2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim cok cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Gogus acisinin ne oldugunu cok iyi bilirim.inan dogumda bu kdr sanci aci cekmemisimdir. Insallah ilaclar ise yararda hemen duzelirsin. Elinle masaj yaparak cikartmaya calis hafiften. Dualarimdasin.

Peynir gibi olması normal canım. Biraz sindirelmiş süt o. Hasta değil, normal şeyler yapıyor. Benimki de öyle. Emdikten sonra 20 dk dik gezdir canım kusması azalır.

Benimki de 5-10 dk uyuyor sadece.
Doğru düzgün uyumadı diye emdikten sonra gazı hemen çıkınca yatırmıştım ondan oldu demek ki. Gece de çıkarıyor yatağına meyil vereyim bari biraz. Gece çok dik tutma işini yapamam belki :/

Kızlar merhaba;

Bende çok şükür suni sancı sonrası normal doğumla doğum yaptım. Ayrıntıları ve doğum hikayemi daha sonra paylaşırım...

Fakat bebeğim halen daha yoğun bakımda tutuluyor.

Doğum yaptığım günün gecesi falan emzirdim, problem yoktu. Sabahında hastaneden çıkış yapılacak diye niyetlenilirken bebekte hafif morarma tespit ettiler. Tahlil için aşağıya götürdüler. Sonrasında doktor İstanbul'la sevk edilmesi gerektiğini söyledi. Bir test yapılması gerekiyormuş fakat sonuc 1 haftada geleceğinden ve o kadar da zaman olmadığndan apar topar Eşimle birlikte ambulansla İstanbul'da bir hastaneye sevk ettiler. Orada öğrendik ki Methemoglobin değeri 22 çıkmış (normalde 2'nin altında olmalıymış). Bu yüzden alyuvarlar dokulara oksijen götüremediğinden bebekte morarma başlamış.

Hemen MetilenMavisi verilmiş. O gece bebek yoğun bakımda kaldı. Methemoglobin değeri çok şükür düştü. Ertesi gün aynı şekilde bebeği ambulansla doğum yaptığım hastaneye aldırdık. Burada da yoğun bakım ünitesine aldılar. Kontrol ediliyor her gün. Kan değerleri vs... Doğumdan sonra 18 saat geçmeden bebeğimi götürmüşlerdi. Şu anda 96 saat geçti. Dün öğrendik ki sarılık olmuş bebeğim. Işın tedavisine başlamışlar...

Neyse ki hastane hemen evin yanında. Her gün 2 kez ziyaret ediyoruz süt sağıp götürüyoruz. Dua edin n'olur... Biran evvel bende bebeğimi kucağıma alıp evime döneyim. Bunun bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu anladım. Ne hayaller kurmuştum ama hayırlısı böyleymiş. Bebeğim orada küvez içinde dokundurtmuyorlar günde yalnızda yarım saat görüyorum görmüyorum...

Methemoglobin değeri düştü. 2'nin altında olması lazım fakat 2,1 - 2,2 - 2,3 lerde dolanıyor... Doktor tekrar yükselirse yeniden MetilenMavisi vericez dedi... MetilenMavisi denilen madde de bildiğiniz mürekkep. Doktor gözyaşına kadar kakası teri herşeyi mavi olur dedi... Hakkaten de öyleydi...

Daha 1 günlük bebeğim bensiz İstanbul'llara gitti. Oralarda tek başına ne yaptı ne etti, küçücük bedeninde nelerle uğraştı... 3 gündür çok üzgünüz ailece perişanız...

Doktor doğum esnasında alınan bir ağrı kesici veya anestesi nedeniyle olabileceğini söyledi. Fakat bana doğumda ilaç falan verilmemişti... Aman dikkat edin benden söylemesi, en ufacık birşeyden ile bebekler zarar görebbiliyor. O yüzden dikkat edin...

Allah cümlemizin yardımcısı olsun, evlatlarımızı sağlıkla sihhatle büyütmemizi nasip etsin...

Dikişlerim ağrıyo hâlâ ama ben daha çok bişey olur diye korkuyorum sanki heran açılacak gibi

Tek ağlayan ben değilmişim demek..annem gidince ben napıcam.. annem varken de eşimi özlüyorum aynı evin içinde..ikisi de rahat etmiyormuş gibi hissediyorum moralim bozuluyor..off offf

Benim annem de artik geceleri kalmayacak bu gece evine dönüyor
Aynen ben de hem esimi ozluyorum hem her aksam annem babamla oturmaktan skldim (esim bizimle oturmuyor sicak vs bahane ediyor iste ben de kendimi cocuguyla baba evine donmus gibi hissediyorum annem babam ben bebis oturuyoruz oturma odasinda 1 aydir)

Hem de annem yemek yapiyodu evi temizliyodu camasir asiyo utuluyodu fln bunlar bana kalacak diye uzuluyorum

Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok üzüldüm ama dermansız dert değilmiş çok şükür ki. Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu forumda neler okuduk neler duyduk. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Ya cok uzuldum burda iki uc arkadasimizin da bebisleri kuvozdeydi onlar kuvozden cikana kdr icim rahat etmedi simdi senin bebisinin kuvozden cikip evine dondugu haberini beklicem cnm Allah yardimciniz olsun

Bi inci de benim kv den
Gecenin 3ünde yememis içmemis bana uzun uzun bi msj attı
Onu aramadığım için sitem ediyor msjı sonuna kadar zor okudum uzun uzun yazmış
Kadir gecesi aramamışım, doğum gununde aramamışım, merak ediyordur bizi diye düşünüp aramamışım, ölünce arar mıymışım??

Benim de geceki halim

22 gibi bebeğim uyandı sabah 4e kadar uyumadı, süt sağdım süt gelmedi bir kaç defa denedim, emzirmeyi denedim saatlerce gelmedi, mama hazırladım içmedi, ağladı durdu

Ben de bu kdr bunalmış bi haldeyken açtım ağzımı yumdum gözümü valla

Tek tek anlattm ben de ne halde olduğumu ne skntılar cektigimi ne cok agladigımı

Bütün bunlar icinde seni mi arıcam ben dedim nefes almaua vaktim uok ayrıca seni aramaya dair içimde istek de yok dedim

Oh iyi dedim

Benden bir şey beklemeyin daha 27 günluk bebek annesiyim sabrım sadece bebeğime var başkasına sabrım yok dedim

Allah yardımcınız olsun canım sağ salim evine gelsin miniğin..

Ağzına sağlık !! Benimkide seninkinin bikaç level üstü burnumdan getirdi lıhusalıpımı allah bildiği gibi yapsın pislik

Vallahi aynı ilgi bekliyormuş bizimki de. İlgiye ihtiyacı olan biziz ne garipler ya allahım sabır versin hepimize

seker000 cnm benim annem sadece 19 gün falan kaldı ben rahat edemedim çünkü eşim rahat değil annem rahat değil annemi gönderdim gerçekten herseyi kendin yapiyosun sanki 40 yıldır anneymissin gibi yemek ivir zivir islere de eşim bakiyo.hiç düşünme yani yaparsın bi şekilde

Kızlar ya benim bebis sürekli kabus görüyo sanki uykusunda ağlıyor ve sürekli hareket halinde kolu bacağı oynuyor irkiliyo bi anda uyaniyo hafif agliyo uykuya geri daliyo korktum bugün artık

Aynen benim de babam akşam geliyor yanında emziremiyorum.. eşim yok öyle bişi diyor ama hissediyorum rahat edemiyor..annem gitse ben nasıl yapıcam tek diye de düşünüyorum

Ağrır canım daha. Bir hafta yeni olacak daha senin sanırım. Dikişlerin açılacak diye mi korkuyorsun? Bir şey olmaz canım dikkat edersen. Ağır kaldırma.
Evet canım yarın bir hafta olacak hayırlısıyla. . Aynen dikişler açılır diye korkuyorum dikkat ediyorum ama işte korku oldu içimde..

Allah şifa versin canımm..inşallah hemen iyileşir bebeğin

Tek ağlayan ben değilmişim demek..annem gidince ben napıcam.. annem varken de eşimi özlüyorum aynı evin içinde..ikisi de rahat etmiyormuş gibi hissediyorum moralim bozuluyor..off offf
Ben de korkuyordum annem gidecek diye çok surat ettim hatta ama hiç de Korktuğum gibi olmadı Bebek'le birbirinize alışmanız için daha bile iyi oluyor hatta. Yemek biraz skıntı oluyor yalnız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…