Canım ne güzel doktorun destekçiymiş. Benimki 37 de haftaya çatı muyanesi yapalım bakalım ona göre karar veririrz diye oyaladı 38.de ooo 38 dolmuş dedi sonra suyun azalmış bekleyip risk almayalım dedi. Öyle deyince ben tek başıma sorumluluk alamadım. Zaten onun için bana sezeryancı o doktor demişlerdi. Doktoru çok değiştirmek istedim ama bir türlü nasip olmadı. Ultrasonla bakarken bebek yüzünü ters dönmüş yüzünü göremiyoruz dedi bu doğum kanalına girmiş demek oluyordu sanırım. Ultrasonla çok bastırıp sancı başlatmayalım dedi. Başlasaydı da doğursaydım yani. Bazı şeyleri şu an idrak edebiliyorum ama o an basiretimi bağlayan da Allah. Hepimiz hep hayırlısını istedik. Demek ki böyleymiş hayırlı olan. Artık geçmişi değiştiremeyiz. Çok düşünme kızınla mutlu ol :) aslında şu an sezeryan olması çok problem değil benim için. İkinciyi düşününce sıkıntı ediyorum. Günlerce yatıyorsun birinci çocuğun da senden beklentileri var. Geçen rüyama girdi. Sezeryan oluyorum ikinci çocuk için, oğlum ortalıkta ağlayarak dolanıyor :) bu kısımları düşününce kötü işte.