. Eli kulagindadir seninki gununu beklemez dedi doktor her an dogum olabilir dedi. Nişan, sanci veya suyun gelirse hemen gel dedi. Kilosu da 3200kg cikmisti bebisin. Bakalim bekliyorum dört gözle. Beklemek cok zor gercekten sabirsizlaniyorumÇatı muayenesi oldun mu canm
Hangi cayi kullancaksin cnm süt artirmak icin?Bende cok bunaldim artik gercekten. Fenalik basiyo bana. Tipim kaydi. Sistim kendimi cirkin hissediyorum koca kari oldum sanki off.. Kizlar ben diyorumki haftaya 38.haftada oluyorum sut arttirici caya baslasam bebege bi zarari olurmu ? Doktorada sorcam ptesi kontrolum var bakalim..![]()
Yazık kız üzülüyorum ben de onların da kafa böyle çalışıyor işte. Kafasında neler varsa artık hiç dinlememiş duymamış beni bugüne kadar. Dediğin gibi kafasını yaşamaya devam etsin kendi çapındaBen kaynanama en az 30 kez sezeryan olacak dedeme rağmen herkese normal doğum yapacak diyormuş , millet beni arayıp normal doğum mu yapacaksın diyorlar ... Evet olabilir neden Olmasın diyorum , tek tek hangi birine anlatayım , Kv kendi hayal dunyasında öyle kurgulamış , bozmayalım :))))
Güya dökülüyormuş :) benim de gıdı çıktı kilo verince gider mi yoksa yapışır kalır mı onun derdindeyimGöbeğimin göremediğim alt kısımlarına ışık tutarak aynayla baktım bakmasaydım keşke tüyler bildiğin kıl olmuş :/ boyları uzamış. Hamilelikten sonra düzelecek bunlar demi yaa :/
Sizinki yine iyi benimki 40 hafta mi olurmus hamilelik sureci 10ay karninda mi duruyo toplam bebek diyo. Anlatiyorum adet baslangic tarihinden itibaren hesaplaniyo diye. Ertesi gun yine ayni soruyu soruyo. Sonunda dedim surekli aciklamasini yaptim anlamiyosan napabilirim diye cildircam artikYazık kız üzülüyorum ben de onların da kafa böyle çalışıyor işte. Kafasında neler varsa artık hiç dinlememiş duymamış beni bugüne kadar. Dediğin gibi kafasını yaşamaya devam etsin kendi çapında
Hayırlısınla sağlıkla gelsinler inşallah ama ben günündem önce beklemiyorrum konustum hatta oğlum bak 10u sancıları baslat 11inde gel cmtesi olsun diyeCarsamba gunu cati mayenesi oldum. Eli kulagindadir seninki gununu beklemez dedi doktor her an dogum olabilir dedi. Nişan, sanci veya suyun gelirse hemen gel dedi. Kilosu da 3200kg cikmisti bebisin. Bakalim bekliyorum dört gözle. Beklemek cok zor gercekten sabirsizlaniyorum