- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.041
Bnm dikisimi hissediyrm ustu hissiz ztn belli yani icersi bi tuhaf ve cnm aciyo ck gucsuzumDikiş yerlerim hissiz benimde
Cnm hyrli olsun gozun aydin sezeryanmi olduÇıktık çok şükür öyle yaptı o da saraılınca içim gidiyor zaten
bana dr su geçirmez bant var banyo yapabilirsin evde dedi ama gün vermedi. bir hafta sonra kontrole çağırdı. ben hem canım yanacak diye ve zarar veririrm diye korkudan, hem de küvetim yerden yüksek acıdan adım atıp çıkamadığım için banyo yapmadım kontrole gidene kadar eşim vücudumu sildi. kontrole gidince dr çıkardı bantı baktı bi sorun yok 40 ın çıkınca kontrole gel dedi.İnşallah geçecek..bana da yarın yap dedi duş..acıkınca kıyameti koparıyor zaten
Ama hersey normaldi yapabilirdim keske bilincli bi hamilelik yasasydim bebek gelmisti hazirdi napcami blmiyodum sadece belki bi saat belki iki saat dpktoruma son anda neden guvenmedim neden o kdr tansiyonumu yukselttim blmiyrm bnm hatamdi doktorum 4.5 kilo bebek dogurtturuyo normal dogumlaKızım kolik miş Biogaia damla kullanıyorum.Bi arkadaş uyku yaptığını söyledi.uyuduğu zaman çok şükür güzel uyuyor.ama uyuyana kadar mahvoluyoruz.hem emmek istiyor hem de memeyi itiyor, öyle bi bağırıyor ki sancıdan
zeyzey3428 canını sıkma, her şey de vardır bir hayır.ben de ilk kızımda kendimi normal doğuma hazırlamıştım.iki hafta kala doktor sen bunu normal doğuramazsın dedi ve sezeryan oldum.ikinci kızımda sezeryan beni çok zorladı.ben de keşke normal olaydı dedim ama...kendini yıpratma bence
Hımm olabilir canım vurulan ilaç da fazla olmuş sonuçta baş ağrın da uzun sürebilir. Benim ameliyattan 3 gün sonra başladı 3gün çektim neskafeyi duydum kurtuldum. Çok berbat bir ağrı. Benim migrenim var. Onun gözünü seveyim dedim. Böyle bir ağrı yok. Kafamı kaldırıp zor emzirdim oğlumu. Allah yardımcın olsun canım. Ağrı kesici içmeyi ihmal etme. Gerçi dozu düşük oluyor ama. Benim sırt değil kaburga ağrım oldu çok fena. Yataktan sürünerek kalkabiliyordum5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedim
Canım ne güzel doktorun destekçiymiş. Benimki 37 de haftaya çatı muyanesi yapalım bakalım ona göre karar veririrz diye oyaladı 38.de ooo 38 dolmuş dedi sonra suyun azalmış bekleyip risk almayalım dedi. Öyle deyince ben tek başıma sorumluluk alamadım. Zaten onun için bana sezeryancı o doktor demişlerdi. Doktoru çok değiştirmek istedim ama bir türlü nasip olmadı. Ultrasonla bakarken bebek yüzünü ters dönmüş yüzünü göremiyoruz dedi bu doğum kanalına girmiş demek oluyordu sanırım. Ultrasonla çok bastırıp sancı başlatmayalım dedi. Başlasaydı da doğursaydım yani. Bazı şeyleri şu an idrak edebiliyorum ama o an basiretimi bağlayan da Allah. Hepimiz hep hayırlısını istedik. Demek ki böyleymiş hayırlı olan. Artık geçmişi değiştiremeyiz. Çok düşünme kızınla mutlu ol :) aslında şu an sezeryan olması çok problem değil benim için. İkinciyi düşününce sıkıntı ediyorum. Günlerce yatıyorsun birinci çocuğun da senden beklentileri var. Geçen rüyama girdi. Sezeryan oluyorum ikinci çocuk için, oğlum ortalıkta ağlayarak dolanıyor :) bu kısımları düşününce kötü işte.Ama hersey normaldi yapabilirdim keske bilincli bi hamilelik yasasydim bebek gelmisti hazirdi napcami blmiyodum sadece belki bi saat belki iki saat dpktoruma son anda neden guvenmedim neden o kdr tansiyonumu yukselttim blmiyrm bnm hatamdi doktorum 4.5 kilo bebek dogurtturuyo normal dogumla
Pztesi sezeryan oldu çarşamba bandaj çıktı perşembe duş. Duştan sonra süt kanalların açılır canım. Emmeyle arası nasıl miniğin?Bana yarın al dedi bandajı çıkarıp
Ben pztesi sezeyan çarşamba bandaj çıktı perşembe duş. Duşumu kendim aldım. Öyle çok sabunlayamadım kendimi ama. Hamileliğin son zamanlarında eşim yaptırırdı. Şimdi evde anne kayınvalide olunca eşime söyleyemedim tabi :):) pansumana gerek yok dedi doktorum. ve bu yumuşak göbekler ne zaman eski haline döner :)Ayakta duş al bence biri seni yikasin egilemezsin. Ayağını bacağını keselesin. Duş almadan rahatlayamazsin. Sacina uzansan karnin ağrır. Beni ablam yikamiştı. Duştan sonra bandı çıkardıktan sonra da pansuman yaptı. Kesi yerine su değmesin bence daha yeni.
Ben bir gün sonra taburcu oldum. Ertesi gün yani 48.saatte duş aldım. Öyle dediler
NedenŞu memelerimi kesip atasım geliyor bazen!!!
Şaka tabi.. Ama gerçek
Ne marka almayi düşünüyorsun Canim. Benimde ayni seyle basim dertte.Bizimki de öyle cnm emerken uyurken ikinma hâlinde çok üzülüyorum bende Salıncak alıyim olmadı
Benimki de inleme halinde biraz da ıkınıyor. Emmeyi yarıda kesiyoruz sürekli. Colic end şurup verdim bakalım. Faydası olur inşallah.Ne marka almayi düşünüyorsun Canim. Benimde ayni seyle basim dertte.
Kalçadan vuruyolar ..ben 5dklık yolu nasıl gidicem diye düşünüyorum..bugün çıkarıcaklar
Emzirmeden önce egzersiz yaptırıyoruz cnm.bacaklarını hareket ettirip karnına bastırıyoruzBi an mesajı görünce ben minyazdim dedim canım bize de öyle söylüyorlar coknuzuldum.kensiminsucladim acincekerkennoluyorum resmen bütün gün ilhilenmekten emmmemesinden sutum kesildindun kalktım derken sağmadim baya da . Siz mwlern yapıyorsunuz ben bi Dr dqha gideyim diyorum inanmak istemiyorum sureklinikiniyordunyavrumnzinco smlex biogia kullanıyorum kaka sorununa sizin var mı
Kolik bebek genelde akşamları belli saatlerde ağlarmış.kızarma, ıkınma, ayakları karnına doğru çekme, hem emmek isteyip hem de sancıdan emememe...Ben de kullanıyorum cnm o damladan dün aldım ama kolik mi değil mi bilmiyorum
10-15 günden sonra başlarmış gaz problemi.ve belli (aynı) saatlerde ağlarmış kolik bebekler.bizim kızın saati akşam 6-12 arası. Sallamakta bulduk çareyi, ya da beni gezdirin diyor.yalancı emzik veriyoruz zorla o da rahatlatıyorSanmıyorum ya kolik bebek her daim ağlıyor die biliyorum bizimki de o yolda ilerliyor sanki ama inşallah öyle olmaz
Annen e mi sinir oluyorsun.eğer öyleyse emin ol annenle alakası yok.benim kız çok acıktıgi zaman hırsından kaçırıyor, ya da kolik başladığında emmekle emmemek arasında kaldığı zamanBenimde annem çıkartıyor ama biberonla beslerken gencine kaçırıyor ona sinir oluyorum
Olan olmuş cnm, çok şükür iyisiniz ya ona bak.belki normal doğumda bi problem olacakti bilemeyiz.sütün etkilenir fazla düşünme artık.doğum hikayem kötü yazmistin en son.sonra yazdın mi bilmiyorum ama merak ettim.ben de ilk sezeryan da rahattım, ikinci de mahvoldumAma hersey normaldi yapabilirdim keske bilincli bi hamilelik yasasydim bebek gelmisti hazirdi napcami blmiyodum sadece belki bi saat belki iki saat dpktoruma son anda neden guvenmedim neden o kdr tansiyonumu yukselttim blmiyrm bnm hatamdi doktorum 4.5 kilo bebek dogurtturuyo normal dogumla
Cekenbilir bu olsa gerek tarifi yok bu agrinin... Umarim çabuk atlatırız cnmHımm olabilir canım vurulan ilaç da fazla olmuş sonuçta baş ağrın da uzun sürebilir. Benim ameliyattan 3 gün sonra başladı 3gün çektim neskafeyi duydum kurtuldum. Çok berbat bir ağrı. Benim migrenim var. Onun gözünü seveyim dedim. Böyle bir ağrı yok. Kafamı kaldırıp zor emzirdim oğlumu. Allah yardımcın olsun canım. Ağrı kesici içmeyi ihmal etme. Gerçi dozu düşük oluyor ama. Benim sırt değil kaburga ağrım oldu çok fena. Yataktan sürünerek kalkabiliyordumiki hafta bitti yeni hafifliyor.
az kaldı canım sabret, yarından itibaren bi parça rahatlamaya başlıycaksın. ağrı kesiciyi iç, bi yarım saat-40 dk etki etmesini bekle ondan sonra kıpırda yerinden. çok daha rahat edersin bu şekilde. bir de kayısı, erik vs komposto yapsınlar bol bol iç kabız olma, bir de ıkınmakla uğraşma. dr bana kabızlık için fitil de yazmıştı, ben korkudan kabız olmayı beklmedim ilk günler her gün bi tane fitil attırdım eşime 3-4 dk sonraya tuvaletin geliyor zaten. çok kolay bir şekilde oluyor ıkınmak zorunda kalmıyorsun hiç. daha sonraki günlerde büyük tuvaletimin geleceğini hissettiğim an kendim attım fitili yine kolayca hallettim. iyileşince yapmadım artık.Çıktık çok şükür öyle yaptı o da saraılınca içim gidiyor zaten
Ay sorma bıngıl bıngıl yahu :) ben korse aldırdım eşime pentiden biraz tıparladı yürüken en azındam sallanmıyor :)Ben pztesi sezeyan çarşamba bandaj çıktı perşembe duş. Duşumu kendim aldım. Öyle çok sabunlayamadım kendimi ama. Hamileliğin son zamanlarında eşim yaptırırdı. Şimdi evde anne kayınvalide olunca eşime söyleyemedim tabi :):) pansumana gerek yok dedi doktorum. ve bu yumuşak göbekler ne zaman eski haline döner :)
benim de 4-5 kere uyuşturdular, her seferinde iğneyi sokup çektiler ama her seferinde anestezik zerk ettiler mi bilmiyorum. 4. günden itibaren biraz baş ağrısı ve kuyruk sokumunda ağrı oldu, 7. günden sonra geçti. şimdi yine baş ağrısı var ama bu uyku düzeniyle alakalı sanırım5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedim
Evet canım sezeryan.. teşekkür ederim..Cnm hyrli olsun gozun aydin sezeryanmi oldu
Yorgunluk bas agrisina razıyım inşallah bende atlatırımbenim de 4-5 kere uyuşturdular, her seferinde iğneyi sokup çektiler ama her seferinde anestezik zerk ettiler mi bilmiyorum. 4. günden itibaren biraz baş ağrısı ve kuyruk sokumunda ağrı oldu, 7. günden sonra geçti. şimdi yine baş ağrısı var ama bu uyku düzeniyle alakalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?