2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım olmuyor ben beceremiyorum annem var hiç yardimci olamadı ilk gündür yaralarım çok kötüydü kendim yapmaya çalışıyorum kendimi suçluyorum Dr gidicem uyudugumda bile cocugu dysunuyirum gidicem bu gidişle soydu mu doymamış mi onu da bilmiyorum çok zor tecrübesiz olmak ve yalnız olmak teşekkür ederim benim emerken diğeri akıp atleti full islatiyodu simdi boyle olunca sagmadigima bagliyorum şimdi birden söndü gereksiz kaygı ve düşünceler hep hata yapıyorsun gibi geliyor dediğin gibi yapmamaya çalışıcam

slm kızlar bizim göbüş salı düştü, dün ilk banyosunu yaptırdık (düne kadar sadece nemli bezle sildik). dr a bi uğradık dr göbek deliğindeki bi parça kalıntıyı aldı, gümüş nitrat sürdü bi çubukla. 3440 doğmuştu, 2. gün 3300 e düşmüştü, 4.gün 3400, dün (8. gün ) 3.640 civarı olmuş kilosu (kıyafetli ve bezli).
meme ucu yaralarına gelince benim de sol göğüs ucum yara değil ama çok acıyor. o tarafı emzirmek çok zoruma gidiyor ama emziriyorum. arada garmastan sürüyorum rahatlıyor ama emince aynı şey oluyordu. Ucunda beyaz sivilce ucu gibi birşey vardı onu sıktım rahatladı biraz daha.

Ben biraz daha iyiyim ama hala tam rahat değilim tabiki. uzunca bir süre de eğilmeyi zor işler yapmayı düşünmüyorum iyice bi iyileşsin iç dış tüm yara yeri sonra başıma iş açmasın. Buradan henüz doğum yapmayanlara sesleniyorum kişisel görüşüm mecbur kalmadıkça herşey yolunda iken sadece normal doğum korkusu ile sezeryan olmak akıl işi değil. Sakın! ilk 2-3 gün tuvalete bile yardımsız gidilmiyor. tuvaletta çamaşırınızı çekip indiremiyorsunuz, vücut temizliğinizi dahi yapamıyorsunuz o kadardı yani benim ki. mecbur kalan arkadaşlar yapacak bir şey yok 3.günden sonra bi parça rahatlamaya başlıyorsunuz.

Bir de dün akşam ilk kez (hastane dışında) dışarı çıktık . eşim annem ve kızımla iftara gittik. kızım uslu durdu sadece altını değiştirmek gerekti ve emmek istedi o kadar. Maşallah deyin bize.

Sizlerin bebişler de iyidir umarım. Gaz, süt ve sağma sorunlarıyla uğraşan arkadaşlar Allah en kısa sürede yardımcınız olsun. bu sorunlarda saat dakika tutmada çok boğulup aşırı stres yapıp bebişlerin keyfini çıkarmayı unutmayın sevin okşayın onları ohh miss. bi daha bu minnoşlukta olmayacaklar.

Hadi gözün aydın, Rabbim yardımcın olsun senin kokunu alınca daha da hızlanır iyileşmesi inş.

teşekkürler yarın doktora soracam ben de idrar tahlili yapsın istiyorum. Doktor sıcakalrdan normal dedi

Biz bugun dayanamayim doktora gittik gaz icin metsil damla verdi emzirdikten sonra uc kucuk gak bi buyuk zart yapmadan uyutma dedi en az 15 20 dakika gaz cikarmaya ugrasacakmisiz bide aktardan anason kimyon rezene aldik ben icicem bebegede 1 2 cay kasigi verebilirsin dedi insallah bunlar ise yarar sizde gaz durumlari nasil siz neler yapiyorsunuz

teşekkürler yarın doktora soracam ben de idrar tahlili yapsın istiyorum. Doktor sıcakalrdan normal dedi
Bende felaket derecede ayaklarim bacaklarim sismisti artik goren sok oluyodu doktor emzirrirken ayaklarin sarkik oturma hatta surekli uzaticaksin dogumdan sonra olabiliyo normaldir dedi. Yatarkende ayaginin altina yastik koyup uyu ve kesinlikle cok bol su icmelisinbenim gecti tamamen canim

ben daha doğurmadım canım ama hamileyken de aynı demk doğurunca da devam edebiliyormuş

Selam arkadaşlar spinal sonrası baş ağrısından muzdaribim.agrisi olan arkadaşlar varsa ne zaman geçti acaba. Geçeceğini bilmek bile rahatlatacak beni
Bende bas agrisi degil ama boyun ve omuz agrisi oldu oyle agriyordu ki karnimin agrisini unutturuyordu uc gun surdu uc gunden sonra gecti cok sukur sanirim bas agrinizda uc gun surecektir

benim doğum öncesi pek ödemim olmadı bazen yorulunca çok ayakta kalınca olup geçiyordu. ama doğumdan sonra aynı şekilde sandalye veya koltukta oturarak emzirince öyle bir şişti ki özellikle sol ayağım. eşim roberto carlos gibi olmuş diyordu. ilk günler de başka türlü rahat edilmiyor ki. ama yatakta oturup bacaklarımı uzatırsam daha az şişiyordu.ya da yatınca bayağı iniyordu tamamen inmese de. şimdi geçti artık.

Selam arkadaşlar spinal sonrası baş ağrısından muzdaribim.agrisi olan arkadaşlar varsa ne zaman geçti acaba. Geçeceğini bilmek bile rahatlatacak beni
benim 3. günden sonra falan başım ağrımaya başladı bir de kuyruk sokumuna ağrı giriyordu . belki de spinalden değil de karnım ağrımasın diye oturuşumu biraz garipleştirip arkaya yük vererek emzirmeye çalıştığım için kuyruk sokumunda oldu, bir de uyku düzeni bozulunca başımda oldu bilemiyorum. 7.günden sonra bayağı geçti, çok nadir ve hafif oluyor.

canım sen doğum yapalı kaç gün oldu, eğer süt üretimini göstergesi olan bebeğinin kilo alımı, cilt rengi ve çişli bez sayısı gibi kriterlerde bir sorun yoksa zamanla memeler bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye adapte olup eskisi gibi sert olmuyormuş. buna memelerin terbiye olması deniyormuş. yani yumuşakta olsa süt vardır inş.

Kızlar bebeğimin poposu aşırı pişik oldu. Yıkıyorm pişik kremi sürüyorum ama hep sık kaka yapio. Her alt değiştirme de aglio yavrum. Napiim ben. Unibaby pişik kremi ıyi değil mu ki

Kızlar bebeğimin poposu aşırı pişik oldu. Yıkıyorm pişik kremi sürüyorum ama hep sık kaka yapio. Her alt değiştirme de aglio yavrum. Napiim ben. Unibaby pişik kremi ıyi değil mu ki
canım ben henüz kendim tecrübe etmedim ama genelde sudokremi ve saf zeytinyağını çok övüyor arkadaşlar.

Teşekkür ederim canım eskisi gibi fiskirmiyo ama aynı süt geliyo yani sagdigimda bazen ben kafaya taktım bana öyle geliyo galiba 15 günü geçtik çok şükür canim

saf zeytinyağının da asidi alınmalıymış. bunun için kimisi ocakta direk ısıtın diyor. kimisi bain marie usulü (yani zeytinyağı kabını direk ateşe değilde, su dolu bir kabın içine zeytin yağı kabını koyup o kabı ısıtarak sıcak su vasıtasıyla ısıtmak) daha uygun diyor bu işlem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…