2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorumm günde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Canım ben ilk eve geldiğimde majezik içtim kesmiodu parol.ama burda kızlar yapma etme deyince içmedim. Ben gerçi dikiş ağrısından değil de adet kasılma karın ağrısına iciodum. Hiç kıyamam sana ben çok istiodum sen sezeryan olma die ama işte senin de nasibin benimki gibiymis insan bilemiyor . Rabbim yardımcın olsun. Su bi ayın hemen geçsin . Toparlan

Ayy her bebek aynı mı acaba . Bi ihtimal benimki alışmaz diorum. Peki sen gün dé kaç kez biberon veriodun. Ben 2 kereyı gecmemeye çalışıyorum. Belim ve memeler çok aciyip bişi gelmediğini düşündürecek kadar yumuşak olunca ..

Canım tebrik ederim , Allah yardımcın olsun , söylediklerindeçok Haklısın , bende bebeğimin emmemesini biberona bağlıyorum , hamileyken hiç böyle hayal etmemiştim evin içinde yapışık ikizler gibi dolanırız diyordum maalesef benim sütüm 6. Gün geldi ve Vicdanım rahat etmesede mecburen mana verdim , bizede bol dua et canım , hayırlısıyla memeyi alalım biZde ... Yinede Allah'a binlerce kez Şükürler olsun kuzum Yanımda yatıyor ben pompayla meme sağıyorum , tek bAşıma beceremedim ben bu işi eşimle Haftasonu uğraşacağız bakalım , inşaallah alır ..

Ben hem süt hem mamayı 6-7 kere biberonla veriyordum. Hiç alışmayan arkadaşlarım da var. Bebek'ten bebeğe değişiyor. Ama risk alma canım. Yumuşak da olsa süt var ve gelir. Göz yaşı gibi. O Nasıl ağladıkça geliyorsa süt de emdikçe geliyor

Bebegimi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Yanlusmi yapıyorum bilmiyorum...90 cc içmeden uyumuyor...
Kaç haftalık canım , bizde 90 Cc ye çıktık , çok hızlı büyüyorlar benim sütüm onun büyümesiyle orantılı akmıyor , 2 saate bir sağmaya başladım artık

Kizlar sagdiginiz sutle bebegin emerken aldigi süt miktari ayni degil bence. Cunku bebek emdikce yeni sut yapılıyor memede. Yani sutunuzu sagip az cikincada yetmiyor deyip mamaya gecmeyin yada manayı artirmayin. Kilo alimi, cisli bez sayısı ve bebegin aranmasini kontrol edin bunlari baz alin.

kızlar sanırım bir tek bn kaldım bebeğini kucağına almayan
gerçi daha dün doldu 40. haftamız bugün 40+1 olduk doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn ne yapacağımı bilemiyorum acaba bebeğimi bekleterek riske mi atıyorum gerçi herşey çok ii çok şükür suyum hareketleri nst falan gayet güzel normalde de ultrasonda 3 4 gün geriden gelirdi bebeğim siz olsanız ne yapardınız bekler miydiniz

Canim sakin acele etme daha bisey olmamis 42.haftada bile kendiliginden gelen var . saglik acisindan bisey yoksa gununu bekliyodur mudahale etme derim .

Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorumm günde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Canım ben günde 4 tane minoset, 2 tane de majezik içtim. Hastanede bir gece kaldım. Eve gelip güzelce yıkandım. Benim bir gün bile sürmedi dikiş ağrım açıkçası. İkinci günü korsemi taktım ve hergün süt sağıp beş kat inip çıkıp sütümü götürdüm hastaneye.

Canim sakin acele etme daha bisey olmamis 42.haftada bile kendiliginden gelen var . saglik acisindan bisey yoksa gununu bekliyodur mudahale etme derim .
doktorumda sağlık ocağındaki ebede bi sorun olmadığını bekleyebileceğimizi söyledi beslenmesinde bile sorun yok son hafta olmasına rağmen bu hafta nerdeyse 500 gr almış oğluşum

doktorumda sağlık ocağındaki ebede bi sorun olmadığını bekleyebileceğimizi söyledi beslenmesinde bile sorun yok son hafta olmasına rağmen bu hafta nerdeyse 500 gr almış oğluşum
Aynen bak bekle ne guzel anne karnindada gelisiyomus masallah. Sen bizi gordukce sabirsizlaniyosun hakli olarak :)

Aynen bak bekle ne guzel anne karnindada gelisiyomus masallah. Sen bizi gordukce sabirsizlaniyosun hakli olarak :)
evet herkes aldı bebişini kucağına bnde artık koklayıp sevmek istiyorum gerçi şimdi müdahale edip sezeryan olmaktan da korkmuyor değilim hem bebek hemde kendim için sizden sıkıntılarını okudukça

Aminn canımm çok sağol..Kısmet böyleymiş canım yapacak bişi yok Allah yavrularımızı bağışlasın..ama gerçekten çok zor

Bekle tabi canım
Bebiş ne zaman geleceğini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…