- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.401
Tamm Can'ım sağol çok farkediyor mi ki modelCanım beğendiklerim 10 gün sonra gelecek demişti henüz 10 gün olmadı. Sipariş vermedim ben de yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm Can'ım sağol çok farkediyor mi ki modelCanım beğendiklerim 10 gün sonra gelecek demişti henüz 10 gün olmadı. Sipariş vermedim ben de yani :)
benimde bu hafta kasik agrim oluyo.adet agrisi gibi.ama daha once normal dogum yaptim.adet agrisi gibi oluyo belli araliklarla.giderek hem siklasiyor hem siddeti artiyo.benimki duzensiz suan.doguma hazirlik yapiyo kaslar galiba.seninki duzenlimi siklasiyomi artiyomu takip etHem bel hem karında adet ağrısı çekiyorum ne ola ki ?
Bende de hep o korku suyum gelir de anlamazsam ... biraz yatıp kalkınca da geliyorsa su diyorlardı kızlar ama ben de bilmiyorum cnm
Kızlaarr
Ela bugün 4 günlük oldu. Telefonları bile bugün açmaya başladımben. Öncesinde buraya yazabilen arkadaşları çok tebrik ediyorum. :)
Bu süre zarfında doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Gözlerimiz aydın. Allah yavrularımıza sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler nasip etsin.
Geleyim doğum hikayeme.
En son mesajım salı gecesi hadi yürüyüşe mesajımdı. İşte o yürüyüş esnasında ben bi ıslaklık hissettim. Eşme dedim k ya suyum geld ya çşimi öyle bir kaçırdım ki hiç bir şey hissetmedim. Az ilerde cafenn wcsne kadar yürüdüm. Baktım çamaşırım açık kırmızı olmuş. Çok sevindim. Gttm eşime doğum başlamış dedim bi telaşlandı. Dedm sakin ol acelelk birşey yok hadi yürüyüşe devam. Yürüdük arabamıza bndk. Evmze geldik arabadan inmemle yerler ıslanmaya başladı. Dru arayıp suyum geldi deyince geç o zaman hastaneye dedi. Evde minik bi duş alıp bişiler atıştırıp hastaneye gittim. 2cm açıklık varmış. Ağrıda çok değildi. Az yürüdük falan sonra dinlendim 1 saat uyumuşum. Saat 7de hemşire geldi sancılarınız vurmuyor suniye başlıyoruz dedi. Acı ondan sonra başladı. 10 10bucuğa kadar sancı çektim. Dr epidural yapmak istemedi doğum yavaşlamasın diye. 7cmde ben yapalım diyince epidural takıldı. Takalır takılmaz rahatladım. Acılar hafifledi. Epidural canmış kızlar aklınızda bulunsun. Saat 1 gibi tam açıklık dediler ıkınma çalışmaları başladı. 2 3 denemeden sonra doğımhaneye aldılar beni. Herhalse 3 5 ıkınmada doğdu miniğim. 3800gr 51cm sağlıklı bir ela bebek :) 3.5 tane dikişim var
Çok güzel bir doğumdu. İnşallah darısı başlarınıza olsun.
Son notum; epidural candır![]()
Güle güle büyüt bebeğini canım senden ses gelmeyince anladık ama iyi olmuş tam 40+0 da mı oldu acaba senin maşallahKızlaarr
Ela bugün 4 günlük oldu. Telefonları bile bugün açmaya başladımben. Öncesinde buraya yazabilen arkadaşları çok tebrik ediyorum. :)
Bu süre zarfında doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Gözlerimiz aydın. Allah yavrularımıza sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler nasip etsin.
Geleyim doğum hikayeme.
En son mesajım salı gecesi hadi yürüyüşe mesajımdı. İşte o yürüyüş esnasında ben bi ıslaklık hissettim. Eşme dedim k ya suyum geld ya çşimi öyle bir kaçırdım ki hiç bir şey hissetmedim. Az ilerde cafenn wcsne kadar yürüdüm. Baktım çamaşırım açık kırmızı olmuş. Çok sevindim. Gttm eşime doğum başlamış dedim bi telaşlandı. Dedm sakin ol acelelk birşey yok hadi yürüyüşe devam. Yürüdük arabamıza bndk. Evmze geldik arabadan inmemle yerler ıslanmaya başladı. Dru arayıp suyum geldi deyince geç o zaman hastaneye dedi. Evde minik bi duş alıp bişiler atıştırıp hastaneye gittim. 2cm açıklık varmış. Ağrıda çok değildi. Az yürüdük falan sonra dinlendim 1 saat uyumuşum. Saat 7de hemşire geldi sancılarınız vurmuyor suniye başlıyoruz dedi. Acı ondan sonra başladı. 10 10bucuğa kadar sancı çektim. Dr epidural yapmak istemedi doğum yavaşlamasın diye. 7cmde ben yapalım diyince epidural takıldı. Takalır takılmaz rahatladım. Acılar hafifledi. Epidural canmış kızlar aklınızda bulunsun. Saat 1 gibi tam açıklık dediler ıkınma çalışmaları başladı. 2 3 denemeden sonra doğımhaneye aldılar beni. Herhalse 3 5 ıkınmada doğdu miniğim. 3800gr 51cm sağlıklı bir ela bebek :) 3.5 tane dikişim var
Ay masallah canım gönlüne göre normal doğum olmuş ne güzel. Aferin minik prensese zamanında gelmiş. Bizlere de dua et canım kanala girip fazla bekletmeden normal yoldan kolayca gelirversinler. Rabbim melegini size bagislasin. Gupguzel bi ömrü olsunKızlaarr
Geleyim doğum hikayeme.
Ay cok sevindim senin adina canim ne guzel dogum hikayen icimi ferahlatti:). Insallah bizlerinde oyle kolay olur. Saglikli sekilde buyut bebeginiKızlaarr
Geleyim doğum hikayeme.
Su olabilir canim sizinti seklinde de olabilirmis.Valla canım anlayamadim bende günlük pedim baya ıslandı yarıya kadar sonra bir muddet daha azar azar geldi simdi durdu bakalim takipteyim
Yooo beğendiklerim elinde yokmuş :) tüm ürünler 4 mevsimlikmiş zaten. 0-8ay olanlar şu alttan bağlananlar sanırım. Ben 0-3ay alcam. 8aya kadar olan şimdi büyük olursa manası kalmıyor :)Tamm Can'ım sağol çok farkediyor mi ki model
Albndnde o kdr ayaklarm sistibugun elim ayagm ck kasiniyo cldircam.Ya son günler sinir hormon tavan tutamıyor insan kendini sonra bi bakıyorum tam aksi şafak çok az sanki bunca sıkıntıyı çeken özleyen hasret duyan ben değilim şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum sonuna geldik demek ... Yahu geldik miKelimeler yetmiyor bir miniğe bakarken hayal edemiyorum hala kendimi
![]()
Ben de alltan bağlamalı istemiyorum alıcam bakalım ama şimdi doğum telaşı sardı neyse minnakı alıp hemen içine koyacak değilim ya alırım bi araYooo beğendiklerim elinde yokmuş :) tüm ürünler 4 mevsimlikmiş zaten. 0-8ay olanlar şu alttan bağlananlar sanırım. Ben 0-3ay alcam. 8aya kadar olan şimdi büyük olursa manası kalmıyor :)
Canım ben kendimi hiç böyle görmedim bu son günler böyle etki yapıyor derler inanmazdım uzun zamandır tutuyodum ilk defa bugün iyice ağladım ağladım içimi döktüm ama sonrada rahatladım ama şimdi üzüldüm neden böyle oldu diye bi deAlbndnde o kdr ayaklarm sistibugun elim ayagm ck kasiniyo cldircam.
Bugun sinir tavan ypti bdne hc bsye tahammulum yok
oluyodu ama bugün uzun sürdü sanki korktum dinlenince geçti ama yalancı sanciydi sanırımbenimde bu hafta kasik agrim oluyo.adet agrisi gibi.ama daha once normal dogum yaptim.adet agrisi gibi oluyo belli araliklarla.giderek hem siklasiyor hem siddeti artiyo.benimki duzensiz suan.doguma hazirlik yapiyo kaslar galiba.seninki duzenlimi siklasiyomi artiyomu takip et