- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.241
Emzik ver canım 0-1 YAŞ oral dönemdeler, bende karşıydım emziğe , aile hekimimiz ziyarete geldiğinde emzik ver diye baskı kurdu Yanındaki arkadaşı da diş hekimiydi , onayladı onu , ben inatla vermedim emzik şimdi hala parmağını soruyor dedi,çocuğu beş Yaşında , hem sende rahat edersin...Kizlar yardim edin bebegim memeden ayrilmiyoremziriyorum o sirada uyuklamaya basliyor cekiyor bi taraftan. Yatagina koydugum an uyaniyor. Mama da takviye ediyoruz karni tika basa doluyken bile agzi hep araniyor ve uyumuyor. Sabah 7den bu vakte sadece 2 saat uyudu gerisi hep memedeki mikmiklanmalar. Normalde geceleri uzun uyur fakat bu gecemiz nasil gececek cok endiseliyim nasil uyutucam ben bu yavruyu
Ne güzel canım ya azcık kalmış senin
Ben fena uçmuşum :)
82 civarındaydım doğumdan önce
Gebelikten önce 55 56 civarlarındaydım
Şuan 70 kg
Baya var zayıflamama
Ben 56 kiloyla hamile kaldim 60.7 yle doguma girdim simdi 51 kiloyum ve daha fazla zayiflamak istemiyorum ama istahim tamamen kapandi keske benimde biraz kilom olsaydida gidince uzulmeseydim kizlar ya vermek kolayda almak zorEvet ya ilk 10 kilo Nasıl gitti anlamadım ben de asıl kalan 10 kilo Nasıl gidecek o mesele gibi sanki
Aynı Can'ım sabah 7.30da uyandı daha şimdi uyudu. Tüm gün memede idi. Ağladım resmenKizlar yardim edin bebegim memeden ayrilmiyoremziriyorum o sirada uyuklamaya basliyor cekiyor bi taraftan. Yatagina koydugum an uyaniyor. Mama da takviye ediyoruz karni tika basa doluyken bile agzi hep araniyor ve uyumuyor. Sabah 7den bu vakte sadece 2 saat uyudu gerisi hep memedeki mikmiklanmalar. Normalde geceleri uzun uyur fakat bu gecemiz nasil gececek cok endiseliyim nasil uyutucam ben bu yavruyu
Insallah degildir biliyorum ewet ama oyleyse naparim bilmiyorum. Kendimi zaten iyi hissetmiyorum hic. Psikolojik destek almayi dusunuyorumUykusu değişiyor.bazen yatağında koyuyorum iki dk sonra uyanıyor, bazen de mışıl mışıl uyuyor çok şükür.ilk kızımda çok bilinçsizdik.mırıldanmaya başlasa hemen kucağımıza alırdık.şimdi ağlamaya başlamasını bekliyorum.çünkü bazen ıkınıyor, gaz çıkarmaya çalışıyor, kendi kendine çıkarabilirse bazen çıkarttıktan sonra tekrar uykuya dalabiliyor.çok şükür kaka problemimiz yok, zorla kaka yaptırtıyoruz bazen
Sanırım sizin bebek de kolik.3 ay içinde geçermiş.internetten yazarsan anlarsın kolik mi değil mi.Şu an kızım ayakta sallanıyor (7 ye geliyordu başladığında)
Canım çok az almışsın kiloyu , her insanın bünyesi farklı bende Sibel can Vücudu var çok kolay kilo Alıp çok kolay verebiliyorum :))))) ben 18 kilo aldım 8 kilom kaldı 3 aya veririm diye düşünüyorum , tabi bebek Emerse...Ben 56 kiloyla hamile kaldim 60.7 yle doguma girdim simdi 51 kiloyum ve daha fazla zayiflamak istemiyorum ama istahim tamamen kapandi keske benimde biraz kilom olsaydida gidince uzulmeseydim kizlar ya vermek kolayda almak zor
Ben deInsallah degildir biliyorum ewet ama oyleyse naparim bilmiyorum. Kendimi zaten iyi hissetmiyorum hic. Psikolojik destek almayi dusunuyorum
Aman maşallahİşte böyle tutuyorum kızlarEki Görüntüle 1854157
Yattığım yerden bile rahat oluyo
3.gün yani bugün bantı çıkar duş al pansuman yap kapatma dedi..Bana hiç bişi sürmedi sur demedi. 1 hafta Sonra bantı çıkarmaya gittik senin bant yok mu
Parol günde 3 adet yazmış. Ağrı durumuma göre 3 içtim. Çok ağrım yoksa iki.Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorummgünde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Canım yukarıdaki mesajımı oku lütfen. Sütümüz yetecek ben inanıyorum. Dua edelim birbirimizeBen de bugün öyle yaptım iki memeden sonra gene istedi 30 ml biberonlâ verdim artıkson care napalım. UmArım biberona mamaya alışıp emmeyi birakmazlar
Ah ah benimkide ayrılmasa keşke.. Benimkide almıyo hala ağlıyo kızarıyo.. Allahım banada nasip etse o memeden ayrılmadığı günleriBebeğim memeden ayrılmıyor diyen anne sayısı çoğalıyor:/ allah yardımcımız olsun ne yapcaz bilmem.
Bu dönemler geçici arkadaşlar, çok takmayın kafaya.ilk bebeğimde sizin gibiydim, belki daha fazlası.Şimdi o kadar rahatım ki (maşallah)Insallah degildir biliyorum ewet ama oyleyse naparim bilmiyorum. Kendimi zaten iyi hissetmiyorum hic. Psikolojik destek almayi dusunuyorum
Emmiyo mu canım..Canım çok az almışsın kiloyu , her insanın bünyesi farklı bende Sibel can Vücudu var çok kolay kilo Alıp çok kolay verebiliyorum :))))) ben 18 kilo aldım 8 kilom kaldı 3 aya veririm diye düşünüyorum , tabi bebek Emerse...
Arada ucunu emiyor sadece. Onda da süt gelmez zaten. Oynaşıyorlar bizle :) anne kucağı tatlı geliyor herhalde. Multiveri kullanıyormmusun sen?
Kizlar yardim edin bebegim memeden ayrilmiyoremziriyorum o sirada uyuklamaya basliyor cekiyor bi taraftan. Yatagina koydugum an uyaniyor. Mama da takviye ediyoruz karni tika basa doluyken bile agzi hep araniyor ve uyumuyor. Sabah 7den bu vakte sadece 2 saat uyudu gerisi hep memedeki mikmiklanmalar. Normalde geceleri uzun uyur fakat bu gecemiz nasil gececek cok endiseliyim nasil uyutucam ben bu yavruyu
Kızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz deben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin
Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorummgünde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Kızlar dün geceden beri sütümde yarı yarıya azalma oldu
İlk defa kızıma mama vermek zorunda kaldım bu gece
Fazlasıyla dolu geliyordu sütüm neden böyle oldu bilmiyorum :/
Tekrar düzelir mi bu durum
Böyle dönemler yaşanabiliyor mu
Yok canım emmiyor maalesef 15. Günümüz , bugun pek zorlamadım gaz Sancısı çoktu , hafta sonu inşaallah bu konu üstünde yoğunlaşacağız:)Emmiyo mu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?