- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.621
Özer palanın çneridi metpamid canım işe yarıyormuş ama kararsızımMetpamid nasil bisey ki kesin ise yariyor mu? Ben kendimde tahin helvasinin bariz faydasini gordum bi de uyku. Geceleri uyanip saginca daha fazla sutum cikiyor. Fazla dediysem de normalde 30 cc ise 45 falanyedigim diger seyler hurma findik sekersiz komposto humana still tee bulgur pilavi et dereotu.. bunlar kisiye gore degismekle birindrn biri cok faydali olabiliyor.
Canım onu benim bebekte bu aralar yapmaya başladı , ama Dediğin hareketleri yaptıktan hemen sonra pırtlatıyor, çok güçlü bi gaz çıkacaksa ağlıyor bile sonra uyuyor ... Gaz Sancısı ÇOĞU zaman yine de o kar uyurken emerken bol bol Okuyalım kuzularımıza :)Kızlar ya benim bebis sürekli kabus görüyo sanki uykusunda ağlıyor ve sürekli hareket halinde kolu bacağı oynuyor irkiliyo bi anda uyaniyo hafif agliyo uykuya geri daliyo korktum bugün artık
Canım ben metpamid kullandım ilk zamanlar günde 2 tane artırdı biraz , bence en iyi artıran 3 şey ; dereotu marul Malt içeçekler , yalnız ben Malt içeceğini bıraktım glukoz şurubu var içinde , maden suyuda iyi geliyor birde en önemlisi iyi uyku , ben geceleri 3-4 saat uyuyabildiğimde 2 katına çıkıyor...Kızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Kızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Lohusa şerbeti iç hurma yeKızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Ağzına sağlık !! Benimkide seninkinin bikaç level üstü burnumdan getirdi lıhusalıpımı allah bildiği gibi yapsın pislik
Vallahi aynı ilgi bekliyormuş bizimki de. İlgiye ihtiyacı olan biziz ne garipler ya allahım sabır versin hepimize
Aynen benim de babam akşam geliyor yanında emziremiyorum.. eşim yok öyle bişi diyor ama hissediyorum rahat edemiyor..annem gitse ben nasıl yapıcam tek diye de düşünüyorum
Ütü de zor oluyor Bebek'ten Zaman kalmıyor. Babası destek olursa ancak işte
Cok iyi demissin canim. Tebrik ederim valla. Ben hic diyemem icimde kalir.
PembeLokum canım helal olsun , çok süper demişsin , Kv den de kaşınmış biraz .. Üşenmemiş mesaj Yazmış ya birde , arayıp yüzüne söyleseymiş... Geçenlerde 3-4 defa aramış beni Kv dem açmadım teli , açsam kalbimi kıracak, bende onun kalbini kıracam sonra moralim bozulacak , aramadım da telefonlarını da açmıyorum kafam rahat :) doğumumdan sonra hastaneye 15 dk uğrayan , kızımın ad konması yapılırken gelmeye tenezzül etmeyen bir kadın , üzülüyorum eşim hep mağdur olmuş , ne mezuniyetine gitmişler ne dev yemin törenine , düğününde uyudu durdu , şarkıcı pistte anneleri çağırıyor ortada Kv dem yok :)))
Ben haziran doğumu bekleyip, temmuza kalanlardanım.
Dr risk gördü ve sezaryenle doğum yaptım, dikiş acısı, yataktan kalkamamak çok zormuşhele en zoru bebeğin ağladığında hızlıca müdahale edememek
Henüz 3 gün oldu doğum yapalı, gaz sıkıntım yok ama tuvalete çıkamadım hix gelmiyor, ama sonrası için bu konuda da endişeleniyorum
Bir de bebeğim ağlamaya başladı mı uzun uzun ağlıyor, karnı doyuyor mu, sütüm yatiyor mu anlamıyorum..
Ancak telefonu elime aldım, içimi dökmek istedim
Bugün doğumgünüm 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim..5.Gebeliğim ilk bebeğim..ev hanımıyım şuan.. Özel sektörde çalışıyordum bıraktım gıda üzerineydi.. 12 haziranda doğum yaptım..9ay emy0364 m_rv_ A Alwayshappygirl @Yazkadini annensenicoksevecek @Gizlifidan seker000 @GlnU pegasus2304 C CEMSEN @taze_anneee dlrsordn arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir
Ben 23 yaşımdayım 1 yıl 1 aydır evliyim meslegim avukatlık olmak üzere avukatlık stajım birti ruhsat basvurusu yapacağım eşim de 25 yaşında web yazılım-grafik tasarım yapıyor
6 haziranda kızımız oldu bizim
Isteyen istedigi kdr ayrinti verebilir :)
Tatlim bende 31 sayilirim temmuzda gircem ins. Bankaciydim iki ay oncesine kadar isi biraktim. Esimde bnkaci:) ilk gebeligim ilk bebegim.9ay emy0364 m_rv_ A Alwayshappygirl @Yazkadini annensenicoksevecek @Gizlifidan seker000 @GlnU pegasus2304 C CEMSEN @taze_anneee dlrsordn arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir
Ben 23 yaşımdayım 1 yıl 1 aydır evliyim meslegim avukatlık olmak üzere avukatlık stajım birti ruhsat basvurusu yapacağım eşim de 25 yaşında web yazılım-grafik tasarım yapıyor
6 haziranda kızımız oldu bizim
Isteyen istedigi kdr ayrinti verebilir :)
Bugün doğumgünüm 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim..5.Gebeliğim ilk bebeğim..ev hanımıyım şuan.. Özel sektörde çalışıyordum bıraktım gıda üzerineydi.. 12 haziranda doğum yaptım..
Tatlim bende 31 sayilirim temmuzda gircem ins. Bankaciydim iki ay oncesine kadar isi biraktim. Esimde bnkaci:) ilk gebeligim ilk bebegim.
canım sende tek memeyi sağ, dolu memeyi ver o uyanınca öyle bi dene bence stok yapmak istiyorsanAy çok yazık olmuş tüh işte korkum o sağdıktan sonda uyanırsa süt çıkamAzsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?