2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar idrarınızdan kan gelen var mı
Benim doğumdan beri geliyordu bir haftadır yoktu ama bugün yine kan geldi
Açık renk geliyor
Çişimi tutamıyorum zannediyorum ben ama

Canım yanında kalan biri varsa yardım etsin memeni tutsun bebeğin kafasını tutsun masaj yapsın
Bugün bi tık daha başarılı olduk biz :)
Akşam bile sütümü sağıp vermedik direk emzirdim
Kızım iki mememdende emdi şükür
Ama sabah annem yardım etti memeyi dayadık kızıma öyle öyle alıştı :))

Canımbenim gozunaydin hayırlı olsun.
Bebeğine kavuştun çok şükür.
Bebeğini göğsünde tut onu kokla sütün daha çabuk gelir inşallah.
Ne derlerse desinler onun yeri ilk günler senin göğsün.
Bırak emzik niyetine kuru memeni emsin, emsin ki sütün gelsin.
Ben öyle yaptım 4.gün hafif Sariligi vardı ama ilerlemeden geçti çok şükür.
Bol sulu şeyler komposto falan tuket.
Öpüyorum sizi

Tam anlamiyorum neden boyle oluyor bugun tekrar oldu

Aglarken tikanior

Geçmiş olsun canım bebim de bebeğim geçen gün uykuya dalarken sinirle emiyordu, sanırım süt de yoğun geldi birden sesi kesildi morardi eşime verdim başladım ziplamaya bağırmaya. Ters çevir salla diye diye ağladım. Çok kötü oldum. Karnımi falan unuttum. Ben de böyle durumlarda bişey yapamıyorum. Başkalarının çocuklarına yaptım ama kendiminkilerde donup kalıyorum ya da kriz geçiriyorum böyle..

Ağlarken sırtüstü yatırma canım bi de aglatmamaya çalış. Yok cigeri gelişir bilmemne inanma. Emzik niyetine ver memeyi kendini güvende ve değerli hissetsin. Kucağında tut gezdir bi kaç gün sakinlessin. Kucağa alışma diye bişey yok ilk 3ayda. Geçmiş olsun tekrar canımbenim çok uzulmussunsur

Tebrik ederim canım Gözünaydin

Kızlar idrarınızdan kan gelen var mı
Benim doğumdan beri geliyordu bir haftadır yoktu ama bugün yine kan geldi
Açık renk geliyor
Çişimi tutamıyorum zannediyorum ben ama

Sondadan diyeceğim ama kan vajinadan idrarla geliyor olabilir mi?
Bence doktora sormalısın canım bende olmadı sanırım

Sondadan diyeceğim ama kan vajinadan idrarla geliyor olabilir mi?
Bence doktora sormalısın canım bende olmadı sanırım
Yarın gideceğim doktora cAnım
Dediğin gibi idrarla vajinadan geliyor
Bi an idrarımı tutamıyorum zannediyorum
İç çamaşırıma bi bakıyorum kan gelmiş

Doğumdan sonra kan sulandırıcı hala kullanıyomusun canım.. Bana 1 haftalık uazdılar kullandım.. Daha ne kadar kullanıcakmışsın.. Birde ayaklarında şişlik var mı..

Amin çok sağol canım..uzanınca çok yok ama yürüyünce çok kötü senin de öyle miydi?

Göğüs ucum var emiyor ama gelmeyince sinirleniyor bırakıyor inşallah gelir

Fa... Book ta aayfası var oraya gir numune istw yolluyolar.bugün bwn istedim..sadecw 5 tl kargo veriyomuşuz..

Canımm çok teşekkürler♡ uğraşıyorum ama dikişler çok ağrıyor ikinci gün daha iyi oluyor demi azalıyor ağrılar?

Teşekkürler canım kilosu aynı dediği gibiydi..darısı başına inşallahh sen de sağlıkla kavuş bebeğine..

Amin canım çok sağol..dediğini denicem. .yürüyünce ağrım çok oluyor seninde öyle miydi 2.gün azaldı mı

Sağol canımm inşallahh♡

Teşekkürler canımm..öyle yapıyorum ayıramıyorum yanımdan..2.gün yürümek daha kolay oluyo demi çok ağrıyo karnım az önce hapşırdım ölüyodum ağrıdan

Amin canım çok sağol..dediğini denicem. .yürüyünce ağrım çok oluyor seninde öyle miydi 2.gün azaldı mı
evet canım zaten hareket ederken sıkıntılı idi ama geçti gitti şükür.günden güne azalacak, özellikle 3. günden sonra biraz daha rahat etmeye başlayacaksın.
dr ilaç yazdı ise ağrı kesicini hafife alma düzenli al, ben antibiyotiği düzenli aldım ama minoset pek etki etmez diye ağrı kesici düzenli içmedim. sonra baktım bazen bayağı iyi oluyorum sonra ertesi gün daha iyi olması gerekirken biraz ağrım oluyor. Allah Allah niye böyle derken dikkat edince ağrı kesici alınca bayağı işe yaradığını farkettim. ağrı kesiciyi iç bi yarım saate yakın bekle mümkünse ondan sonra hareket et çok daha rahat ediyorsun. dr bana 8 saatte 1 yazmıştı, işe yaradığını farkedince 6 saatte 1 bile içtim valla.
yerinden kalkarken, otururken, yatağa girerken, tuvalette vs eşine tutun hep. seni ellerinden yukarı doğru (öne doğru değil dikey yönde yukarı doğru) çeksin karın kaslarına binecek ağırlığın çoğunu o taşımış olsun daha az acır. yürürken ona tutun boynuna ver ağırlığını böyle dans eder gibi yavaş yavaş yürüyün evin içinde, acıyor diye yürümeyi ihmal etme ne kadar çok hareket o kadar hızlı iyileşme.
Bir de yatağımız yumuşak ve yerden yüksek diye 9 gün falan salondaki 3 lü koltukları açıp orda yattık bebeğimle ben bi koltukta, eşim diğerinde. koltuklar sert ve alçak olduğu için yatıp kalkmak daha kolay geldi.
sakın acın ağrın geçse bile orayı zorlama eğilip yerden birşey alma, ağır vs kaldırma uzun bir süre. bebeğini kucağına versinler hep. bebeğin altını dahi ben bikaç gündür alıyorum daha. ağrım geçti ama mümkün olduğunca az zorlamak istedim.
Seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki inş en kısa sürede iyileşirsin canım.

Teşekkürler canımm..öyle yapıyorum ayıramıyorum yanımdan..2.gün yürümek daha kolay oluyo demi çok ağrıyo karnım az önce hapşırdım ölüyodum ağrıdan
henüz hastanedesin canım demi. hemşirelerden ağrı kesici iste, kalçadan yapıyorlar bayağı rahatlatıyor. taburcu olurken de dr ilaç yazar zaten.

Canımm çok teşekkürler♡ uğraşıyorum ama dikişler çok ağrıyor ikinci gün daha iyi oluyor demi azalıyor ağrılar?
Hastanedeyken bol bol ağrı kesici iste. 3. Gün çok daha iyi olacak. Ben 7. Gün sanki hiç bir şey olmamış gibi hissediyordum. Doktor acımasa bile karnını zorlama demişti. Şınav hareketini yapmayacaksın. Kalkarken ya birisi kaldıracak yada yan dönüp dirsek ve kollarından destek alıp kalkacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…