2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Annem bakmayı tercih ediyor canım , maalesef yardım edenim yok Senin adına çok sevindim , darısı Başıma inşaallah , olmazsa bu hafta sonu eşimle deneyeceğiz ...

İnşallahh düzelir çok zormuş gerçekten..
Çokk zor ama Allah'a şükür geçiyor geçecek diye sakinleştir kendini. Doktorum eve gidince dikişlerine streç sarıp banyo yapabilirsin demişti bana ama ben yine de bir gün daha bekledim sen de doktoruna sor banyo işini. Bebeğini sakin aç bırakma 3 saati bir dakika bile geçmesin

Gaz gaz gaz gün geçtikçe gazlaniyo bu bebiş masajlar gaz ilacı bi işe yaramıyor çok üzülüyorum çocuğum öyle acı çekerken

Biz de öyleyiz canım. Hele dün. Geçen akşam 2mercimek çorbası tattım. Karışık meyve
Annem bakmayı tercih ediyor canım , maalesef yardım edenim yok Senin adına çok sevindim , darısı Başıma inşaallah , olmazsa bu hafta sonu eşimle deneyeceğiz ...
,
Canim kendin yapabilirsin buna inan. Ben ilk kızımı sifonyere koyardım. Yan yatırıp Arkasına yastık dayardim. Iki elimle meme ucunu etrafini buruştuup ağzına göre verirdim. Öyle öyle öğrendim. Şimdi tek elimin isaret ve orta parmagini makas gibi yaparak vereniliyorum.
Istersen masaya koyup oturup da yapabilirsin. Veya kucagina yastik koyup da bebegini tutmadan yapabilirsin.

Ben kendim ugrastim. Kaynanam mama vermemi istiyordu. Emzirmemi istemezdi. Senin annen de ayni galiba. Bu dogumda görümcem de sezeryan diye hemenh mama dedi. Eltim emzirtti sagolsun

Uzun zamandır belimde bir ağrı var benim de bu Da mı ameliyatla alakalı acaba
İlk günler başım çok dönmüştü

7 snde sabh dgm yptm bn.
Sagol cnm aynen nasip normldn hic korkmuyodm ama kotu bi dogum hikayem oldu
Evet kafamın yerinde olmadığı zamanmış ben de 4ünde yaptım. Benimki tam tahmin ettiğim gibi gitti. Korktuğum her şey başıma geldi :) hayırlısı böyleymiş her şey düzelecek Allah'ın izniyle

Vuruyolar ama yürüyünce işe yaramıyor sanki..dikkat edicem sağol canımm
Canım hayırlı olsun öncelikle , Allah analı babalı büyütsün inşaallah , ben 2 saatlik sezeryan ₺miyom ameliyayından çıktıktan sonra narkozun etkisi OLMASINA rağmen Ağrı'dan ağlıyordum , dün doğum yapmıştın galiba , bence çok etken çıkarıyorlar , 2. Gün biraz dah rahat yürüyorsun, kalabiliyorsun bir gün daha kal , ben 2 gece 3 gündüz kalmıştım , 3. Gün baya iyiydim ...

Benimkisi gece 3 te hep gayta yapıyor , bende bi ara gece uyandırmasam mı diyorum içim rahat etmiyor , gündüz yaşadığımız seromonileri yaşıyoruz maalesef ...

Vuruyolar yatarken iyi de yürümek çok zor nasıl gidicem eve bilmiyorum..
çok yavaş yavaş eşinin kolunda çıkarsın canım. arabaya eşin bindirsin yine çok yavaş hareketlerle. ve eşin dörtlüleri yakıp arabayı çoook yavaş dikkatli kullansın sarsmasın seni. biz öyle geldik eve.

Gaz gaz gaz gün geçtikçe gazlaniyo bu bebiş masajlar gaz ilacı bi işe yaramıyor çok üzülüyorum çocuğum öyle acı çekerken
Ya sorma uykusunda kızarıp bozarıyor Çığlık atıyor içim gidiyor resmen ... Ben dün chicconun salıncağını çıkattırdım , titreşimde 10 dk falan yatırdım , rahatladı... Akşamları o şekilde yapıyorum ...
kahverengi Çevrenin tamamını sokuyorsun Bebeğin Ağzına canım , hastanede hemşireler bile sadece ucunu sokmaya çalıştılar , bende sadece ucunu sokmaya çalışıyordum , önce 2 dk pompayla ucunu çıkartıyorum sonra Ağzına sokuyorum yalıyor sadece emme refleksi yapmıyor , emziği biberonu cokgudu cokgudu soruyor ama

bu konuyla alakalı bilgim yok ama olabilir. benim bikaç gün öncesine kadar çok daha şişti ve sürekli pijamamın önü ıslanıyordu. göğüs pedi koyuyordum. şimdi o kadar şişmiyor. terbiye olmaya başladılar herhalde. bu şartlar altında 4 saat aradan sonra tek memeden 70 çıktı. belki sen 2 saat sonra sağsan da 65-70 çıkacak, 4 saatte 2 kere sağsan benimki kadar çıkmış olacak toplamda. belki de sadece az depoluyor olabilir mi. denedin mi hiç 2 saat aradan sonra sağmayı.

evet canım, doğru emzirme için hazırlanan videolarda ısrarla üzerinde durulan şey özellikle bebeğin alt dudağına gelen tarafta mümkün olduğunca kahverengi kısmıda bebeğin ağzına vermek gerektiği. üsttede bir miktar verilmeli ama altta daha fazla. böylece hem bebek dili ile daha rahat sağım yapar daha rahat süt içer, hem meme ucu bebeğin ağzında iyice derine doğru yerleştiği için daha az acır yara olma iht azalır.

Evet kafamın yerinde olmadığı zamanmış ben de 4ünde yaptım. Benimki tam tahmin ettiğim gibi gitti. Korktuğum her şey başıma geldi :) hayırlısı böyleymiş her şey düzelecek Allah'ın izniyle
Kndimi hic iyi hissetmiyrm bugun heryerim agriyo sanki icimi kemiriyolar cok tuhfim bgn kske norml ypablsydm

Sağol canım :) haftasonundan Ümitliyim inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…