- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.961
Vuruyolar yatarken iyi de yürümek çok zor nasıl gidicem eve bilmiyorum..henüz hastanedesin canım demi. hemşirelerden ağrı kesici iste, kalçadan yapıyorlar bayağı rahatlatıyor. taburcu olurken de dr ilaç yazar zaten.
Ben sagmiyorum Tatlım. İşaret ve orta parmagimla ucunu kahverengi çevresini de buruşturup makas gibi tutup bebeğin ağzına veriyorum. Biraz sonra meme bosalinca kızım da iyi tutunca parmaklarimi birakiyorum.Her seferinde sağmak çok zor oluyo
Zaten dün hapşırdım ölüyorum sandımseker000 oksurmemeye çalış. Hapsırirsan gulersen hafifçe bi yastıkla Dikişlerine bastir. Ben tayt gitmiştim rahat hareket edebilmek için faydasi oldu. Karnım sallanmayinca acimiyor. Yüksek bel kilot giy düşük bel benim yapiştırma dikisimi acitti hatta belki de yapışan yeri açıldı. 5.gün aynayla farkettim . kilotla uyuduktan sonra acittigini söyledim. Aynı dediler sanırım korkmayim diye pansuman yaparken eşim ve ablamın surati bi tuhafti. Ve acimayan dikiş acimaya başladı. Açılmış azıcık iste artik kapanacak hala pansuman yapiyorum.
Çok sağol canımm uygulıcam dedikleriniseker000 Tatlım evde ağrı kesicini ihmal etme. 1hafta sabret. Ben kilolu olduğum için Dikis yapistirma tam yapışmadi hala pansuman yapıyorum. Sert yere otur. Sert yerde yat. Yandan yandan kalk. Oturduğun ve yattığın yerden dirsek ve elinle tutunarak çok yavaş hareketlerle kalk ben sandalyeden tutunuyordum. Yan yatmak rahimi toparlatır. Yattığın yerden ayaklarini yavaş yavaş kıpırdat mesela gerip dinlendir (kalkmadığın zamanlar hareket ettir).
Vuruyolar yatarken iyi de yürümek çok zor nasıl gidicem eve bilmiyorum..
Kalçadan vuruyolar ..ben 5dklık yolu nasıl gidicem diye düşünüyorum..bugün çıkarıcaklarGunde 4.5 litre fln su iciyorum ben ya emzirmekten midir nedir cok susuyorum normalde su icmeyi sevmem su da yariyor olabilir bana
Bayramda tatile gidecegim cnm goguslerim yara olsun istemiorum o nedenle silikon ucu birakmadim henuz (doktorumuza sordum gidebilirsin dedi havuza girebilirsin dedi)
Biraz nefes almak lazim cnm iyi olur
Ben aglatmak istemiyorum ama aglasin cigeri gelisir aman kucagina alma kokuna alisir diyenlerden gına geldi.. :/
Annem de korkuyor o da huyunu biliyor cok aglayinca tikandigini, o da aglatmamak icin ugrasiyor, ugrasiyoruz bakalim :/
Sizde de bir daha olmaz insaallah :/
Dogumdan sonra 6 hafta canim :/
Ayaklarimda sislik yok
Cnm 3.gun ben 2 saat yol gittim agri kesici yaptir kendine agrin oldukca azalacak gececek hepsi merak etme (kalcadan ya da bacaktan vuruyorlar agri kesiciyi)
İnşallahh düzelir çok zormuş gerçekten..Her gün biraz daha düzelecek sabret canım bol bol yürü acıya acıya yürü iyileşmeni hızlandırır
Kaçıncı gün duş aldın canımYürürken aşağı doğru sarkıyor ya karın o yüzden ağrıyor. Duş aldıktsn sonra korse tskmaya başlamıştım o rahatlatmıştı beni.
Vuruyolar ama yürüyünce işe yaramıyor sanki..dikkat edicem sağol canımmHastanedeyken bol bol ağrı kesici iste. 3. Gün çok daha iyi olacak. Ben 7. Gün sanki hiç bir şey olmamış gibi hissediyordum. Doktor acımasa bile karnını zorlama demişti. Şınav hareketini yapmayacaksın. Kalkarken ya birisi kaldıracak yada yan dönüp dirsek ve kollarından destek alıp kalkacaksın.
Bana 2. Gün hastanede duş aldırmak istediler ama ben 3. Gün yine hastanede kendim aldım. Kendimi çok iyi hissettim duştan sonra. Su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı dikişin üstüne. Bir de sana bir tavsiyem var. Ben dikişe hiç bakmadım ve hiç dokunmadım. Unuttum onu resmen. Belki o sebeple bir an bile dikiş acısı, sızısı hissetmedim. Benim uzun süre yatıp ayağa kalkınca rahim bölgem acıyor sadece. O da 5-10 sn. Bir hafta hafif kambur yürüdüm bu arada :) hastanedeyken her hareket gerektiren şeyden önce doktorum damardan ağrı kesici verdi. En son da arabaya binip ineceğim için verdi ve öyle taburcu oldum. Evde de 2 gün aldıKaçıncı gün duş aldın canım
Evet yaa malesefİstanbul'da dün gece çok kötü bir terör olayı olmuş. Allah hepimizi korusun, artık ülkemizi bu illetten kurtarsın(
Kızlar bir de ben çok zor uyandırıyorum bebişi. Yarım saat sürüyor. Sabah emzirdim, üstüne bir de 30 cc sağdığım sütü verdim. Üstünden 2 saat geçti, hala uyuyordu. Kaldırmak istiyorum ama geriniyor, esniyor, gözünü açıyor sonra yine uyuyor. Ev 30 derece ondan olabilir mi?
7 snde sabh dgm yptm bn.Kaçırmışım ben senin doğum hikayeni Can'ım aynı Zaman'larda yaptık galiba ilk günler yoğun geçiyor ondan. Çok geçmiş olsun her şey nasip kısmet boşuna sancı çekmişsin ama vardır bunda da Bi hayır
Doktor 4. Gün demişti.Kaçıncı gün duş aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?