- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.261
Canım doktorun hangi Ağrı kesiciyi verdi ben dolarex i günde 1 adet atarak evin içinde top koşturmaya başlamıştımDikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorummgünde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Canım ben ilk eve geldiğimde majezik içtim kesmiodu parol.ama burda kızlar yapma etme deyince içmedim. Ben gerçi dikiş ağrısından değil de adet kasılma karın ağrısına iciodum. Hiç kıyamam sana ben çok istiodum sen sezeryan olma die ama işte senin de nasibin benimki gibiymis insan bilemiyor . Rabbim yardımcın olsun. Su bi ayın hemen geçsin . ToparlanDikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorummgünde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Ayy her bebek aynı mı acaba . Bi ihtimal benimki alışmaz diorum. Peki sen gün dé kaç kez biberon veriodun. Ben 2 kereyı gecmemeye çalışıyorum. Belim ve memeler çok aciyip bişi gelmediğini düşündürecek kadar yumuşak olunca ..Kızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz deben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin
Canım tebrik ederim , Allah yardımcın olsun , söylediklerindeçok Haklısın , bende bebeğimin emmemesini biberona bağlıyorum , hamileyken hiç böyle hayal etmemiştim evin içinde yapışık ikizler gibi dolanırız diyordumKızlar Benim sorunsuz emen kızım her geçen gün daha fazla emme problemi çıkarmaya başladı. Memeyi reddedilir. Açlığını gidereceği yer olarak görmüyor memeyi. Biberonun verdiği ani tokluk hissine, hızlı süt akışına alıştı. Doktor 1 ayda alışmaz dedi ama öyle değil. Sandığımızdan çok daha akıllılar. İkisini kesinlikle ayırt ediyor. Git gide biberona kayıyor ve memeyi bırakıyor. Ben Tomris'in emzirme kampına girdim. Bugün çok zordu. Çok ağladık ikimiz deben aç kaldı diye ağladım, o memeler dolu olmasına rağmen içmemek için ağladı. Ama öğleden sonra memeyi kabul etmeye başladı. Sonra yapışık gezdik. Ve anladım ki ben sağarken ve mama verirken hiç emzirmemişim. Eskiden 3 saatte dolan meme şu an 2 saatte doluyor. Ve sadece 1 günde. Başarılı olur muyuz, bebeğe yeter mi bilmiyorum ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki biberon alan bebek er yada geç onu tercih ediyor. Biberon veren arkadaşlarım nolur en kısa sürede bırakın. Lütfen bize dua edin. Kızım da ben de çok yorulduk. Çabalarımıza değsin, şu mamayı bırakalım. Sütüm yetsin
Canim rabbim yardimcin olsun. Oyle biseyki yalniz kalmak caresiz olmak seni cok iyi anliyorum. Rabbim guc kuvvet cersin yavrunda sakin huzurlu yesin icsin gazini rahat cikarsin uyusun seni uzmesin hic insallah. Gercekten cok zormus..
Ayy her bebek aynı mı acaba . Bi ihtimal benimki alışmaz diorum. Peki sen gün dé kaç kez biberon veriodun. Ben 2 kereyı gecmemeye çalışıyorum. Belim ve memeler çok aciyip bişi gelmediğini düşündürecek kadar yumuşak olunca ..
Kaç haftalık canım , bizde 90 Cc ye çıktık , çok hızlı büyüyorlar benim sütüm onun büyümesiyle orantılı akmıyor , 2 saate bir sağmaya başladım artıkBebegimi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Yanlusmi yapıyorum bilmiyorum...90 cc içmeden uyumuyor...
Canim sakin acele etme daha bisey olmamis 42.haftada bile kendiliginden gelen var . saglik acisindan bisey yoksa gununu bekliyodur mudahale etme derim .kızlar sanırım bir tek bn kaldım bebeğini kucağına almayan
gerçi daha dün doldu 40. haftamız bugün 40+1 olduk doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn ne yapacağımı bilemiyorum acaba bebeğimi bekleterek riske mi atıyorum gerçi herşey çok ii çok şükür suyum hareketleri nst falan gayet güzel normalde de ultrasonda 3 4 gün geriden gelirdi bebeğim siz olsanız ne yapardınız bekler miydiniz
Canım ben günde 4 tane minoset, 2 tane de majezik içtim. Hastanede bir gece kaldım. Eve gelip güzelce yıkandım. Benim bir gün bile sürmedi dikiş ağrım açıkçası. İkinci günü korsemi taktım ve hergün süt sağıp beş kat inip çıkıp sütümü götürdüm hastaneye.Dikişlerin ağrısından ölüyorum dayanamıyorummgünde iki kere ağrı kesici yazmış siz kaç tane içiyodunuz
Kaç haftalık canım , bizde 90 Cc ye çıktık , çok hızlı büyüyorlar benim sütüm onun büyümesiyle orantılı akmıyor , 2 saate bir sağmaya başladım artık
doktorumda sağlık ocağındaki ebede bi sorun olmadığını bekleyebileceğimizi söyledi beslenmesinde bile sorun yok son hafta olmasına rağmen bu hafta nerdeyse 500 gr almış oğluşumCanim sakin acele etme daha bisey olmamis 42.haftada bile kendiliginden gelen var . saglik acisindan bisey yoksa gununu bekliyodur mudahale etme derim .
Aynen bak bekle ne guzel anne karnindada gelisiyomus masallah. Sen bizi gordukce sabirsizlaniyosun hakli olarak :)doktorumda sağlık ocağındaki ebede bi sorun olmadığını bekleyebileceğimizi söyledi beslenmesinde bile sorun yok son hafta olmasına rağmen bu hafta nerdeyse 500 gr almış oğluşum
evet herkes aldı bebişini kucağına bnde artık koklayıp sevmek istiyorum gerçi şimdi müdahale edip sezeryan olmaktan da korkmuyor değilim hem bebek hemde kendim için sizden sıkıntılarını okudukçaAynen bak bekle ne guzel anne karnindada gelisiyomus masallah. Sen bizi gordukce sabirsizlaniyosun hakli olarak :)
Aminn canımm çok sağol..Kısmet böyleymiş canım yapacak bişi yok Allah yavrularımızı bağışlasın..ama gerçekten çok zorCanım ben ilk eve geldiğimde majezik içtim kesmiodu parol.ama burda kızlar yapma etme deyince içmedim. Ben gerçi dikiş ağrısından değil de adet kasılma karın ağrısına iciodum. Hiç kıyamam sana ben çok istiodum sen sezeryan olma die ama işte senin de nasibin benimki gibiymis insan bilemiyor . Rabbim yardımcın olsun. Su bi ayın hemen geçsin . Toparlan
Bekle tabi canımkızlar sanırım bir tek bn kaldım bebeğini kucağına almayan
gerçi daha dün doldu 40. haftamız bugün 40+1 olduk doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn ne yapacağımı bilemiyorum acaba bebeğimi bekleterek riske mi atıyorum gerçi herşey çok ii çok şükür suyum hareketleri nst falan gayet güzel normalde de ultrasonda 3 4 gün geriden gelirdi bebeğim siz olsanız ne yapardınız bekler miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?