- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.141
Canım olmuyor ben beceremiyorum annem var hiç yardimci olamadı ilk gündür yaralarım çok kötüydü kendim yapmaya çalışıyorum kendimi suçluyorum Dr gidicem uyudugumda bile cocugu dysunuyirum gidicem bu gidişle soydu mu doymamış mi onu da bilmiyorum çok zor tecrübesiz olmak ve yalnız olmak teşekkür ederim benim emerken diğeri akıp atleti full islatiyodu simdi boyle olunca sagmadigima bagliyorum şimdi birden söndü gereksiz kaygı ve düşünceler hep hata yapıyorsun gibi geliyor dediğin gibi yapmamaya çalışıcamCanım benim 20.günüm. İlk sefa bu gece 1damla süt damladi digerini emerken.
Sırayla emziriyorum. Bi memeyi en az 2saat veriyorum. Saate bakiyorum. Ilk vermemden 2saat geçtiyse digerini veriyorum. Sırayla doluyorlar. Öyle şiş dolu ancak bazı günler sabaha karşı oluyor. Gün içinde yumuşacık boynu bükükler..
Moralini yüksek tut canım.
Çok takılma herşeye
Aynen canim cok sukur rabbime diledimi nasip etti iki oglum var iki kizim olucak insallah saglikla nasip etsin rabbim cumlemize minnoslariValla cokk sevindim tutmamasinateori meori rabbimindiledigi olur cok istemissin demekki
Hadi gözün aydın, Rabbim yardımcın olsun senin kokunu alınca daha da hızlanır iyileşmesi inş.Kızlar bugün bebeğimle buluşmaya gidiyorum. Geçen hafta bugün doğum yapmıştım, ilk emzirme için çağırdılar, ilk kez oğlumu kucağıma alacağım inşallah. Ne olur dua edin bizim için herşey güzel geçsin ve ben de kavuşayım en kısa zamanda yavruma
Allâh hepinizin yavrusunu bağışlasın..
teşekkürler yarın doktora soracam ben de idrar tahlili yapsın istiyorum. Doktor sıcakalrdan normal dediGeçmiş olsun canım. Eğer dinlenince uzaninca şişlerin azaliyorsa korkmana gerek yok bence.
Un şeker tuzu daha az tuketip suyu çoğalt bi bak düzelme olacak mı?
Istersen idrar tahlili ver.
Terleyince çok su kaybediyoruz
Bende felaket derecede ayaklarim bacaklarim sismisti artik goren sok oluyodu doktor emzirrirken ayaklarin sarkik oturma hatta surekli uzaticaksin dogumdan sonra olabiliyo normaldir dedi. Yatarkende ayaginin altina yastik koyup uyu ve kesinlikle cok bol su icmelisinbenim gecti tamamen canimteşekkürler yarın doktora soracam ben de idrar tahlili yapsın istiyorum. Doktor sıcakalrdan normal dedi
ben daha doğurmadım canım ama hamileyken de aynı demk doğurunca da devam edebiliyormuşBende felajet derecede ayaklarim bacaklarim sismisti artik goren sok oluyodu doktor emzirrirken ayaklarin sarkik oturma hatta surekli uzaticaksin dogumdan sonra olabiliyo normaldir dedi. Yatarkende ayaginin altina yastik koyup uyu benim gecti tamamen canim
Bende bas agrisi degil ama boyun ve omuz agrisi oldu oyle agriyordu ki karnimin agrisini unutturuyordu uc gun surdu uc gunden sonra gecti cok sukur sanirim bas agrinizda uc gun surecektirSelam arkadaşlar spinal sonrası baş ağrısından muzdaribim.agrisi olan arkadaşlar varsa ne zaman geçti acaba. Geçeceğini bilmek bile rahatlatacak beni
benim doğum öncesi pek ödemim olmadı bazen yorulunca çok ayakta kalınca olup geçiyordu. ama doğumdan sonra aynı şekilde sandalye veya koltukta oturarak emzirince öyle bir şişti ki özellikle sol ayağım. eşim roberto carlos gibi olmuş diyordu. ilk günler de başka türlü rahat edilmiyor ki. ama yatakta oturup bacaklarımı uzatırsam daha az şişiyordu.ya da yatınca bayağı iniyordu tamamen inmese de. şimdi geçti artık.Bende felaket derecede ayaklarim bacaklarim sismisti artik goren sok oluyodu doktor emzirrirken ayaklarin sarkik oturma hatta surekli uzaticaksin dogumdan sonra olabiliyo normaldir dedi. Yatarkende ayaginin altina yastik koyup uyu ve kesinlikle cok bol su icmelisinbenim gecti tamamen canim
benim 3. günden sonra falan başım ağrımaya başladı bir de kuyruk sokumuna ağrı giriyordu . belki de spinalden değil de karnım ağrımasın diye oturuşumu biraz garipleştirip arkaya yük vererek emzirmeye çalıştığım için kuyruk sokumunda oldu, bir de uyku düzeni bozulunca başımda oldu bilemiyorum. 7.günden sonra bayağı geçti, çok nadir ve hafif oluyor.Selam arkadaşlar spinal sonrası baş ağrısından muzdaribim.agrisi olan arkadaşlar varsa ne zaman geçti acaba. Geçeceğini bilmek bile rahatlatacak beni
canım sen doğum yapalı kaç gün oldu, eğer süt üretimini göstergesi olan bebeğinin kilo alımı, cilt rengi ve çişli bez sayısı gibi kriterlerde bir sorun yoksa zamanla memeler bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye adapte olup eskisi gibi sert olmuyormuş. buna memelerin terbiye olması deniyormuş. yani yumuşakta olsa süt vardır inş.Süt üretimi neden kesilir ki bana mı öyle geliyor yasapır sapır damlası şimdi az gördükçe kızmadan alamıyorum kendime çok duygusal Ağlıyorum engelleyemiyorym çok üzdü galiba bir şeyim yokken bile böyle bir de bebeğin tüm bakımını uykusuz yapmak kötü sagmadim tam ememedi ona bagliyorum bari öyle devam etseydi umarım gelir benim gibi azalıp devam eden var mı ilk uçları dolu olurdu bazen aynı süt geliyor ama Uçlar eskisi gibi degil depolama değişti sanırım
kızlar gaz sorununuz kaçıncı gün başladı[/QUOT
15 gunden sonra basladi aglama falan yoktu sadece ikinip kizariyordu ayaklarini karnina cekiyordu 20. Gunden sonra aglamayada basladi
canım ben henüz kendim tecrübe etmedim ama genelde sudokremi ve saf zeytinyağını çok övüyor arkadaşlar.Kızlar bebeğimin poposu aşırı pişik oldu. Yıkıyorm pişik kremi sürüyorum ama hep sık kaka yapio. Her alt değiştirme de aglio yavrum. Napiim ben. Unibaby pişik kremi ıyi değil mu ki
Teşekkür ederim canım eskisi gibi fiskirmiyo ama aynı süt geliyo yani sagdigimda bazen ben kafaya taktım bana öyle geliyo galiba 15 günü geçtik çok şükür canimcanım sen doğum yapalı kaç gün oldu, eğer süt üretimini göstergesi olan bebeğinin kilo alımı, cilt rengi ve çişli bez sayısı gibi kriterlerde bir sorun yoksa zamanla memeler bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye adapte olup eskisi gibi sert olmuyormuş. buna memelerin terbiye olması deniyormuş. yani yumuşakta olsa süt vardır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?