2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım kendime.de kızıyodum ya biz kaka da çok zorlanıyoruz sizin günde bir kere mo yapıyo onun harici uykusu rahat mı bizim sürekli hareket halinde idi uykudaykende şimdi bazı zamanlar daha rahat onun faydasinoluyo mu bir buyuselerdu

Benim artık bu süt mevzusunda sabrım tükenmeye başladı. Eğer olmayacaksa bilsem de uğraşmasam. Sürekli emzir, sağ ver, mama ver, tekrar emzir ve bebeğimle mücadele et. Biraz emip bırakmaya başladı. sürekli "süt mü yetmedi" "biberon mu alışkanlık yaptı" diye düşünmekten bıktım. Süt kelimesini bile duymak istemiyorum.

Yok canım bir deneyeyim.

Görevini tam yapmıyor Bebek aç kalıp ağladıkça çok sinirlerim bozuluyorç

Ayyy benimdeee.. Yada artik terbiye olsun. Akmasin, agrimasin, davul gibi olmasin istiyorum.

Ya canım süt olsa ben razıyım akıp ağırmasına

Gebelikten önce var mıydı bilmiyorum ama benim çok umudum yok zaten obezdim. 6.ayda ağır egzersize başlarsak 5-6 ay sonra cevap alırız herhalde. Bu da gelecek yıla tekabül eder. Ben almasam böyle kalsam da yeter şimdilik...

Kızlar bebeğim çok kusuyor onereceģiniz bişey var mı?

Geçmiş olsun.
Sizdiriyor mu fişkırtıyor mu ?

Çökelek mi süt mü kusuyor?
Kilo alımı iyi mi?
Fazlasını mi kusuyor?
Gazı var mi? Uykusu nasil?
Biberonla gaz mi yutuyor?

Eğer reflusu varsa soluna yatir onu.
Ya da eğimli yerde yatsın doktor sedyesi gibi.
Emer emmez gazını çıkarmalisin.

Kilo alamiyor ve açlıktan uyuyamiyorsa doktora götür bence.
Eğer fazlasini sızdırıyor ve gazini cikarirken azcik kaçırıyorsa tüm bebekler öyle zaten

seker000 bir de karnın gaz doludur şimdi o gaz içerde hareket ettikçe de ağrın olur. benimki bildiğin içerde bebek varmış gibi hareket ediyordu karnımda. ağrı kesici al ve eşinle yürü evin içinde kolay atarsın gazını. yattığın yerden gitmiyor boşuna ağrı çekme gaz yüzünden.

Bazen çok emiyor ağız dolusu kusuyor genelde de gazını çıkarırken ya da yatarken sızdiriyor.3240 gr doğdu 12 günde 3440 gr olmuş doğduğunun ertesi günü 100 gr vermişti sonra ne kadar vrdi bilmiyorum.mama çok az veriyorum bazi gunler hiç vermedim bazen Çökelek gibi kusuyor bazende bence fazla emiyor ve direk sütü cikariyor bu durm çok canimi sıkıyor inşallah uzun surmez

@GlnU zeyzey3428
ben de bir gün öncesi başka bi doktora daha gitmedigime pişman oldum. Ama sonra da teselli ettim kendimi en azından vajinam, idrar kesem sarkmadi.
şimdi 25günü devirdim daha rahatım. Evimin işini yapıyorum. Tayt giyince hayat bana güzel ama geceleri çıkarıyorum .

Ikinciyi normal doğum yapabilirsiniz doktorunu bulursanız ve kendi sancinizi beklerseniz. Ama sezeryan de olsa millet tekrar doğuruyor.
Tavuk da yarın dogurmam dermiş:)

Kızlar mama olarak ne aldınız ben evde bulunması açısından golden goat aldım sanrım aptamilde gdo fln varmış
Biz evolvia kullandık. Açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyormuş o yüzden bu cumartesi çöpe gidecek. İnternetten kabrita sipariş verdim keçi sütü maması umarım beğenir zaten çok nadiren kullanıyoruz Da yine bulunsun

Bence biraz takip et daha küçük minigin. Soluna yatır ve emzirdikten sonra bi süre dik tut gezdir gazı cikinca yatır. Kilosu bence iyi. Çökelek kusunca süt yarıyor diyorlar. Fışkırtması fazla gazdan veya refluden olabilir. Geçmiş olsun. Benimkinde de böyle oluyor gazı olduğu saatler.
Sen de kabiz veya gazli olursan o da etki edebilir

Doktorun mu kullan dedi iğneyi canım.. Benimki niye kullandırmadı bem birde homozigot mutasyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…