2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ağlama krizleri mız yok bizimde bazen çok huysuz olunca oluyor kolik demek mi bu

Cnm mamayi ne kadar verion. Biraz arttir mamayi. Bende doktor deyince yok artik acliktan olsa kilo alimi az olurdu iyi kilo aliyor nie arttiriyim ki dedim. Ama aklimda kalmasın die denedim .çocuk tam doyunca salar kendini kolu kanadı oynamaz ve o uykudaykende pirtini rahat atar dedi doktor. Ben denedim ise yaradi bide biogaia ve bifiform kullandim ise yaramadi. Sap simplex verdi o iyi. Mama olarak da hipp kullaniom memnunum.

Sakin uyutma ayni hatayi yaptim 6 saat uyuyo dıe kaldirmadim. Sarilik başlangıcı oldu doktor cok kizdi. Simdi aglayinca rahatliom kendine gelio ve emio.Az emdiyse Saat başı kaldiriyorum. Cok emdiyse 2 saatte 1

Canım ilk zamanlar öyle fazla vermiyorum çok az verip yeter sanıyordum simdinarttirdim.60 veriyorum bazen süt leri biriktirip tiloplqyip veriyorumnonlarida almiyirnartik fazla zorla yediriyorum

Amin inşallah geçecek bu günler de onu elinden tutup parka götüreceğim günleri hayal ediyorum herkesinki nasıl buyuduyse bizimkilerde büyüyecek allahin izniyle
İnşallah canım çok haklısın bazen istediniz gibi gitmeyebilir her şey daha büyüsüne rahatlayacagiz inşallah

Canım spinal sonrası o baş ağrısını ben de çektim. Bir bardak nescafe işi çözdü :) sen de iç.

Bu kimyon toz kimyon mu ? Yemeklere kattığımız yoksa bitki halinde mi demliyoruz canım?

Anladım canım..bana yarın duş al dedi bandı çıkarıp korkuyorum ama

Canım spinal sonrası o baş ağrısını ben de çektim. Bir bardak nescafe işi çözdü :) sen de iç.
5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedim

Anladım canım..bana yarın duş al dedi bandı çıkarıp korkuyorum ama

Ayakta duş al bence biri seni yikasin egilemezsin. Ayağını bacağını keselesin. Duş almadan rahatlayamazsin. Sacina uzansan karnin ağrır. Beni ablam yikamiştı. Duştan sonra bandı çıkardıktan sonra da pansuman yaptı. Kesi yerine su değmesin bence daha yeni.
Ben bir gün sonra taburcu oldum. Ertesi gün yani 48.saatte duş aldım. Öyle dediler

İnşallah geçecek..bana da yarın yap dedi duş..acıkınca kıyameti koparıyor zaten

5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedim

Hala gecmediyse anestezi uzmanina görün.
belki yama falan gerekebiliyormus spinal yapılan yer zedelenirse. Korkutmak istemem.
Birine öyle yapılmış burda yazmıştı.
Geçmiş olsun canım
Bebeğin de hayırlı olsun.
Hoşgeldin aramıza

Çıktık bugün yürümek hâlâ çok zor..inşallah yarın daha iyi olurum

Çıktık çok şükür öyle yaptı o da saraılınca içim gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…