2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
seker000 Tatlım evde ağrı kesicini ihmal etme. 1hafta sabret. Ben kilolu olduğum için Dikis yapistirma tam yapışmadi hala pansuman yapıyorum. Sert yere otur. Sert yerde yat. Yandan yandan kalk. Oturduğun ve yattığın yerden dirsek ve elinle tutunarak çok yavaş hareketlerle kalk ben sandalyeden tutunuyordum. Yan yatmak rahimi toparlatır. Yattığın yerden ayaklarini yavaş yavaş kıpırdat mesela gerip dinlendir (kalkmadığın zamanlar hareket ettir).

seker000 oksurmemeye çalış. Hapsırirsan gulersen hafifçe bi yastıkla Dikişlerine bastir. Ben tayt gitmiştim rahat hareket edebilmek için faydasi oldu. Karnım sallanmayinca acimiyor. Yüksek bel kilot giy düşük bel benim yapiştırma dikisimi acitti hatta belki de yapışan yeri açıldı. 5.gün aynayla farkettim . kilotla uyuduktan sonra acittigini söyledim. Aynı dediler sanırım korkmayim diye pansuman yaparken eşim ve ablamın surati bi tuhafti. Ve acimayan dikiş acimaya başladı. Açılmış azıcık iste artik kapanacak hala pansuman yapiyorum.

Zaten dün hapşırdım ölüyorum sandım yüksek bel benim de pantolonum..inşallah düzelir seninki de..

Çok sağol canımm uygulıcam dediklerini

Vuruyolar yatarken iyi de yürümek çok zor nasıl gidicem eve bilmiyorum..

Tayt getittir canım.
Koltuğu yatay konuma getittir.
Arabada tutunma yeri varsa, içerde kapının üstünde tavanda, arada bir ordan tutup poponu kaldirabilirsin karnin sallanmasin diye özellikle tumseklerde ve bozuk yollarda.

Kalçadan vuruyolar ..ben 5dklık yolu nasıl gidicem diye düşünüyorum..bugün çıkarıcaklar

Vuruyolar ama yürüyünce işe yaramıyor sanki..dikkat edicem sağol canımm

Kaçıncı gün duş aldın canım
Bana 2. Gün hastanede duş aldırmak istediler ama ben 3. Gün yine hastanede kendim aldım. Kendimi çok iyi hissettim duştan sonra. Su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı dikişin üstüne. Bir de sana bir tavsiyem var. Ben dikişe hiç bakmadım ve hiç dokunmadım. Unuttum onu resmen. Belki o sebeple bir an bile dikiş acısı, sızısı hissetmedim. Benim uzun süre yatıp ayağa kalkınca rahim bölgem acıyor sadece. O da 5-10 sn. Bir hafta hafif kambur yürüdüm bu arada :) hastanedeyken her hareket gerektiren şeyden önce doktorum damardan ağrı kesici verdi. En son da arabaya binip ineceğim için verdi ve öyle taburcu oldum. Evde de 2 gün aldı

Kızlar bir de ben çok zor uyandırıyorum bebişi. Yarım saat sürüyor. Sabah emzirdim, üstüne bir de 30 cc sağdığım sütü verdim. Üstünden 2 saat geçti, hala uyuyordu. Kaldırmak istiyorum ama geriniyor, esniyor, gözünü açıyor sonra yine uyuyor. Ev 30 derece ondan olabilir mi?

Canım bana doktor öyle bi uyarıda bulunmadığı için doğdu doğalı uyandırmıyorum.
Bana hastanede emiyor mu diye sormuştu 4. Gün de sarılığı hafif ama geçer demişti o kadar.
Çok zaman geçerse 3 saat falan uykusunda emziriyorım. Geceleri altını da değiştirmiyorum. Uyanırsa gece bir iki kere emziriyorum. Yattığım yerden.

Reactions: 9ay
7 snde sabh dgm yptm bn.
Sagol cnm aynen nasip normldn hic korkmuyodm ama kotu bi dogum hikayem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…